TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Groen in de Grote Stad: Serie, Jeugd, Gehaaid / Dromenwever Nancy is vandaag de verantwoordelijke ouder./Cricket vermaakt zichzelf door de. Star Trek: Picard: Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 4 van 10 Absolute Candor Op weg naar Freecloud vraagt Picard om een stop bij een. Droners: Serie, Jeugd, De Superloop De race speelt zich in en om het water af, deze keer. Team Tiki tegen de Tao Tweeling, dus. Pokémon: Serie, Jeugd, Een vurig overgangsritueel! Terwijl onze helden hun reis vervolgen naar Snowbelle City, komen ze een. Movies Explained: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 van 15 Movies Explained is hét filmprogramma dat jou anders naar een film laat. Border Security: De Ambassade: Amusement, Serie, Seizoen 2 Aflevering 3 van 8 Elle's dromen vallen in duigen wanneer de liefde van haar leven van een. Border Security: Amusement, Serie, Seizoen 10 Aflevering 17 van 20 De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om. Border Security: Amusement, Serie, Seizoen 10 Aflevering 18 van 20 De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om. Star Trek: Picard: Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 3 van 10 The End Is the Beginning Na een terugblik op het verleden met Raffi, huurt. Interstellar: IMDB * 8.6 - Film, In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20ste eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.