TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: Dallas Cowboys Cheerleaders: Seizoen 7 Aflevering 2 Training Camp: Het trainingskamp is begonnen en veel kandidaten hebben hun leven overhoop. Dallas Cowboys Cheerleaders: Seizoen 7 Aflevering 3 Jump Split: Het is pas de tweede repetitieweek, maar Kelli en Judy leren de kandidaten voor het. Dallas Cowboys Cheerleaders: Seizoen 7 Aflevering 7 Announcing the Squad: Het is tijd om het DCC team aan te kondigen, maar eerst laten Kelli en. Dallas Cowboys Cheerleaders: Seizoen 7 Aflevering 6 Final Cuts: Week 7 van het trainingskamp begint met een repetitie in het Cowboys stadion. Kelli. Dallas Cowboys Cheerleaders: Seizoen 7 Aflevering 4 Makeover: In week vier van het trainingskamp krijgen de nieuwe kandidaten van de DCC hun make. The Island with Bear Grylls: Seizoen 5 Aflevering 3 Episode 3: Barnes verhongert bijna en trotseert sterke stromingen en golven tijdens een tocht. Ghost Adventures: Seizoen 4 Aflevering 4 Sacramento Tunnels: Het team van Ghost Adventures onderzoekt het vroeger verwoeste Sacramento in. Ghost Adventures: Seizoen 4 Aflevering 3 Madame Tussauds Wax Museum: Maffiaboeven en wassen beelden van Hollywoodsterren zorgen voor. The Island with Bear Grylls: Seizoen 5 Aflevering 5 Episode 5: Op de drempel van de laatste week besluiten de twee groepen te vechten tegen hun. The Island with Bear Grylls: Seizoen 5 Aflevering 4 Episode 4: Na drie weken op het eiland zijn de schipbreukelingen nu gevaarlijk veel vermagerd.. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.