TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Teleshop 7: Car Tracks: 24/10 - Overige, Homeshopping Entertainment homeshoppingprogramma waarin diverse producten worden aangeboden. RTL GP: Goodwood Festival Of Speed: 24/10 - Informatief, Aflevering 1 Verslag van het Goodwood Festival of Speed dat jaarlijks op het terrein rondom. Teleshop 7: Morning Chat: 25/10 - Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: 25/10 - Overige, Homeshopping. Business Class: 25/10 - Informatief, Serie, Seizoen 23 Aflevering 7 Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk,. The Equalizer 2: 24/10 - IMDB * 6.7 - Thriller, Film, Robert McCall is teruggekeerd als privédetective 'The Equalizer'. Hij neemt het op voor de mensen van een gewelddadig misdrijf. Maar hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt? Kijk. The siege: 24/10 - IMDB * 6.4 - Thriller, Film, Politiefilm: Een golf van terroristische aanslagen overspoelt New York. Tientallen mensen komen bij de bomontploffingen om het leven. Anthony 'Hub' Hubbard, het hoofd van de antiterreurbrigade van de FBI, moet de. Hardcore Pawn: 24/10 - Amusement, Reality, Seizoen 8 Aflevering 10 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de. Hardcore Pawn: 24/10 - Amusement, Reality, Seizoen 8 Aflevering 9 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de. RTL GP: Extreme E - Island X Prix: 24/10 - Sport, Serie, Autosport, Aflevering 6 Verslag van het eerste Extreme E evenement vanuit Alula in Saudi Arabië.. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.