TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: John Wick: Eergisteren - IMDB * 7.3 - Actiefilm, John Wick is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust. The Maiden Heist: Eergisteren - IMDB * 6.1 - Misdaadkomedie, Als de totale collectie van een museum zal verhuizen naar Denemarken, besluiten de drie museumbewakers hun favoriete kunstwerken te stelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the maiden. Crossing Lines: Eergisteren - Misdaadserie, Seizoen 2 Aflevering 1 Frans Duits Amerikaans Belgische misdaadserie. The rescue. Na het. Crossing Lines: Eergisteren - Misdaadserie, Seizoen 2 Aflevering 2 Frans Duits Amerikaans Belgische misdaadserie. The homecoming.. Hardcore Pawn: Eergisteren - Reality-show, Seizoen 11 Aflevering 1 Amerikaanse realityshow. Hardcore Pawn: Eergisteren - Reality-show, Seizoen 10 Aflevering 13 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. De Sterkste Man: Eergisteren - Sportprogramma, Seizoen 1 Aflevering 10 Verslag van de Strongman Champions League, een serie van zestien. WEC - België: Eergisteren - Autosport, Seizoen 5 Aflevering 2 Verslag van de 6 uursrace die wordt verreden op het circuit Spa. RTL Autowereld: Eergisteren - Vrije tijdsmagazine, Seizoen 33 Aflevering 35 Informatief programma met het laatste autonieuws. Hollandse Kanjers: Eergisteren - Homeshoppingprogramma. Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.