TV Gids RTL Z vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL Z voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL Z voor vandaag: Z Doc: Three Identical Strangers: Documentaire over een eeneiige drieling die bij de geboorte werd gescheiden en zonder van elkaars bestaan af te weten,. Inside Harrods: Documentaire over de geschiedenis van het Britse luxe warenhuis Harrods. Het zeven etages tellende pand met maar liefst. Inside Hotel Chocolat: Tweedelige documentaire waarin we achter de schermen meekijken bij een van de grootste onafhankelijke chocolademakers. Inside Hotel Chocolat: Tweedelige documentaire waarin we achter de schermen meekijken bij een van de grootste onafhankelijke chocolademakers. RTL Nieuws: Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele. RTL Nieuws: Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele. RTL Nieuws: Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele. RTL Nieuws: Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele. RTL Nieuws: Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele. RTL Nieuws: Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele. Dat was het voor de tvgids van RTL Z voor vandaag .

Zender informatie

RTLZ is een Nederlandse commerciële televisiezender, en een onderdeel van het RTL Nederland. Het is vooral gericht op een zakelijk en nieuws-minded publiek. Er zijn doorlopend nieuws-uitzendingen en ook extra journaals worden hier getoond.


Daarnaast zijn er documentaires, interviewprogramma's en tech-magazines te zien op het tv-kanaal van RTL Z. Zie voor de hele programmering de tv-gids.