TV Gids Ziggo Sport

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport: Documentaire: Football Greatest Rivaldo: 07/08 - Sport, Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In. Wielersport: Ronde van Burgos Etappe 5: 07/08 - Sport, van de vijfde en laatste etappe en in de 43ste editie van de Ronde van Burgos, die van dinsdag 3 tot en. Voetbal: Leicstester City – Manchester City: 08/08 - Sport, FA Community Shield van de wedstrijd Leicstester City – Manchester City, gespeeld in de Engelse FA. Racing: Zolder Race 1: 08/08 - Sport, herhaling van de eerste race, gereden in de DTM, op het circuit van Zolder, België. Wielersport: Ronde van Burgos Etappe 5: 08/08 - Sport, samenvatting van de vijfde en laatste etappe en in de 43ste editie van de Ronde van Burgos, die van. Tennis: Citi open: 08/08 - Sport, ATP 500 van de tweede halve finale op de Citi Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Washington, Amerika. Tennis: Citi open: 07/08 - Sport, ATP 500 van de eerste halve finale op de Citi Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Washington, Amerika. Voetbal: Troyes - Paris Saint-Germain: 07/08 - Sport, van de wedstrijd Troyes Paris Saint Germain, gespeeld in de Franse Ligue 1. Voetbal: AS Monaco - FC Nantes: 07/08 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Monaco FC Nantes, gespeeld in de Franse Ligue 1. Voetbal: Club Brugge - Cercle Brugge: 07/08 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Club Brugge Cercle Brugge, gespeeld in de Belgische Pro League. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport.

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.