TV Gids RTL Z vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL Z voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL Z voor vandaag: Z Doc: De verborgen wereld van het superluxe nachtleven: Documentaire waarin een kijkje wordt genomen in het exclusieve uitgaansleven voor de extreem rijken. Joe Fournier is. Z Doc: Jonge miljardairs: Documentaire over het verhaal van drie jonge Britse tech ondernemers die het willen gaan maken in San Francisco. Ze. Z Doc: Hotel in de wolken: Documentaire, Een blik achter de schermen bij het nieuwste en meest besproken vijfsterrenhotel van Londen: Het Shangri. Z Doc: De wondere wereld van het luxe hotel Taj Mahal: Documentaireserie, Een exclusief kijkje achter de schermen van het beroemdste hotel van India: de Taj Mahal in Mumbai.. Z Doc: De wondere wereld van het luxe hotel Taj Mahal: Documentaireserie, Een exclusief kijkje achter de schermen van het beroemdste hotel van India: de Taj Mahal in Mumbai.. Z Doc: De wondere wereld van het luxe hotel Taj Mahal: Documentaireserie, Een exclusief kijkje achter de schermen van het beroemdste hotel van India: de Taj Mahal in Mumbai.. The profit: Realityprogramma, Amerikaanse realityserie waarin de steenrijke zakenman Marcus Lemonis naar bedrijven speurt die op. Z Doc: De wondere wereld van het luxe hotel Taj Mahal: Documentaireserie, Een exclusief kijkje achter de schermen van het beroemdste hotel van India: de Taj Mahal in Mumbai.. The profit: Realityprogramma, Amerikaanse realityserie waarin de steenrijke zakenman Marcus Lemonis naar bedrijven speurt die op. How it's done: Realityprogramma, Een kijkje in de keuken van ondernemers en midden en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders. Dat was het voor de tvgids van RTL Z voor vandaag .

Zender informatie

RTLZ is een Nederlandse commerciële televisiezender, en een onderdeel van het RTL Nederland. Het is vooral gericht op een zakelijk en nieuws-minded publiek. Er zijn doorlopend nieuws-uitzendingen en ook extra journaals worden hier getoond.


Daarnaast zijn er documentaires, interviewprogramma's en tech-magazines te zien op het tv-kanaal van RTL Z. Zie voor de hele programmering de tv-gids.