TV Gids Veronica morgen

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor morgen. We hebben de volgende programma's op Veronica voor morgen: Fast & Furious 8: IMDB * 6.7 - Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan. Veronica Inside: Amusement, Seizoen 20192020 Aflevering 77 van 82 In de bekende opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende. UEFA Champions League Magazine: Morgen - Sport, Seizoen 20192020 In de UEFA Champions League Magazine zijn interviews met verschillende spelers te. The Big Bang Theory: Serie, Seizoen 10 Aflevering 8 van 24 The Brain Bowl Incubation Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met. The Big Bang Theory: Serie, Seizoen 10 Aflevering 7 van 24 The Veracity Elasticity Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een. Two and a Half Men: Serie, Seizoen 3 Aflevering 10 van 24 Something Salted and Twisted De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake. The Big Bang Theory: Serie, Seizoen 10 Aflevering 5 van 19 The Hot Tub Contamination Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met. Chillen met de Ronks: Jeugd, Meen je dat serieus?! Als Flash de 'Wat als' optie gebruikt om te kijken hoe het is als de Ronks wat serieuzer. Lab Rats: Jeugd, Ruimte Lift Davenport's top wetenschapper Dr Ryan verschijnt op de Academie om zijn laatste uitvinding in de. Furiki: Morgen - Jeugd, Burritohotel / Brenda aan de ketting André en Kampioen komen in een gevaarlijke situatie terecht omdat. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor morgen .

Veronica

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.