TV Gids Ziggo Sport

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport: Documentaire: Ajax – AC Milan: 06/08 - Sport, Champions League Finale van 24 mei 1995 van de Champions League Finale van 24 mei 1995 tussen Ajax en AC. Tennis: ATP World Uncovered: 06/08 - Sport, Het laatste nieuws en achtergronden uit de ATP World Tour en de wereld van het mannentennis. Wielersport: Ronde van Burgos Etappe 4: 07/08 - Sport, samenvatting van de vierde etappe in de 43ste editie van de Ronde van Burgos, die van dinsdag 3 tot en. Tennis: Citi open: 07/08 - Sport, ATP 500 van de derde en vierde kwartfinales op de Citi Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Washington,. Voetbal: Inside Ajax: 07/08 - Sport, Inside Ajax geeft je iedere vrijdagavond een uniek kijkje in de Ajax keuken. Host David Butler laat je. Chasing the Dream - Racing DNA: 07/08 - Sport, Formule 2 In deze aflevering van Chasing the Dream: Is het hebben van een beroemde naam een zegen of een. Tennis: Citi open: 06/08 - Sport, ATP 500 van de eerste en tweede kwartfinales op de Citi Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Washington,. Voetbal: Club Brugge - Cercle Brugge: 06/08 - Sport, van de wedstrijd Club Brugge Cercle Brugge, gespeeld in de Belgische Pro League. Voetbal: Concacaf Gold Cup Finale: 06/08 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd ... ..., gespeeld in de finale van de Concacaf Gold Cup 2021. Voetbal: FA Community Shield Preview: 06/08 - Sport, Vooruitblik op de wedstrijd Leicester City – Manchester City, gespeeld in de Engelse FA Community. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport.

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.