TV Gids SBS 9 vandaag

Je vindt hier de tv gids van SBS 9 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op SBS 9 voor vandaag: J. Edgar: IMDB * 6.6 - Biografie, J. Edgar Hoover was bijna vijftig jaar lang hoofd van de FBI en een van de machtigste mannen van Amerika. Hij was dol op geheimen, vooral die van anderen hij hield Amerika's machtigste inwoners obsessief en nauwlettend in de. Oplichters in het Buitenland: Realityreeks, Seizoen 4 Nederlandse reportagereeks. Boekarest. In Roemenië doen Kees en zijn team onderzoek naar een. Een bij elkaar geraapt zooitje: Documentaire, Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Undercover in Nederland: Realityreeks, Herhaling. Vanavond in Undercover in Nederland: Reportage over geweld op homo ontmoetingsplaatsen.. Mr. Frank Visser doet uitspraak: Consumentenmagazine, Seizoen 3 Aflevering 10 Magazine. In Kampen worden Bep en haar man Gerrit helemaal gek van het. Dokter Tinus: Tragikomische serie, Seizoen 3 Aflevering 6 Nederlandse tragikomische serie. Dokter Tinus liegt over zijn bloedfobie. Gouden Bergen: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 3 Nederlandse tragikomische serie over vijf vrouwen in crisis. Roderik wil het beste. Verborgen Gebreken: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 1 Nederlandse dramaserie. Noor en Joep zijn in ondertrouw gegaan en moeten van alles. Bijdehandjes: Show, Seizoen 1 Aflevering 6 Show waarin Jeroen van Koningsbrugge in gesprek gaat met kinderen. In 'Bijdehandjes'. Dieren op Spreekuur: Realityreeks, Seizoen 18 Aflevering 1 Nederlandse realityreeks. Dat was het voor de tvgids van SBS 9 voor vandaag .

Zender informatie

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep met een vrouwelijke doelgroep, die in 2015 van start ging. De zender is onderdeel van SBS Broadcasting. SBS 9 richt zich vooral op vrouwen en doet dat door het uitzenden van tv-series, films en herhalingen van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica. Bekijk hier de SBS 9 tv gids om te zien welke programma's worden uitgezonden.

De live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws zijn op SBS9 te zien wanneer op SBS 6 Champions League voetbal wordt uitgezonden. Dit wordt duidelijk aangekondigd in de tv gids.