TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: Downsizing: IMDB * 5.7 - Comedy, Downsizing is een komedie en dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Alexander Payne ('Paris, Je T'Aime'). Met Matt Damon en Christoph Waltz in de hoofdrol. Moeder Aarde heeft grote problemen. Als. Top Gear: Amusement, Seizoen 23 Aflevering 6 In deze aflevering mag Matt LeBlanc de nieuwe Porsche 911 R testen, terwijl Chris. Top Gear: Amusement, Seizoen 17 Aflevering 1 Richard test een alternatief op de Hummer en Jeremy viert het 50 jarige jubileum van. Ghost Adventures: Amusement, Seizoen 11 Aflevering 6 Star of India Ghost Adventures gaat aan boord van de legendarische 150 jaar oude. All New Traffic Cops: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 2 Vulnerability In deze aflevering presenteert Jamie Theakston de beste agenten van. Helicopter ER: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 21 Het team moet het gebroken been van een fietser zetten op een drukke straat. Een bus. Cutthroat Kitchen: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 13 S'More Sabotage The chefs gaan de strijd aan om het meest betoverende broodje. Harrie: van het Kamp naar de Ring: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 In deze aflevering tekent Harrie zijn contract met Boxing Influencers. Wil. Ink Master: Meesters van de Lage Landen: Overige, Seizoen 1 Aflevering 1 De tien tattoo artists worden direct in het diepe gegooid. Net nadat ze elkaar ontmoet. Helicopter ER: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 22 Een bouwvakker wordt verpletterd tegen een boom in een bizar ongeluk. Paramedicus. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.