TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: Ink Master: Amusement, Seizoen 12 Aflevering 10 By Accident or By Design 'Wie niet kan buigen, breekt' blijkt wanneer de artiesten. Top Gear: Best Of Series 27/: Amusement, Seizoen 6 Aflevering 6 Episode 06 Paddy, Freddie en Chris gaan op een roadtrip door Yorkshire in de nieuwste. uitzending begint om 05:30: Overige. Harrie: van het Kamp naar de Ring: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 5 De trainingen vallen Harrie zwaar. Vader Sjef maakt zich zorgen: neemt zijn zoon te. Harrie: van het Kamp naar de Ring: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 In deze aflevering van de realityserie staat Harrie voor een aantal uitdagingen: komt. Harrie: van het Kamp naar de Ring: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 In de realityserie Harrie: van het kamp naar de ring wil Harrie gezonder gaan eten,. Weather Gone Viral: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 4 Run for Your Life Het weer neem je gemakkelijk voor lief. Het is meestal slechts een. Weather Gone Viral: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 3 In a Flash Het weer is altijd in beweging, omstandigheden veranderen voortdurend.. Weather Gone Viral: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 2 Wildest Weather Het weer is altijd in beweging, omstandigheden veranderen. Top Gear: The Races: Amusement, Part 5 Herbeleef hoe James May het in een auto opnam tegen twee freerunners, waarbij ze dwars door Liverpool. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.