TV Gids Ziggo Sport

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport: Voetbal: LaLiga: 04/10 - Sport, van de wedstrijd, gespeeld in de Spaanse LaLiga. Voetbal: Premier League: 04/10 - Sport, van de wedstrijd, gespeeld in de Engelse Premier League. SCHC - Oranje-Rood: 04/10 - Sport, dames van de dames wedstrijd SCHC Oranje Rood, uit de Hoofdklasse Hockey. Duitsland - Nederland: 04/10 - Sport, samenvatting van de dames handbal oefenwedstrijd Duitsland Nederland, gespeeld in Duitsland. Talkshow: Rondo: 04/10 - Sport, Aflevering 5 waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere. Voetbal: Voetbal: 04/10 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd, gespeeld in de. Voetbal: Premier League: 04/10 - Sport, van de wedstrijd, gespeeld in de Engelse Premier League. Wielersport: Nové Mesto: 05/10 - Sport, Heren van de Mountainbike Cross heren wedstrijd gereden in Nové Mesto, Tsjechië. Wielersport: Nové Mesto: 05/10 - Sport, Dames van de Mountainbike Cross dames wedstrijd gereden in Nové Mesto, Tsjechië. Wielersport: MTB Cross Sprintrace 2020: 04/10 - Sport, samenvatting van de Mountainbike Cross Sprintrace vrouwen en heren wedstrijd gereden in Nové Mesto,. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport.

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.