TV Gids SBS 9

Je vindt hier de tv gids van SBS 9. We hebben de volgende programma's op SBS 9: Wild: 03/10 - IMDB * 7.1 - Drama, Film, Met een totaal mislukt huwelijk en de tragische dood van haar moeder achter de rug heeft Cheryl Strayed (Reese Witherspoon) alle hoop verloren. Na jaren van roekeloos, destructief gedrag, maakt ze een overhaaste. Crazy/Beautiful: 03/10 - IMDB * 6.5 - Drama, Film, Nicole Oakley (Kirsten Dunst) is een rebelse tienerdochter van een rijke politicus. Ze volgt les op een nette school in een hele dure wijk van Pacific Palisades. Om haar rebellerende gedrag kracht bij te zetten. UFC Live Events: Holm vs. Aldana: 04/10 - Sport, Seizoen 2020 Aflevering 29 van 34 UFC: Holm vs. Aldana Uitzending van het mixed martial arts gevecht. vtwonen weer verliefd op je huis: 03/10 - Informatief, Seizoen 13 Aflevering 2 van 12 Winnie en Arno houden beiden erg van interieur en veranderen. Project Mangrove: een stukje Belize in Burgers’ Zoo: 03/10 - Informatief, Serie, Seizoen 1 Aflevering 4 van 4 In Arnhem staat de grootste overdekte mangrove van de wereld.. De Grote Tuinverbouwing: 03/10 - Informatief, Serie, Seizoen 3 Aflevering 4 van 39 In 'De grote verbouwing' toveren Lodewijk Hoekstra en Ivo. Dieren op Spreekuur: 03/10 - Amusement, Seizoen 18 Aflevering 79 van 90 Het is nooit rustig bij de dierenarts. Met in dit seizoen o.a.:. Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin: 03/10 - Informatief, Serie, Seizoen 3 De camera volgt het leven van de dieren en de werkzaamheden van de verzorgers in. Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin: 03/10 - Informatief, Serie, Seizoen 3 De camera volgt het leven van de dieren en de werkzaamheden van de verzorgers in. Loop: Hart van Nederland: 03/10 - Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2020 Aflevering 276 van 366 Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de. Dat was het voor de tvgids van SBS 9.

Zender informatie

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep met een vrouwelijke doelgroep, die in 2015 van start ging. De zender is onderdeel van SBS Broadcasting. SBS 9 richt zich vooral op vrouwen en doet dat door het uitzenden van tv-series, films en herhalingen van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica. Bekijk hier de SBS 9 tv gids om te zien welke programma's worden uitgezonden.

De live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws zijn op SBS9 te zien wanneer op SBS 6 Champions League voetbal wordt uitgezonden. Dit wordt duidelijk aangekondigd in de tv gids.