TV Gids Ziggo Sport eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor eergisteren: Live Formule 1: kwalificatie GP van Rusland: Eergisteren - Sport, Voorbeschouwing en vanaf 14:00 uur live verslag van de kwalificatie van de Formule 1 GP van. Voetbal: West Bromwich Albion - Chelsea: Eergisteren - Sport, van de wedstrijd West Bromwich Albion Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League. Live Formule 1: vrije training 3 GP Rusland: Eergisteren - Sport, Live verslag van de derde vrije training van de GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom in. Voetbal: Real Betis - Real Madrid: Eergisteren - Sport, van de wedstrijd Real Betis Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga. Voetbal: Crystal Palace - Everton: Eergisteren - Sport, van de wedstrijd Crystal Palace, gespeeld in de Engelse Premier League. Racing: Formule 2 Rusland Race 1: Eergisteren - Sport, van de eerste race van de FIA Formule 2 Championship Monza, gereden op de Sochi Autodrom, in. Racing: Formule 1 GP van Rusland Kwalificatie: Eergisteren - Sport, samenvatting van de kwalificatie race van de GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom, in. Voetbal: Boavista FC - FC Porto: Eergisteren - Sport, van de wedstrijd Boavista FC FC Porto, gespeeld in de Portugese Primeira Liga. Talkshow: Formule 1 Café: Eergisteren - Sport, Aflevering 29 herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?). Racing: Ziggo Sport Momenten: Eergisteren - Sport, In deze aflevering van de Ziggo Sport Momenten de meest spectaculaire crashes van de Nascar. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor eergisteren .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.