TV Gids Ziggo Sport

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport: Nederland - Italië: 20/01 - Sport, OKT Dames Waterpolo van de waterpolowedstrijd in het kader van de kwalificatie voor de Olympische Spelen. Biljart: Driebanden Challenge Dag 1: 20/01 - Sport, van de Driebanden Challenge gespeeld in Nistelrode, waarbij veel wereldtoppers in het driebanden hun. Voetbal: Fulham - Manchester United: 20/01 - Sport, van de wedstrijd Fulham Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: Manchester City - Aston Villa: 20/01 - Sport, van de wedstrijd Manchester City Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: West Ham United - West Bromwich Albion: 20/01 - Sport, van de wedstrijd West Ham United West Bromwich Albion, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: Arsenal - Newcastle United: 20/01 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Arsenal Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: Leicester City - Chelsea: 20/01 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: Anderlecht - Charleroi: 20/01 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Anderlecht Charleroi, gespeeld in de Belgische Pro League. Nederland - Slowakije: 20/01 - Sport, samenvatting van de wedstrijd Nederland Slowakije, gespeeld tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi. Voetbal: Cagliari - AC Milan: 20/01 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Cagliari AC Milan, gespeeld in de Italiaanse Serie A. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport.

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.