TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: Live: PSV - Sporting Portugal (Europa League): Eergisteren - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de UEFA. Live: Rangers - Feyenoord (Europa League): Eergisteren - Voetbal, Live verslag van Rangers Feyenoord in de groepsfase van de UEFA Europa League. Het is de eerste. UEFA Europa League Voorbeschouwing: Eergisteren - Sportmagazine, Seizoen 7 Aflevering 1 Voetbalmagazine. Bart Nolles en Simon Zijlemans blikken samen met. UEFA Europa League Partizan - AZ: Eergisteren - Voetbal, Seizoen 20 Aflevering 1 Samenvatting van de wedstrijd Partizan AZ in de groepsfase van de Europa. UEFA Europa League Nabeschouwing: Eergisteren - Sportmagazine, Seizoen 5 Aflevering 1 Nabeschouwing op de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.. UEFA Europa League Samenvattingen: Eergisteren - Voetbal, Seizoen 20 Aflevering 2 Samenvattingen van de wedstrijden die vandaag gespeeld werden in de UEFA. Flodder: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 2 Nederlandse komische serie. In de ring. Wanneer Johnnie en zoon. Glamcam: Eergisteren - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Married with Children: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 22 Amerikaanse komische serie. Here's lookin' at you kid. Alle. Married with Children: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 21 Amerikaanse komische serie. Life's a beach. Al vindt dat het tijd. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.