TV Gids Ziggo Sport

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport: Tennis: Erste Bank Open: Overmorgen - Sport, herhaling van de kwartfinales op de Erste Bank Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Vienna,. Voetbal: SCO Angers - OGC Nice: 31/10 - Sport, van de wedstrijd SCO Angers OGC Nice, gespeeld in de Franse Ligue 1. Tennis: St. Petersburg Open: 01/11 - Sport, herhaling van de finale van het St.Petersburg Open, gespeeld in de ATP Tour 250 in St. Petersburg,. Tennis: Erste Bank Open: 01/11 - Sport, herhaling van de finale op de Erste Bank Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Vienna, Oostenrijk. HDM - Pinoke: 01/11 - Sport, dames van de dames wedstrijd HDM Pinoke, gespeeld in de Hoofdklasse Hockey. Voetbal: Aston Villa - West Ham United: 01/11 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa West Ham United, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: Elche- Real Madrid: 01/11 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Elche Real Madrid, gespeeld in de Spaanse Laliga. Voetbal: Atletico Madrid- Real Betis: 31/10 - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Atletico Madrid Real Betis, gespeeld in de Spaanse Laliga. Talkshow: Rondo: 31/10 - Sport, Aflevering 13 herhaling waarin ... met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten. Voetbal: AS Roma - AC Milan: 31/10 - Sport, van de wedstrijd AS Roma AC Milan, gespeeld in de Italiaanse Serie A. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport.

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.