TV Gids Ziggo Sport eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor eergisteren: Voetbal: Leeds United - Liverpool: 20/04 - Sport, van de wedstrijd Leeds United Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League. GP van Emilia - Romagna Race: Eergisteren - Sport, samenvatting van de GP van Emilia Romagna, gereden op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari, in Imola. New Orleans Pelicans - Brooklyn Nets: Eergisteren - Sport, NBA van de wedstrijd New Orleans Pelicans Brooklyn Nets, gespeeld in de beste basketbal competitie. Miami Heat - Brooklyn Nets: Eergisteren - Sport, samenvatting van de wedstrijd Miami Heat Brooklyn Nets, gespeeld in de beste basketbal competitie. GP van Emilia - Romagna Race: Eergisteren - Sport, samenvatting van de GP van Emilia Romagna, gereden op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari, in Imola. Racing: Barber Motorsports Park: Eergisteren - Sport, hoogtepunten van de Indycar race van Alabama, gereden op de het Barber Motorsports Park Race. Talkshow: Ziggo TopSport: Eergisteren - Sport, Aflevering 3 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We. Voetbal: Chelsea - Brighton & Hove Albion: Eergisteren - Sport, van de wedstrijd Chelsea Brighton & Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League. Talkshow: Rondo: Eergisteren - Sport, Aflevering 31 herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en. Voetbal: FA Cup Hoogtepunten: Eergisteren - Sport, van de halve finale wedstrijden, gespeeld in de Engelse FA Cup. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor eergisteren .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.