TV Gids SBS 9 vandaag

Je vindt hier de tv gids van SBS 9 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op SBS 9 voor vandaag: Night at the Museum: Secret of the Tomb: IMDB * 6.2 - Film, Night at the Museum: Secret of the Tomb is een Amerikaanse avonturen en komediefilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Stiller, Robin Williams en Ben Kingsley. Deze film is het vervolg op de film Night at. Kindergarten Cop 2: IMDB * 4.5 - Comedy, Film, De snoeiharde FBI agent Reed (Dolph Lundgren) gaat undercover op een kleuterschool om een gestolen flashdrive met daarop gevoelige informatie over het getuigenbeschermingsprogramma terug te halen. Reed moet niet alleen. Achter Gesloten Deuren: Amusement, Serie, Seizoen 2 Aflevering 48 van 70 Jongens onder elkaar Ellen heeft een fijne relatie en door ook het. Achter Gesloten Deuren: Amusement, Serie, Seizoen 2 Aflevering 49 van 70 Van ruilen komt huilen Eline werkt al jaren op een kraamafdeling in. Scorpion: Drama, Serie, Seizoen 4 Aflevering 9 van 22 It's Raining Men (of War) Tijdens Thanksgiving sluit de nieuwe buurman van. Tommy Teleshopping: Informatief, Aflevering 28 van 197 Homeshoppingprogramma. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2020 Aflevering 269 van 366 Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag in. Dat was het voor de tvgids van SBS 9 voor vandaag .

Zender informatie

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep met een vrouwelijke doelgroep, die in 2015 van start ging. De zender is onderdeel van SBS Broadcasting. SBS 9 richt zich vooral op vrouwen en doet dat door het uitzenden van tv-series, films en herhalingen van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica. Bekijk hier de SBS 9 tv gids om te zien welke programma's worden uitgezonden.

De live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws zijn op SBS9 te zien wanneer op SBS 6 Champions League voetbal wordt uitgezonden. Dit wordt duidelijk aangekondigd in de tv gids.