TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: Talkshow: Round Up: Sport, Aflevering 20 herhaling van de gespeelde wedstrijden in de Engelse Premier League, Spaanse LaLiga en Italiaanse. Talkshow: Rondo: Sport, Aflevering 35 waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit. Golden State Warriors - Memphis Grizzlies: Sport, herhaling van de wedstrijd Golden State Warriors Memphis Grizzlies, gespeeld in de beste basketbal competitie. Talkshow: Rondo: Sport, Aflevering 35 herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere. Den Bosch - Amsterdam: Sport, dames van de dames wedstrijd Den Bosch Amsterdam, gespeeld in finale van de Hoofdklasse Hockey play offs. Wielersport: Nove Mesto na Morave: Sport, Heren van de Mountainbike Cross heren wedstrijd gereden in Nove Mesto na Morave, Tsjechië. Wielersport: Nove Mesto na Morave: Sport, Dames van de Mountainbike Cross dames wedstrijd gereden in Nove Mesto na Morave, Tsjechië. Nederland - Kroatië ): Sport, samenvatting van de heren volleybalwedstrijd Nederland Kroatië, gespeeld op het EK kwalifiatie toernoo om. Talkshow: Rondo: Sport, Aflevering 35 herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere. Chelsea - FC Barcelona: Sport, UEFA Woman Champions League van de wedstrijd Chelsea FC Barcelona, gespeeld in de finale van de UEFA Vrouwen. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.