TV Gids RTL Z

Je vindt hier de tv gids van RTL Z. We hebben de volgende programma's op RTL Z: Z Doc: Inside Monster Storms: 19/11 -. Z Doc: David Attenborough Over Klimaatverandering: 19/11 - Documentaire waarin de Britse bioloog en televisiemaker David Attenborough in de wereld duikt van de. Beurs Inside: 19/11 - Informatief programma waarin presentator Roland Koopman samen met zijn vaste beursanalisten en een actuele. Natuur Op Z: Wild France: 19/11 - Tweedelige documentaire over de natuur in Frankrijk. Het land staat vooral bekend om het lekkere eten, de goede. Wekelijks Gesprek Met De Minister Van Financiën: 19/11 - Wekelijks livegesprek met de minister van Financiën, Wopke Hoekstra. Elke dinsdagmiddag wordt er een tien. Z Doc: De Opkomst Van Superstorms: 19/11 - Documentaire over de opkomst van superstormen. In de zomer van 2017 kwam de een na de andere superstorm via de. Pawn Stars: 19/11 - Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun. Pawn Stars: 19/11 - Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun. Pawn Stars: 19/11 - Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun. American Pickers: 19/11 - Amerikaanse realityserie waarin antiquair Mike Wolfe en zijn zakenpartner Frank Fritz worden gevolgd. Zij. Dat was het voor de tvgids van RTL Z.

Zender informatie

RTLZ is een Nederlandse commerciële televisiezender, en een onderdeel van het RTL Nederland. Het is vooral gericht op een zakelijk en nieuws-minded publiek. Er zijn doorlopend nieuws-uitzendingen en ook extra journaals worden hier getoond.


Daarnaast zijn er documentaires, interviewprogramma's en tech-magazines te zien op het tv-kanaal van RTL Z. Zie voor de hele programmering de tv-gids.