TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Now You See Me: IMDB * 7.3 - Misdaad, Film, Spanning, Now You See Me is een Amerikaanse heistfilm uit het jaar 2013 geregisseerd door de Franse regisseur Louis Leterrier. Acteur Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Mélanie Laurent, Isla Fisher, Dave. Tower Heist: IMDB * 6.2 - Comedy, Film, Josh is een overwerkte manager van een luxe appartementencomplex, die samen met de rest van het personeel al het geld uit hun pensioenfonds is kwijtgeraakt aan een Wall Street fraudeur. Deze miljardair woont in het. Movies Explained: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 12 van 52 Movies Explained is hét filmprogramma dat jou anders naar een film laat. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Cadet Clarkk / Erin geluisd Glargg gaat undercover als Clarkk omdat hij van Skyla moet voelen hoe het is. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2020 Aflevering 329 van 366 Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag in. Furiki: Serie, Jeugd, Gast, geen krasje op mijn wagen / De Anarchistische Mollen André wisselt van wagen met Kampioen en wordt. Furiki: Serie, Jeugd, Furikidag / Vleesetende logé André moet de familietradities in ere houden terwijl hij zijn vader redt.. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Geen brein geen pijn / Het kuiken kanaal Finley moet en zal de beste leerling worden, daarvoor moet hij. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Dikke kat/ De doodenge badkuip De kattenspeeltjesgod wil het opnemen tegen Max. / Het aantal Maxen. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, Lach je tanden bloot / Flash zonder techniek Flash introduceert tandhygiëne bij de ronks. / Walter daagt. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.