TV Gids Ziggo Sport

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport: Voetbal:: 05/08 - Sport, Finale van de finale wedstrijd ... .., gespeeld in de zestiende editie van de Concacaf Gold Cup. Het. Wielersport: Ronde van Burgos Etappe 3: 05/08 - Sport, van de derde etappe in de 43ste editie van de Ronde van Burgos, die van dinsdag 3 tot en met zaterdag 7. Documentaire: Ajax – Juventus: 06/08 - Sport, Europa Cup Finale van 30 mei 1973 van de Europa Cup I Finale van 30 mei 1973 tussen Ajax en Juventus,. Documentaire: Ajax – Internazionale: 06/08 - Sport, Europa Cup Finale van 31 mei 1972 van de Europa Cup I Finale van 31 mei 1972 tussen Ajax en. Voetbal: AFC Ajax - Leeds United: 06/08 - Sport, samenvatting van de vriendschappelijke voetbalwedstrijd AFC Ajax Leeds United, gespeeld ter. Wielersport: Ronde van Burgos Etappe 3: 06/08 - Sport, samenvatting van de derde etappe in de 43ste editie van de Ronde van Burgos, die van dinsdag 3 tot en. Tennis: Citi open: 05/08 - Sport, ATP 500 van de vierde dag op de Citi Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Washington, Amerika. WGC-FedEx St. Jude Invitational: 05/08 - Sport, Golf van de eerste dag van de WGC FedEx St. Jude Invitational, gespeeld op de TPC Southwind in Memphis,. Tennis: ATP World Uncovered: 05/08 - Sport, Het laatste nieuws en achtergronden uit de ATP World Tour en de wereld van het mannentennis. Voetbal: AFC Ajax - Leeds United: 05/08 - Sport, samenvatting van de vriendschappelijke voetbalwedstrijd AFC Ajax Leeds United, gespeeld ter. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport.

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.