TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: WWE RAW: Sport, Seizoen 1 Aflevering 11 van 52 WWE Monday Night RAW is een worstelshow die sinds 1993 door de WWE wordt. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2021 Aflevering 169 van 365. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Betty's Laser Ogen / Slijmie Gark opereert Betty aan haar ogen maar dat gaat helemaal mis. / Max gebruikt. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Zwart gat / Kattenkruid Gark besluit in het zwarte gat een dapperheidsmodule aan te schaffen. / Max. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Persoonlijke ruimtetijd / Kuiken in de dop Niven en Chuck moeten leren samenwerken dus worden ze op pad. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Cadet Clarkk Glargg gaat undercover als Clarkk omdat hij van Skyla weer eens moet voelen hoe het is om. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, Flash, je bent ontslagen! / De grote smeerpoets Rob komt onverwacht op bezoek en ontdekt dat de Ronks. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, De uitvinding van het wiel / Een goede verbinding Flash doet alsof de Ronks het wiel hebben uitgevonden. Furiki: Serie, Jeugd, Verslaafd aan snelheid / Strak geparkeerd André is geschorst en moet zich aanpassen aan het tempo van. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.