TV Gids Ziggo Sport

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport: Standaard Luik - Racing Genk: 26/04 - Sport, Beker van Belgie van een wedstrijd Standaard Luik Racing Genk, gespeeld in de finale van de Belgische. Talkshow: Rondo: 26/04 - Sport, Aflevering 32 herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere. Voetbal: Ziggo Sport Goals: 27/04 - Sport, van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities. Voetbal: Premier League Hoogtepunten: 27/04 - Sport, van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend. Voetbal: LaLiga Hoogtepunten: 27/04 - Sport, van de laatste speelronde in de LaLiga. Brooklyn Nets - Phoenix Suns: 27/04 - Sport, samenvatting van de wedstrijd Brooklyn Nets Phoenix Suns, gespeeld in de beste basketbal competitie ter. Biljart: KNBB Jumbo Masters Driebanden Dag 1: 27/04 - Sport, samenvatting van het KNBB Jumbo Masters Driebanden, wat van 25 t/m 29 april in Berlicum gehouden wordt.. Paardensport: Rolex Grand Prix: 27/04 - Sport, Springen internationaal met barrage van de paardensport springwedstrijd om de Rolex Grand Prix op de. Laren - SCHC: 27/04 - Sport, dames van de dames wedstrijd Laren SCHC, gespeeld in de Livera Hoofdklasse Hockey. Talkshow: Ziggo TopSport: 26/04 - Sport, Aflevering 4 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport.

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.