TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: The Amazing Spider-Man 2: Gisteren - IMDB * 6.6 - SF-actiefilm, Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet. RTL 7 Tour Du Jour: Gisteren - Sportpraatprogramma, Seizoen 8 Aflevering 10 Dagelijkse wielertalkshow waarin de Tour de France centraal. Strike Back: Gisteren - Dramaserie, Seizoen 4 Aflevering 7 Britse dramaserie. RTL 7 Tour Du Jour: Gisteren - Sportpraatprogramma, Seizoen 8 Aflevering 10 Dagelijkse wielertalkshow waarin de Tour de France centraal. 'Allo 'Allo!: Gisteren - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 5 Britse komische serie. Otherwise Engaged. Tot Renés ontzetting. Stop! Politie Nieuw-Zeeland: Gisteren - Realityreeks, Seizoen 13 Aflevering 1 Realityreeks waarin de verkeerspolitie van Nieuw Zeeland wordt gevolgd. Flodder: Gisteren - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 3 Komische serie. De promotie. Sjakie maakt, mede dankzij een heel. Flodder: Gisteren - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 1 Komische serie. De gave. Johnnie en Kees komen erachter dat roekeloos. Idioten op de weg: Gisteren - Docusoap, Seizoen 2 Aflevering 41 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het. Glamcam: Gisteren - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.