TV Gids SBS 9 vandaag

Je vindt hier de tv gids van SBS 9 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op SBS 9 voor vandaag: The edge: IMDB * 6.9 - Actiethriller, The Edge is een Amerikaanse actiethriller uit 1997 met Anthony Hopkins en Alec Baldwin in de hoofdrollen. Topmodel Mickey Morse moet voor een fotosessie naar Alaska. Haar schatrijke en veel oudere echtgenoot Charles. Snow Angels: IMDB * 6.9 - Romantisch drama, Arthur ruimt tafels af in een Chinees restaurant, speelt de trombone in de schoolband en heeft een oogje op de slimme, grappige, bijzondere Lila die ook een oogje op hem heeft. Maar als Arthur een voorzichtige stap zet. Not Safe for Work: IMDB * 5.8 - Thriller, Tom Miller, een nietsvermoedende kantoormedewerker, komt vast te zitten in een kantoorgebouw samen met een moordenaar. Tom doet zijn uiterste best om de werknemers die nog aan het werk zijn te beschermen. Al snel ontdekt hij. Beschuldigd: Reality-show, Seizoen 1 Aflevering 23 Nederlandse scriptedrealityreeks. Lover Boy. Manon de Kroon leidt een gelukkig. Achter Gesloten Deuren: Realityreeks, Seizoen 4 Aflevering 198 Nederlandse scriptedrealityreeks. Besmette relatie. Manon is twee jaar geleden. Achter Gesloten Deuren: Realityreeks, Seizoen 4 Aflevering 197 Nederlandse scriptedrealityreeks. Verdachte liefde. Twee jaar geleden werd Noor. Trauma Centrum: Realityreeks, Seizoen 5 Aflevering 14 Nederlandse realityreeks over het werk van de medewerkers van de spoedeisende hulp. Trauma Centrum: Realityreeks, Seizoen 5 Aflevering 13 Nederlandse realityreeks over het werk van de medewerkers van de spoedeisende hulp. De Buurtpolitie: Reality-show, Seizoen 5 Aflevering 47 Vlaamse scriptedrealityreeks. In 'De Buurtpolitie' volgt de kijker hoe de agenten. House of Talent: Show, Seizoen 1 Aflevering 91 Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij. Dat was het voor de tvgids van SBS 9 voor vandaag .

Zender informatie

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep met een vrouwelijke doelgroep, die in 2015 van start ging. De zender is onderdeel van SBS Broadcasting. SBS 9 richt zich vooral op vrouwen en doet dat door het uitzenden van tv-series, films en herhalingen van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica. Bekijk hier de SBS 9 tv gids om te zien welke programma's worden uitgezonden.

De live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws zijn op SBS9 te zien wanneer op SBS 6 Champions League voetbal wordt uitgezonden. Dit wordt duidelijk aangekondigd in de tv gids.