TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: Snitch: Gisteren - Thriller, Snitch is een Amerikaanse thriller en dramafilm uit het jaar 2013. De hoofdrollen worden vertolkt door Dwayne Johnson, Jon Bernthal en Susan Sarandon. De gescheiden John Matthews krijgt de schrik van zijn leven wanneer hij van. Black Dawn: Gisteren - IMDB * 3.8 - Actiefilm, Black Dawn (Alternatieve titel: Foreigner 2: Black Dawn) is een Amerikaanse actiefilm uit 2015. Deze film is geregisseerd door Alexander Gruszynski. Met in de hoofdrol Steven Seagal, Mike Baldridge en Tamara. Glamcam: Gisteren - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Politie In Actie: Gisteren - Reality-show, Seizoen 20 Aflevering 8 Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden. Politie In Actie: Gisteren - Reality-show, Seizoen 20 Aflevering 7 Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden. Flodder: Gisteren - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 1 Komische serie. Gifwolk. Johnnie zit met een partijtje pillen. 'Allo 'Allo!: Gisteren - Komische serie, Seizoen 9 Aflevering 2 Britse komische serie. René wordt als 'liefdesslaaf'. Flodder: Gisteren - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 3 Nederlandse komische serie. De afrekening. Een oude vrijer van ma. Idioten op de weg: Gisteren - Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 44 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg.. Glamcam: Gisteren - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.