TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: Security: Eergisteren - IMDB * 5.7 - Thriller, De voormalige legerkapitein Eddie Deacon (Antonio Banderas) heeft het moeilijk na zijn terugkeer en is wanhopig op zoek naar een baan. Hij weet een baan te bemachtigen als beveiliger in een winkelcentrum. Tijdens. The Blacklist: Eergisteren - Serie, Requiem Door gebeurtenissen in het verleden komt Red op ramkoers te liggen met een zeer. Game Of Thrones: Eergisteren - Fantasy, Hardhome Amerikaanse fantasyserie waarin zeven adellijke families strijden om de macht over het. The Blacklist: Eergisteren - Serie, Philomena De speciale eenheid jaagt op de geslepen premiejager Philomena, die het heeft voorzien. Hardcore Pawn: Eergisteren - Amusement, Aflevering 1 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het. The A-Team: Eergisteren - Serie, Alive At Five 5 /7 Face wil het A Team verlaten, omdat hij niet gelooft dat hun straf wordt. Hardcore Pawn: Eergisteren - Amusement, Aflevering 1 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het. Hardcore Pawn: Eergisteren - Amusement, Aflevering 13 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van. Flodder: Eergisteren - Serie, De vondeling Het is Kerstmis in Zonnedael en de hele wijk ligt onder een dik pak sneeuw. Zoon Kees. Flodder: Eergisteren - Serie, Succes verzekerd De Flodders komen erachter dat het veroorzaken van ongevallen weleens heel. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.