TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Big Hero 6 de serie: Serie, Jeugd, De nieuwe Nega Drabbie / Spambot Drabbie en Honey Lemon voelen zich schuldig omdat Nega Drabbie in de. Oculus: IMDB * 6.5 - Film, Vele jaren na de mysterieuze dood van hun ouders vinden een getraumatiseerde broer en zus de oorzaak van hun gezinstragedie: een vervloekte spiegel die een 300 jarige geschiedenis van bloedvergieten en enorme vernieling met zich. Furiki: Serie, Jeugd, Muzikaal knaldemper mysterie / Mama aan het stuur André en Pepita zoeken uit wie de muzikale knaldemper. Furiki: Serie, Jeugd, Autorodeo / Pindaland André leert om in een team te werken. / André en Chobado gaan op zoek naar. Ruimtekuikens in de Ruimte: Serie, Jeugd, Tunnel Starley, Chuck en Finley gaan tegelijk door een tunnel, komen ze er nog wel uit of zitten ze voor. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Gevederde voorzitter / Lichtblauwe rots De verkiezingen voor voorzitter van de leerlingenraad komen er. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Dromenvanger / De veilige kamer Gark voelt zich buitengesloten als hij erachter komt dat hij niet kan. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Het kattenhuis/ Verdwaald in Throckmorton Max en Gark doen mee aan een realityshow. / Max, Gark en. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2021 Aflevering 296 van 365 Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag. Paranormal Activity: IMDB * 6.3 - Film, Nadat ze allerlei vreemde dingen horen 's nachts, besluit een jong stel om met een videocamera vast te leggen wat er zich nou precies in hun huis afspeelt als ze liggen te slapen. Paranormal Activity is een Amerikaanse thriller en. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Veronica

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.