TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: Voetbal: LaLiga Seizoensoverzicht 2019-2020: Sport, van de Spaanse voetbal competititie LaLiga, waarbij alle hoogte en dieptepunten van het seizoen 2019 2020. Milwaukee Bucks - Miami Heat: Sport, NBA van de wedstrijd Milwaukee Bucks Miami Heat, gespeeld in de beste basketbal competitie ter wereld, de NBA. Racing: Berlijn Race: Sport, Formula E van de ePrix van Berlijn, gereden in de Formula E (100% Electrische race) op het Tempelhof Airport, in. Racing: Berlijn Kwalificatie: Sport, Formula E van de kwalificatie race van de ePrix van Berlijn, gereden in de Formula E (100% Electrische race) op. Golf: PGA Championship Dag 1: Sport, van de eerste dag van de PGA Championship, gespeeld op de Bethpage Black Course in Long Island, New York, USA. Racing: Berlijn Race: Sport, Hoogtepunten van de ePrix van Berlijn, gereden in de Formula E (100% Electrische race) op het Tempelhof Airport,. Racing: Crashen in de Keuken GP Groot-Brittannië: Sport, 1 Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race weekend. Documentaire: The Short List: Sport, The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten,. Documentaire: The Short List: Sport, The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten,. Basketbal: NBA Action: Sport, met wekelijks het laatste nieuws en alle hoogtepunten uit de NBA. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.