TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: Voetbal: Burnley - Tottenham Hotspur: Sport, van de wedstrijd Burnley Tottenham Hotspur, gespeeld in de Engelse Premier League. Talkshow: Peptalk: Sport, Aflevering 4 waarin de actualiteit van de dag en de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen weekend uit. Talkshow: Rondo: Sport, Aflevering 8 herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere. Voetbal: Manchester United - Chelsea: Sport, van de wedstrijd Manchester United Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: LaLiga Hoogtepunten: Sport, van de laatste speelronde in de LaLiga. Voetbal: Premier League Hoogtepunten: Sport, van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend. Voetbal: Ziggo Sport Goals: Sport, van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities. Voetbal: Arsenal - Leicester City: Sport, van de wedstrijd Arsenal Leicester City, gespeeld in de Engelse Premier League. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.