TV Gids Ziggo Sport overmorgen

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor overmorgen: Voetbal: Atlético Madrid- Liverpool: Morgen - Sport, UEFA Champions League van de wedstrijd Atlético Madrid Liverpool, gespeeld in de UEFA Champions League. Voetbal: Ajax- Borussia Dortmund: Overmorgen - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Ajax Borussia Dortmund, gespeeld in de groepsfase van de UEFA. Voetbal: Manchester United- Atalanta Bergamo: Overmorgen - Sport, UEFA Champions League van de wedstrijd Manchester United Atalanta Bergamo, gespeeld in de UEFA. Tennis: VTB Kremlin Cup: Overmorgen - Sport, herhaling van de derde dag van de VTB Kremlin Cup, gespeeld in de ATP Tour 250 in Moskou, Rusland. Racing: Previewshow Austin: Overmorgen - Sport, W Series Vooruitblik op aankomend race weekend in de Formule W Series van 2021. Racing: Spanje: Overmorgen - Sport, hoogtepunten van de FIA World Rally Championship race gereden in Spanje. Racing: The Inside Line: Overmorgen - Sport, met het laatste nieuws en achtergronden uit de Formule 1. Documentaire: Voetbalgrondleggers van de 21ste eeuw.: Overmorgen - Sport, De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier de 14 voetbalgrondleggers van de 21ste eeuw. Voetbal: UEFA Champions League Switch: Overmorgen - Sport, Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die. Voetbal: Barcelona- Dinamo Kiev: Overmorgen - Sport, UEFA Champions League van de wedstrijd Barcelona Dinamo Kiev, gespeeld in de UEFA Champions League. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor overmorgen .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.