TV Gids RTL Z vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL Z voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL Z voor vandaag: Z Doc: Bijzondere plekken: Documentaire , Documentaireserie waarin de meest bijzondere, adembenemende, verborgen en geheimzinnige plekken ter. Z Doc: Bijzondere plekken: Documentaire , Documentaireserie waarin de meest bijzondere, adembenemende, verborgen en geheimzinnige plekken ter. The profit: Realityprogramma , Amerikaanse realityserie waarin de steenrijke zakenman Marcus Lemonis naar bedrijven speurt die op. The profit: Realityprogramma , Amerikaanse realityserie waarin de steenrijke zakenman Marcus Lemonis naar bedrijven speurt die op. Undercover boss: Realityprogramma , Directieleden gaan undercover in hun eigen bedrijf. Ze komen er zo achter hoe de medewerkers echt. The most: Lifestyleprogramma , Informatief lifestyleprogramma waarin elke aflevering een ander thema centraal staat. Laat je. Undercover boss: Realityprogramma , Directieleden gaan undercover in hun eigen bedrijf. Ze komen er zo achter hoe de medewerkers echt. Iedereen een kunstenaar: Interviewprogramma , Creatief interviewprogramma waarin Judith Osborn een bijzondere gast ontvangt in haar eigen. Undercover boss: Realityprogramma , Directieleden gaan undercover in hun eigen bedrijf. Ze komen er zo achter hoe de medewerkers echt. Jay Leno's garage: Documentaireserie waarin de Amerikaanse presentator Jay Leno zijn passie deelt voor bijzondere auto's. Hij reist het. Dat was het voor de tvgids van RTL Z voor vandaag .

Zender informatie

RTLZ is een Nederlandse commerciële televisiezender, en een onderdeel van het RTL Nederland. Het is vooral gericht op een zakelijk en nieuws-minded publiek. Er zijn doorlopend nieuws-uitzendingen en ook extra journaals worden hier getoond.


Daarnaast zijn er documentaires, interviewprogramma's en tech-magazines te zien op het tv-kanaal van RTL Z. Zie voor de hele programmering de tv-gids.