TV Gids RTL Z vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL Z voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL Z voor vandaag: Z Doc: Alles Over Films: Serie, Aflevering 1 Documentaireserie over de geschiedenis van de Amerikaanse bioscoopfilmindustrie. Per decennia. Z Doc: Alles Over Films: Serie, Aflevering 2 Documentaireserie over de geschiedenis van de Amerikaanse bioscoopfilmindustrie. Per decennia. Zo Hebben Ze Dat Gebouwd: Serie, Aflevering 4 Achtdelige documentaireserie waarin we een kijkje nemen bij een aantal van 's werelds meest. Z Doc: Alles Over Films: Serie, Aflevering 3 Documentaireserie over de geschiedenis van de Amerikaanse bioscoopfilmindustrie. Per decennia. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 17 Aflevering 1 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 16 Aflevering 44 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 16 Aflevering 45 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Zo Hebben Ze Dat Gebouwd: Serie, Aflevering 5 Achtdelige documentaireserie waarin we een kijkje nemen bij een aantal van 's werelds meest. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 16 Aflevering 42 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 16 Aflevering 43 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Dat was het voor de tvgids van RTL Z voor vandaag .

Zender informatie

RTLZ is een Nederlandse commerciële televisiezender, en een onderdeel van het RTL Nederland. Het is vooral gericht op een zakelijk en nieuws-minded publiek. Er zijn doorlopend nieuws-uitzendingen en ook extra journaals worden hier getoond.


Daarnaast zijn er documentaires, interviewprogramma's en tech-magazines te zien op het tv-kanaal van RTL Z. Zie voor de hele programmering de tv-gids.