TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: Flodder: Gisteren - IMDB * 6.6 - Comedy, Film, De asociale familie Flodder beleeft hun eerste avontuur. Ze moeten hun woning in een achterstandsbuurt ontruimen omdat die op gifgrond is gebouwd. De gemeente brengt hen tijdelijk onder in een dure villa in de. Flodder: Gisteren - Serie, Sitcom, Seizoen 5 Gifwolk Johnnie zit met een partijtje pillen opgescheept. Op hetzelfde moment. Flodder: Gisteren - Serie, Sitcom, Seizoen 5 Rijles Johnnie heeft zijn wagen opgevoerd, want een snelle koerier verdient meer. Flodder: Gisteren - Serie, Sitcom, Seizoen 5 Vrijdag de dertiende Het is vrijdag de dertiende. En dat terwijl de Flodders zich. Flodder: Gisteren - Serie, Sitcom, Seizoen 1 Soldaat Kees Zoon Kees krijgt een oproep voor militaire dienst. Met alle middelen. Flodder: Gisteren - Serie, Sitcom, Seizoen 3 De promotie Sjakie maakt onverwacht promotie mede dankzij een wel heel aparte. Helden Van De Brandweer: Gisteren - Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 4 Realityserie over de brandweer die uitrukt in de ruige gebieden. Mr. Bean: Gisteren - Serie, Seizoen 1 The troubles with Mr. Bean Mr. Bean realiseert zich dat hij te laat is voor de tandarts en. Helden Van De Brandweer: Gisteren - Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityserie over de brandweer die uitrukt in de ruige gebieden. Mr. Bean: Gisteren - Serie, Seizoen 1 Mr. Bean rides again Mr. Bean bewijst weer eens dat hij van alle markten thuis is. Zo redt. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.