TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: Racing: Budapest Race 1: Sport, herhaling van de eerste race in de Formule 3, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije. Racing: GP van Hongarije Race: Sport, samenvatting van de GP van Hongarije, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije. Documentaire: Clubland: Sport, Een documentaire reeks over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er. Voetbal:: Sport, Finale van de finale wedstrijd ... .., gespeeld in de zestiende editie van de Concacaf Gold Cup. Het. Voetbal: Red Bull Leipzig - AFC Ajax: Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Red Bull Leipzig AFC Ajax , gespeeld in voorbereiding op aankomend. Racing: Porsche Supercup Series - Budapest: Sport, herhaling van de Porsche Supercup race Budapest, gereden op de Hungaroring in Mogyoród, Hongarije. Racing: GP van Hongarije Race: Sport, samenvatting van de GP van Hongarije, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije. Tennis: Truist Atlanta Open: Sport, ATP 250 van de finale van het Truist Atlanta Open, gespeeld in de ATP Tour 250 in Atlanta, Amerika. Qatar - Verenigde Staten: Sport, halve finale van de voetbalwedstrijd Qatar Verenigde Staten, gespeeld in de halve finale van de Concacaf Gold. Voetbal: Red Bull Leipzig - AFC Ajax: Sport, samenvatting van de voetbalwedstrijd Red Bull Leipzig AFC Ajax , gespeeld in voorbereiding op aankomend. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.