TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Rush hour 3: IMDB * 6.2 - Comedy, Film, In Parijs ligt een dodelijk geheim verborgen. In Los Angeles heeft de Chinese ambassadeur Han de identiteit van Shy Shen ontdekt, de leider van de meest gevreesde en invloedrijkste criminele organisatie in de wereld: de. S.W.A.T.: Drama, Serie, Seizoen 2 Aflevering 19 van 23 Invisible De buren van Luca en Street zijn ontvoerd. Het SWAT team gaat op. Judge Jerry: Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 7 van 128 In de eerste zaak klaagt een tante haar nichtje aan wegens het vernielen. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Betty's Laser Ogen / Slijmie Gark opereert Betty aan haar ogen maar dat gaat helemaal mis. / Max gebruikt. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2021 Aflevering 15 van 365 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Zwart gat / Kattenkruid Gark besluit in het zwarte gat een dapperheidsmodule aan te schaffen. / Max. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, Een potje voetballen / Stormachtig weer Flash introduceert voetbal aan de Ronks. Walter neemt het op. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, Lach je tanden bloot Flash introduceert tandhygiëne bij de ronks. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, De goeierik keuze / Ruikt naar kuiken Barnetta geeft een moraliteitsexamen maar gaat een tikkie te ver. /. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Het geheime genootschap van het geheime ding / Quizardry Chuck wordt buitengesloten bij de filmclub dus. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.