TV Gids Ziggo Sport eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor eergisteren: Voetbal: AS Roma - Napoli: 26/10 - Sport, van de wedstrijd AS Roma Napoli, gespeeld in de Italiaanse Serie A. Voetbal: AS Roma - Napoli: Eergisteren - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma Napoli, gespeeld in de Italiaanse Serie A. Voetbal: AC Milan - Torino: Eergisteren - Sport, van de wedstrijd AC Milan Torino, gespeeld in de Italiaanse Serie A. Documentaire: Robert Enke: Eergisteren - Sport, De Eeuwige Sportvelden Afl. Robert Enke. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter. Documentaire: Clubland: Eergisteren - Sport, Een documentaire reeks over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en. Documentaire: McGregor, Jingnan, Holm: Eergisteren - Sport, Against the Odds We volgen de ongekende opkomst van Conor McGregor van leerling loodgieter tot de. Documentaire: Senna, Prost: Eergisteren - Sport, Against the Odds Zij waren de hoofdrolspelers in een gouden tijdperk van de Formule 1, het. Racing: Kansas Speedway Hoogtepunten: Eergisteren - Sport, Nascar Cup Series van de Hollywood Casino 400 Nascar Cup Series, gereden op de Kansas Speedway. Racing: Kansas Speedway Hoogtepunten: Eergisteren - Sport, Nascar Xfinity van de Kansas Lottery 300, gereden op de Kansas Speedway, in de Xfinity Cup Series. Racing: Crashen in de Keuken GP Verenigde Staten: Eergisteren - Sport, Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race weekend. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor eergisteren .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.