TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Blitz: IMDB * 6.2 - Film, Blitz is een Britse thriller uit het jaar 2011. Met Jason Statham en Paddy Considine in de hoofdrol. Tom Brant (Jason Statham) is een heetgebakerde agent die criminelen liever in elkaar schopt dan hun rechten voor te lezen. Als. Veronica Inside: Amusement, Seizoen 20202021 Aflevering 5 van 30 In de bekende opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende. Man with a Plan: Serie, Seizoen 2 Aflevering 17 van 21 King for a Day Een vader ontdekt dat het ouderschap moeilijker is dan hij dacht. The Big Bang Theory: Serie, Seizoen 5 Aflevering 18 van 24 Werewolf Transformation Sheldons leven staat ondersteboven, wanneer zijn kapper. The Big Bang Theory: Serie, Seizoen 5 Aflevering 19 van 24 Weekend Vortex Sheldon moet kiezen tussen de verjaardag van Amy's tante of het. Two and a Half Men: Serie, Seizoen 11 Aflevering 5 van 22 Alan Harper, Pleasing Women Since 2003 Alan brengt tijd door met het vriendje van. Man with a Plan: Serie, Seizoen 2 Aflevering 18 van 21 The Burns System Adam is vereerd dat hij Joe mag helpen een nieuwe auto te kopen,. Ruimtekuikens in de ruimte: Serie, Jeugd, Het geheime genootschap van het geheime ding / Quizardry Chuck wordt buitengesloten bij de filmclub dus. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, Een potje voetballen / Stormachtig weer Flash introduceert voetbal aan de Ronks. Walter neemt het op. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2020 Aflevering 269 van 366 Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag in. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender. 

Vanaf 2011 was Veronica voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle en Startpagina) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds 2017 is Veronica voor 100% eigendom van Talpa Network.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.