TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: Shaft: Gisteren - IMDB * 5.9 - Actiethriller, Shaft is een Amerikaanse actiefilm uit 2000 van John Singleton met in de hoofdrol Samuel L. Jackson en met verder onder meer Jeffrey Wright en Christian Bale. Detective John Shaft arresteert de racistische. VTBL: Gisteren - Sportpraatprogramma, Seizoen 1 Aflevering 18 Voetbalprogramma waarin presentator Humberto Tan het laatste. The Transporter: Gisteren - Actieserie, Seizoen 2 Aflevering 9 Amerikaanse actieserie. Trust. Rose Marquez huurt Frank in om aan haar. Hardcore Pawn: Gisteren - Reality-show, Seizoen 11 Aflevering 3 Amerikaanse realityshow. WEC - België: Gisteren - Autosport, Seizoen 5 Aflevering 2 Verslag van de 6 uursrace die wordt verreden op het circuit Spa. Hardcore Pawn: Gisteren - Reality-show, Seizoen 10 Aflevering 12 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. Hardcore Pawn: Gisteren - Reality-show, Seizoen 11 Aflevering 2 Amerikaanse realityshow. Business Class: Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 25 Aflevering 37 Praatprogramma over de maatschappelijke en. European Le Mans Series - Italië: Gisteren - Autosport, Seizoen 3 Aflevering 2 Verslag van de 4 uursrace op het circuit van Monza in Italië. Italië. RTL Autowereld: Gisteren - Vrije tijdsmagazine, Seizoen 33 Aflevering 36 Informatief programma met het laatste autonieuws. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.