TV Gids Ziggo Sport gisteren

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor gisteren. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor gisteren: Documentaire: Clubland: 31/07 - Sport, Een documentaire reeks over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden. Voetbal: Racing Genk - Oostende: 31/07 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Racing Genk Oostende , gespeeld in de Belgische Pro League. Voetbal: Red Bull Leipzig - AFC Ajax: Gisteren - Sport, van de vriendschappelijke voetbalwedstrijd Red Bull Leipzig AFC Ajax, gespeeld ter voorbereiding op. Racing: W Series Budapest: Gisteren - Sport, hoogtepunten van de W Series race Budapest, gereden op de Hungaroring in Mogyoród, Hongarije. Racing: Budapest Race 2: Gisteren - Sport, herhaling van de tweede race in de Formule 3, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije. Racing: Budapest Race 1: Gisteren - Sport, herhaling van de eerste race in de Formule 3, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije. Tennis: Generali Open: Gisteren - Sport, herhaling van de halve finales van het Generali Open, gespeeld in de ATP Tour 250 in Kitzbuhel,. Voetbal: Red Bull Leipzig - AFC Ajax: 31/07 - Sport, samenvatting van de vriendschappelijke voetbalwedstrijd Red Bull Leipzig AFC Ajax, gespeeld ter. Live Formule 1: kwalificatie GP Hongarije: 31/07 - Sport, Herhaling. Voorbeschouwing en om 15:00 uur live verslag van de kwalificatie van de GP van Hongarije op. Tennis: Truist Atlanta Open: 31/07 - Sport, ATP 250 van de eerste halve finale van het Truist Atlanta Open, gespeeld in de ATP Tour 250 in Atlanta,. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor gisteren .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.