TV Gids Ziggo Sport eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor eergisteren: Mexico - Canada: 30/07 - Sport, halve finale van de tweede halve finale wedstrijd Mexico Canada, gespeeld in de zestiende editie van de. ISPS HANDA World Invitational - Dag 2: 30/07 - Sport, European Tour van de tweede dag van de ISPS HANDA World Invitational, gespeeld op de Galgorm Castle Golf. Mexico - Canada: 31/07 - Sport, halve finale van de tweede halve finale wedstrijd Mexico Canada, gespeeld in de zestiende editie van de. Qatar - Verenigde Staten: 31/07 - Sport, halve finale van de eerste halve finale wedstrijd Qatar Verenigde Staten, gespeeld in de zestiende. Atletiek: Track & Field: 31/07 - Sport, met nieuws en achtergronden uit de atletiekwereld. Met ruime aandacht voor de Diamond League, maar ook. Basketbal: NBA Action: 31/07 - Sport, met wekelijks het laatste nieuws en alle hoogtepunten uit de NBA. Talkshow: Formule 1 Café: 31/07 - Sport, Aflevering 24 herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel. Chasing the Dream - Return to Spa: 30/07 - Sport, Formule 2 In deze aflevering van Chasing the Dream: De autosportgemeenschap verwelkomt Juan Manuel. Talkshow: Formule 1 Café: 30/07 - Sport, Aflevering 24 In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met. Racing: GP van Hongarije Vrije Training 1 & 2: 30/07 - Sport, samenvatting van de eerste 2 vrije trainingen van de GP van Hongarije, gereden op de Hungaroring in. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor eergisteren .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.