TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: Kick-Ass: Gisteren - IMDB * 7.6 - Film, Spanning, actie, komedie, Kick Ass is een Amerikaanse en Britse actiekomedie uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Matthew Vaughn (bekend van de film 'The King's Man'). De hoofdrollen worden vertolkt. The Transporter: Gisteren - Serie, Dead drop Tijdens een nieuwe opdracht komt Frank in contact met Jack Perkins, zijn voormalige CIA. The Transporter: Gisteren - Serie, Hot ice Frank is in Toronto waar hij een pakket moet ophalen met daarin een microchip met gevoelige. De RTL Sportquiz: Gisteren - Sport, Aflevering 2 Sportquiz waarin Simon Zijlemans live vanuit de studio twee kandidaten het vuur aan de. SAS: Who Dares Wins: Gisteren - Amusement, Aflevering 2 Documentaireserie over de loodzware training bij de Britse speciale eenheid Special. MotorNL TV: Gisteren - Informatief, Aflevering 6 Informatief programma over motoren en motorrijden. Wekelijks test de redactie van. RTL Autowereld: Gisteren - Informatief, Seizoen 18 Aflevering 35 Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor. MotorNL TV: Gisteren - Informatief, Aflevering 2 Informatief programma over motoren en motorrijden. Wekelijks test de redactie van. In De Ban Van: Gisteren - Informatief, Aflevering 2 Informatief programma waarin Nathalie den Dekker en Cemal Hazebroek je op een. Teleshop 7: Glamcam: Gisteren - Overige, Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.