TV Gids Ziggo Sport morgen

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor morgen. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor morgen: Voetbal: Liverpool - Burnley: Morgen - Sport, van de wedstrijd Liverpool Burnley, gespeeld in de Engelse Premier League. Biljart: Driebanden Challenge Dag 1: Morgen - Sport, samenvatting van de Driebanden Challenge gespeeld in Nistelrode, waarbij veel wereldtoppers in het. Nederland - Frankrijk: Morgen - Sport, OKT Dames Waterpolo van de waterpolowedstrijd in het kader van de kwalificatie voor de Olympische. Biljart: Driebanden Challenge Dag 2: Morgen - Sport, van de Driebanden Challenge gespeeld in Nistelrode, waarbij veel wereldtoppers in het driebanden hun. Nederland - Frankrijk: Morgen - Sport, samenvatting van de wedstrijd Nederland Frankrijk, gespeeld tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi. Voetbal: Manchester City - Aston Villa: Morgen - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League. Toronto Raptors - Miami Heat: Morgen - Sport, NBA Game of the Week van de wedstrijd Toronto Raptors Miami Heat, gespeeld in de beste basketbal. Outraged: Morgen - Sport, UEFA Documentaire In de documentaire ''Outraged'' wordt gekeken naar discriminatie in het hedendaagse. Documentaire: Goals van Nederlanders in Engeland dit seizoen: Sport, De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier 14 prachtige goals van Nederlanders in de Premier League in het seizoen. Voetbal: Fulham - Manchester United: Morgen - Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Fulham Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor morgen .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.