TV Gids Ziggo Sport gisteren

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor gisteren. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor gisteren: Live: Formule 1 GP van Rusland 2020: Gisteren - Sport, Voorbeschouwing en vanaf 13:10 uur live verslag van de Formule 1 GP van Rusland, gereden op het Sochi. Voetbal: FC Barcelona - Villarreal CF: Gisteren - Sport, van de wedstrijd FC Barcelona Villarreal CF, gespeeld in de Spaanse LaLiga. Voetbal: Manchester City - Leicester City: Gisteren - Sport, van de wedstrijd Manchester City Leicester City, gespeeld in de Engelse Premier League. Racing: Formule 1 GP van Rusland Kwalificatie: Gisteren - Sport, samenvatting van de kwalificatie race van de GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom, in Sochi,. Voetbal: Tottenham Hotspur - Newcastle United: Gisteren - Sport, van de wedstrijd Tottenham Hotspur Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League. Racing: Formule 2 Rusland Race 1: Gisteren - Sport, herhaling van de eerste race van de FIA Formule 2 Championship Monza, gereden op de Sochi Autodrom,. Racing: Formule 2 Rusland Race 2: Gisteren - Sport, van de tweede race van de FIA Formule 2 Championship Monza, gereden op de Sochi Autodrom, in Sochi,. Talkshow: Formule 1 Café: Gisteren - Sport, Aflevering 29 herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel. Voetbal: Internazionale - Fiorentina: Gisteren - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Internazionale Fiorentina, gespeeld in de Italiaanse Serie A. Voetbal: West Bromwich Albion - Chelsea: Gisteren - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd West Bromwich Albion Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor gisteren .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.