TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: Top Gear: Seizoen 17 Aflevering 3 De rivaliserende supercars van Ferrari en McLaren gaan de strijd aan op de testbaan. Where the Wild Men are with Ben Fogle: Seizoen 6 Aflevering 1. Top Gear: Seizoen 18 Aflevering 4 Jeremy en Richard worden ingezet voor een autoachtervolging op de filmset van The Sweeney. Top Gear: Seizoen 18 Aflevering 3 Richard Hammond is in Texas om zich daar onder te dompelen in de wereld van NASCAR races. Castaways: Seizoen 1 Aflevering 6 My True Rescue:. Ghost Adventures: Seizoen 12 Aflevering 1 Palace Saloon: Zak en z'n team worden gevraagd om een kwade geest te verdrijven die de. Ghost Adventures: Seizoen 12 Aflevering 2 Reseda House of Evil: In Reseda in Californië staat een huis dat zo kwaadaardig is dat. Police Interceptors: Seizoen 3 Aflevering 15 In deze ‘best of’ aflevering zien we hoe een bestuurder aan 9 auto’s en een helikopter. Dallas Cowboys Cheerleaders: Seizoen 11 Aflevering 4 These Are the Big Dogs: De nieuwe kandidaten merken wat het betekent om een DCC te zijn. Meiden. Dallas Cowboys Cheerleaders: Seizoen 11 Aflevering 3 Come Back Girls: Veteranen vechten voor hun plek, terwijl nieuwe meiden hun droom proberen waar. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.