TV Gids SBS 9 vandaag

Je vindt hier de tv gids van SBS 9 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op SBS 9 voor vandaag: Surviving the Game: Actiefilm, Amerikaanse actiefilm. Mason, een zwarte zwerver, wil een einde aan zijn leven maken wanneer twee van zijn beste vrienden sterven. Een sociaal werker weet dit net op tijd te voorkomen en biedt hem een goedbetaalde baan aan. Mason. The Fast and the Furious: IMDB * 6.7 - Actiefilm, Amerikaans Duitse actiefilm: De straten van Los Angeles worden geteisterd door jongeren die in hun zwaar verbouwde auto's deelnemen aan illegale straatraces. Dominic Toretto is de leider van de straatbende die ervan wordt. Under the Dome: Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 3 Amerikaanse sf dramaserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King.. Dokters: Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 11 Nederlandse scriptedrealityreeks. Een jong meisje komt het ziekenhuis binnen met. Beschuldigd: Reality-show, Seizoen 1 Aflevering 38 Nederlandse scriptedrealityreeks. Vrij zijn. Alex is vrachtwagenchauffeur en veel. Trauma Centrum: Realityreeks, Seizoen 6 Aflevering 20 Nederlandse realityreeks. Dokters: Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 10 Nederlandse scriptedrealityreeks. De 34 jarige Remco is midden in de nacht met de. Trauma Centrum: Realityreeks, Seizoen 6 Aflevering 19 Nederlandse realityreeks. De Buurtpolitie: Reality-show, Seizoen 5 Aflevering 10 Vlaamse scriptedrealityreeks. In 'De Buurtpolitie' volgt de kijker hoe de agenten. TV Winkel: Consumentenmagazine, Eerste aflevering. Homeshoppingprogramma. Dat was het voor de tvgids van SBS 9 voor vandaag .

Zender informatie

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep met een vrouwelijke doelgroep, die in 2015 van start ging. De zender is onderdeel van SBS Broadcasting. SBS 9 richt zich vooral op vrouwen en doet dat door het uitzenden van tv-series, films en herhalingen van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica. Bekijk hier de SBS 9 tv gids om te zien welke programma's worden uitgezonden.

De live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws zijn op SBS9 te zien wanneer op SBS 6 Champions League voetbal wordt uitgezonden. Dit wordt duidelijk aangekondigd in de tv gids.