TV Gids Ziggo Sport

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport: Tennis: VTB Kremlin Cup: 23/10 - Sport, herhaling van de kwartfinales van de VTB Kremlin Cup, gespeeld in de ATP Tour 250 in Moskou, Rusland. Voetbal: Premier League Preview: 23/10 - Sport, Vooruitblik op de wedstrijden in de Premier League van dit weekend. Voetbal: Chelsea - Norwich City: 24/10 - Sport, van de wedstrijd Chelsea Norwich City, gespeeld in de Engelse Premier League. Tennis: European Open: 24/10 - Sport, herhaling van de halve finales van het European Open, gespeeld in de ATP Tour 250 in Antwerpen, Belgie. Racing: Hockenheimring: 24/10 - Sport, herhaling van de eerste Porsche Carrera Cup, gereden op het circuit van Hockenheimring in Duitsland. Racing: GP van Verenigde Staten Kwalificatie: 23/10 - Sport, Formule 1 van de kwalificatie race van de GP van de Verenigde Staten, gereden op het Circuit of the. Talkshow: Formule 1 Café: 23/10 - Sport, Aflevering 36 herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel. Racing: GP van Verenigde Staten Vrije Training 3: 23/10 - Sport, Formule 1 van de derde vrije training van de GP van de Verenigde Staten, gereden op het Circuit of the. Documentaire: El Clasico door de jaren heen: 23/10 - Sport, Sierd de Vos neemt u mee in een overzicht van de mooiste El Clasico's, FC Barcelona Real Madrid van de. Voetbal: Everton - Watford: 23/10 - Sport, van de wedstrijd Everton Watford, gespeeld in de Engelse Premier League. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport.

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.