TV Gids Ziggo Sport eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor eergisteren: Documentaire: The Man & Le Mans: 26/05 - Sport, Steve McQueen Dit is het verhaal van hoe een van de meest vluchtige, charismatische sterren van zijn. Racing: Formule 1 Jaaroverzicht 2000: 26/05 - Sport, Het Formule 1 seizoen 2000 was het 51ste FIA Formula One World Championship seizoen. Het begon op 12. Racing: Ziggo Sport Momenten: 26/05 - Sport, In deze aflevering van de Ziggo Sport Momenten de meest spectaculaire crashes van de Nascar Daytona 500. Basketbal: Indiana Pacers vs New York Knicks van 03 juni 1994: 26/05 - Sport, Op het punt van eliminatie gingen de New York Knicks op weg naar Indiana en dwongen met de hulp van John. Duitsland - Nederland: Eergisteren - Sport, EK Voetbal van Duitsland Nederland, een duel in Groep C in het kader van de kwalificatie voor het. Documentaire: Waanzinnige goals in UEFA Champions League Finales: Eergisteren - Sport, De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier de top 14 waanzinnigste goals in de UEFA Champions League. Documentaire: Gerhard Berger / Ver 1: 26/05 - Sport, Formule 1 Legends 13. Racing: Charlotte Motor Speedway Road Course Hoogtepunten: 26/05 - Sport, Nascar Cup Series van de Nascar Cup Series, gereden op de Charlotte Motor Speedway. Paniekvoetbal: 26/05 - Sport, In deze coronatijden missen Jack van Gelder, Youri Mulder, Jan van Halst en Bas van Veenendaal het. Documentaire: LaLiga Nations: 26/05 - Sport, Een terugblik op de beste buitenlandse spelers die de LaLiga velden sierden tijdens de geschiedenis van. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor eergisteren .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.