TV Gids Veronica

Je vindt hier de tv gids van Veronica. We hebben de volgende programma's op Veronica: The Wolverine: 17/11 - IMDB * 6.7 - Fantasy-film, The Wolverine is een Amerikaanse actie en sciencefictionfilm, gebaseerd op het personage Wolverine van Marvel Comics. Het is de zesde film in de X Men filmserie, en de tweede solofilm rondom het personage. Café Hendriks & Genee: 17/11 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 2 Aflevering 3 Talkshow met Hélèné Hendriks en Wilfred Genee.. De Handhavers: 17/11 - Reality-show, Seizoen 4 Aflevering 2 Realityshow over het werk van ordehandhavers op straat. In Heerlen brengen. Undercover in Nederland: 18/11 - Misdaadmagazine, Seizoen 16 Aflevering 13 Misdaadmagazine. Met de verborgen camera als het perfecte wapen. Disney XD: Overmorgen - Jeugdprogramma, Kinderprogramma. Border Security: 17/11 - Realityreeks, Seizoen 8 Aflevering 10 Realityreeks over het werk van douane inspecteurs en grensagenten in. Border Patrol: 17/11 - Realityreeks, Seizoen 7 Aflevering 2 Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en. Border Security: 17/11 - Realityreeks, Seizoen 12 Aflevering 13 Realityreeks over het werk van douane inspecteurs en grensagenten in. Disney XD: 18/11 - Jeugdprogramma, Kinderprogramma. Undercover Kat: 17/11 - Jeugdreeks, Animatieserie. Fijn in de zon. Dat was het voor de tvgids van Veronica.

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.