TV Gids Ziggo Sport overmorgen

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor overmorgen: Documentaire: Clubland: Morgen - Sport, Een documentaire reeks over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden. Wielersport: Ronde van Burgos Etappe 1: Overmorgen - Sport, van de eerste etappe in de 43ste editie van de Ronde van Burgos, die van dinsdag 3 tot en met. Voetbal: Red Bull Leipzig - AFC Ajax: Overmorgen - Sport, van de vriendschappelijke voetbalwedstrijd Red Bull Leipzig AFC Ajax, gespeeld ter voorbereiding op. Lille - Paris Saint-Germain: Overmorgen - Sport, Trophée des Champions van de Trophée des Champions wedstrijd tussen Lille Paris Saint Germain,. Voetbal:: Overmorgen - Sport, Finale van de finale wedstrijd ... .., gespeeld in de zestiende editie van de Concacaf Gold Cup.. Wielersport: Ronde van Burgos Etappe 1: Overmorgen - Sport, samenvatting van de eerste etappe in de 43ste editie van de Ronde van Burgos, die van dinsdag 3 tot. Tennis: Citi open: Overmorgen - Sport, ATP 500 van de tweede dag op de Citi Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Washington, Amerika. Tennis: Citi open: Overmorgen - Sport, herhaling van de eerste dag op de Citi Open, gespeeld in de ATP Tour 500 in Washington, Amerika. Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije: Overmorgen - Sport, Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race weekend. Voetbal: Lile - Paris Saint-Germain: Overmorgen - Sport, samenvatting van de Trophée des Champions wedstrijd tussen Lille Paris Saint Germain, waarbij de. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor overmorgen .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.