TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: Voetbal: Manchester City - Leeds United: Sport, van de wedstrijd Manchester City Leeds United, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: Liverpool - Aston Villa: Sport, van de wedstrijd Liverpool Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League. Voetbal: Crystal Palace - Chelsea: Sport, van de wedstrijd Crystal Palace Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League. Real Madrid - FC Barcelona: Sport, Match of the Day van de wedstrijd Real Madrid FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga. Talkshow: Round Up: Sport, Aflevering 15 van de gespeelde wedstrijden in de Engelse Premier League, Spaanse LaLiga en Italiaanse Serie A op. The Masters: Sport, Golf van de derde dag van The Masters 2021, de mooiste major van het jaar gespeeld op de National Golf Club in. Racing: Rome Race: Sport, Hoogtepunten van de ePrix van Rome, gereden in de Formula E (100% Electrische race) op de Circuto Cittadino. Talkshow: Round Up: Sport, Aflevering 15 herhaling van de gespeelde wedstrijden in de Engelse Premier League, Spaanse LaLiga en Italiaanse. Brooklyn Nets - L.A. Lakers: Sport, NBA van de wedstrijd Brooklyn Nets L.A. Lakers, gespeeld in de beste basketbal competitie ter wereld, de NBA. Racing: Martinsville Speedway: Sport, Nascar Cup Series van de Blue Emu Maximum Pain 500 Nascar Cup Series, gereden op de Martinsville Speedway. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.