TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2021 Aflevering 57 van 365 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Het vertrek van Gark (Special deel 1) / Het vertrek van Gark ( Special Deel 2) Max vraagt Gark om de maan. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Vuilnissap / Waar zijn alle kattenspeeltjes heen? Max en Gark vallen in een container met vuilnissap en. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, De vliegende dodo / Nooit meer nacht Mila komt erachter dat haar oom een Ronk legende was en nu wilt Mila. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, Verjaardag verpest Als Flash het begrip 'verjaardag' introduceert bij de Ronks ontstaat er meteen een. Paf de hond: Serie, Jeugd, Mijn Hond, Mijn Held Lola moet een werkstuk schrijven over het thema "Mijn Held Pet." Dit is. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Beste Pal / Het ei Finley installeert een vrije wil disc op Pal 9000. Dat blijkt toch niet zo'n goed. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Acteren kun je leren / Atori Starley verzint een toneelstuk voor Glargg. Maar de Beige die denken dat de. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.