TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: Jack Ryan: Shadow Recruit: Eergisteren - IMDB * 6.2 - Actiethriller, CIA rekruut Jack Ryan belandt in een web van intriges en moet balanceren tussen zijn nietsvermoedende verloofde, een duistere overheidsagent en een meedogenloze Russische crimineel. Om een terroristisch. VTBL: Eergisteren - Sportpraatprogramma, Seizoen 1 Aflevering 9 Voetbalprogramma waarin presentator Humberto Tan het laatste. RTL Autowereld: Eergisteren - Vrije tijdsmagazine, Seizoen 33 Aflevering 27 Informatief programma met het laatste autonieuws. TCR Germany 2018: De Strijd Om Het Kampioenschap: Eergisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 5 Documentairereeks. Niels moet zijn koppositie verdedigen op de. Hardcore Pawn: Eergisteren - Reality-show, Seizoen 12 Aflevering 1 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. RTL Autowereld: Eergisteren - Vrije tijdsmagazine, Seizoen 33 Aflevering 27 Informatief programma met het laatste autonieuws. RTL GP Magazine: Eergisteren - Automagazine, Seizoen 3 Aflevering 6 Informatief programma met markante mannen, spectaculaire auto's en. Crashes: Eergisteren - Seizoen 5 Aflevering 1. Business Class: Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 25 Aflevering 28 Praatprogramma over de maatschappelijke en. Hardcore Pawn: Eergisteren - Reality-show, Seizoen 12 Aflevering 6 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.