TV Gids SBS 9 vandaag

Je vindt hier de tv gids van SBS 9 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op SBS 9 voor vandaag: Manson's Lost Girls: IMDB * 5.2 - Tv-thriller, Amerikaanse tv thriller. Op het einde van de jaren 60, in volle hippieperiode, valt een jonge vrouw voor de charmes van psychopaat Charles Manson. Ze raakt in de ban van zijn sekte. American History X: IMDB * 8.5 - Drama, American History X is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1998. Deze productie is geregisseerd door Tony Kaye. De hoofdrollen worden vertolkt door Edward Norton, Edward Furlong en Fairuza Balk. De film werd zeer goed ontvangen. Vtwonen weer verliefd op je huis: Life-stylemagazine, Seizoen 8 Aflevering 1 Magazine. Amstelveen. Remco en Barbara kijken er enorm naar uit om samen te. Dierenpark Emmen: de grote expeditie: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 7 Reportagereeks over de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa. Drukte in de dierentuin: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 14 Nederlandse realityreeks. De camera volgt het personeel bij de meest. Drukte in de dierentuin: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 13 Nederlandse realityreeks. De camera volgt het personeel bij de meest. New York ER: Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 12 Amerikaanse realityshow. New York ER geeft een intieme kijk achter de schermen op. New York ER: Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 13 Amerikaanse realityshow. New York ER geeft een intieme kijk achter de schermen op. AstroTV: Magazine, Astrologisch magazine. Tommy Teleshopping: Homeshoppingprogramma, Aflevering 6 Homeshoppingprogramma. Dat was het voor de tvgids van SBS 9 voor vandaag .

Zender informatie

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep met een vrouwelijke doelgroep, die in 2015 van start ging. De zender is onderdeel van SBS Broadcasting. SBS 9 richt zich vooral op vrouwen en doet dat door het uitzenden van tv-series, films en herhalingen van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica. Bekijk hier de SBS 9 tv gids om te zien welke programma's worden uitgezonden.

De live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws zijn op SBS9 te zien wanneer op SBS 6 Champions League voetbal wordt uitgezonden. Dit wordt duidelijk aangekondigd in de tv gids.