TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Blitz: IMDB * 6.2 - Misdaadthriller, Blitz is een Britse thriller uit het jaar 2011. Met Jason Statham en Paddy Considine in de hoofdrol. Tom Brant (Jason Statham) is een heetgebakerde agent die criminelen liever in elkaar schopt dan hun rechten voor te. Veronica Inside: Sportpraatprogramma, Aflevering 30 Voetbaltalkshow waarin de opvallendste ontwikkelingen in het Nederlandse en. UEFA Champions League Magazine: Magazine, Aflevering 12 Voetbalmagazine in het kader van de Champions League. Dit magazine brengt portretjes van. Utopia: Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 234 Realityshow waarin opnieuw gebouwd wordt aan een nieuwe, ideale samenleving. In. Astro TV: Magazine, Astrologisch magazine waarin kijkers live advies krijgen van verschillende astrologen. Disney XD: Jeugdprogramma, Kinderprogramma. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.