TV Gids SBS 9 vandaag

Je vindt hier de tv gids van SBS 9 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op SBS 9 voor vandaag: Kubo en het Magische Zwaard: IMDB * 7.8 - Animatie, Film, Het verhaal gaat over Kubo. Hij leeft een rustig, normaal bestaan in een klein dorpje, totdat een geest uit het verleden zijn leven op zijn kop zet door een eeuwenoude ruzie op te rakelen. Kubo wordt nu achternagezeten. Legend: IMDB * 6.5 - Film, Legend is een Amerikaans en Britse avonturen en fantasiefilm uit het jaar 1985. Deze film is geregisseerd door Ridley Scott (Gladiator). Met niemand minder dan acteur Tom Cruise (Top Gun: Maverick) in de hoofdrol. The Lord of. Scandal: Drama, Serie, Seizoen 6 Aflevering 7 van 16 A Traitor Among Us Na het ontdekken van nieuwe informatie over de moord op. Achter Gesloten Deuren: Amusement, Serie, Seizoen 4 Aflevering 28 van 45 Een keten van geweld Klaas heeft een fijn leven met een lieve vrouw en. Overspel in de Liefde: Drama, Serie, Seizoen 2 Aflevering 17 van 25 Plantjes water geven Linda is net terug van een paar maanden stage in het. The Doctors: Informatief, Serie, Seizoen 11 Aflevering 15 van 170 Met deze keer: Een vrouw bevalt thuis met behulp van het internet,. Huizenjacht: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 60 van 70 Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn. Overspel in de Liefde: Drama, Serie, Seizoen 2 Aflevering 16 van 25 Criminele praktijken Josje heeft een fijn leven: Een mooi huis, schattige. Achter Gesloten Deuren: Amusement, Serie, Seizoen 4 Aflevering 11 van 45 De paardenmishandelaar De hoogzwangere Sylvia is ingetrokken bij haar. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2021 Aflevering 22 van 365 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de. Dat was het voor de tvgids van SBS 9 voor vandaag .

Zender informatie

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep met een vrouwelijke doelgroep, die in 2015 van start ging. De zender is onderdeel van SBS Broadcasting. SBS 9 richt zich vooral op vrouwen en doet dat door het uitzenden van tv-series, films en herhalingen van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica. Bekijk hier de SBS 9 tv gids om te zien welke programma's worden uitgezonden.

De live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws zijn op SBS9 te zien wanneer op SBS 6 Champions League voetbal wordt uitgezonden. Dit wordt duidelijk aangekondigd in de tv gids.