TV Gids Ziggo Sport morgen

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor morgen. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor morgen: Tottenham Hotspurs - Chelsea: Morgen - Sport, League Cup van de wedstrijd Tottenham Hotspurs Chelsea, gespeeld in de Engelse League Cup. Wielersport: Blankenberge – Ardooie: Morgen - Sport, Binck Bank Tour Stage 1 van de eerste stage van de Binck Bank Tour, Blankenberge – Ardooie. Racing: Crashen in de Keuken GP Rusland: Morgen - Sport, Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race weekend. Wielersport: Nové Mesto: Morgen - Sport, Vrouwen & Heren van de Mountainbike Cross Sprintrace vrouwen en heren wedstrijd gereden in Nové. Voetbal: Real Sociedad - Valencia CF: Morgen - Sport, van de wedstrijd Real Sociedad Valencia CF, gespeeld in de Spaanse LaLiga. Voetbal: Liverpool – Arsenal: Morgen - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool – Arsenal , gespeeld in de Engelse Premier League. Documentaire: National Icons: Morgen - Sport, National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona. Voetbal: Premier League Hoogtepunten: Morgen - Sport, van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend. L.A. Lakers - Denver Nuggets: Morgen - Sport, Western Conference Finals van de wedstrijd L.A. Lakers Denver Nuggets, gespeeld in de Western. Wielersport: Blankenberge – Ardooie: Morgen - Sport, Binck Bank Tour Stage 1 van de eerste stage van de Binck Bank Tour, Blankenberge – Ardooie. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor morgen .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.