TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: Lip Sync Battle: Seizoen 2 Aflevering 8 Gigi Hadid vs Tyler Posey: Gigi Hadid vs Tyler Posey. Fatal Vows: Seizoen 2 Aflevering 7 Weldon: Amanda en Tonch Weldon lijken het typische boerenstel uit Iowa. Maar achter de gesloten. Fatal Vows: Seizoen 2 Aflevering 8 Gatlin: Middelbare scholier Tammy Ellis valt voor foute jongens, zoals charismatische. Black Ink Crew New York: Seizoen 3 Aflevering 6 Rikers or Rehab?: Nu iedereen op de hoogte is van de kippenvleugel, deelt Ceaser een nieuwtje. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.