TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Ik, Elvis Riboldi: Serie, Jeugd, Ik, Elvis Riboldi en co. Emma wordt door een mode manager uitgenodigd om model te worden. Ze gaat de. Border Security Australië: Amusement, Serie, Seizoen 9 Aflevering 4 van 20 Een passagier geeft toe dat hij verdovende middelen heeft gebruikt,. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, Groeipijntjes / Lichaamsruil Flash leert de Ronks over landbouw en de voordelen van het verbouwen van. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Op Blibli passen Starley moet op Blibli passen terwijl Glargg naar een conferentie is. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Alfa Chuck / Glargg zijn Een kwaadaardige kloon van Chuck dreigt de academie over te nemen, dan is er. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Spiegeltje, spiegeltje / Arucola Gark en Max krijgen te maken met hun spiegelbeelden. / Gark nodigt een. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Ik, Maxine / Gark heeft talent Max wil graag respect en hij denkt dat hij dat kan afdwingen. / Max wordt. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2021 Aflevering 100 van 365 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de. Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Drama, Serie, Seizoen 5 Aflevering 20 van 22 The One Who Will Save Us All Een vastberaden Talbot neemt Coulson mee om. Repo Men: IMDB * 6.3 - Film, Actiefilm. In de toekomst verlengen en verbeteren mensen hun leven met behulp van zeer dure mechanische organen, die geproduceerd worden door The Union. Als je de rekening echter niet kunt betalen, komen de Repo Men langs om die. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.