TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: The Infiltrator: 30/01 - IMDB * 7.0 - Drama, Film, The Infiltrator is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Robert Mazur, een undercoveragent die jarenlang door het leven ging als Bob Musella. Hij nam allerlei gesprekken op die leidden tot een grote. RTL 7 Darts: The Masters: 30/01 - Sport, Serie, Darts, Aflevering 2 Verslag van de negende editie van The Masters. De top zestien van de. Mr. Bean: 30/01 - Serie, Seizoen 1 Mind the baby Mr. Bean Mr. Bean bezoekt een drukke fancy fair in de stad. Tijdens zijn. 'Allo 'Allo!: 30/01 - Serie, Sitcom, Seizoen 5 Aflevering 1 Britse sitcom over de Franse café eigenaar René Artois, die tijdens de. Mr. Bean: 30/01 - Serie, Seizoen 1 Do it yourself Mr. Bean Mr. Bean weet weer alle aandacht op zich te richten door op een hoogst. Politie In Actie: 31/01 - Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 49 Amerikaanse realityserie waarin agenten van verschillende. 'Allo 'Allo!: 30/01 - Serie, Sitcom, Seizoen 4 Aflevering 6 Britse sitcom over de Franse café eigenaar René Artois, die tijdens de. Helden Van De Brandweer: 30/01 - Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 5 Realityserie over de brandweer die uitrukt in de ruige gebieden van. Teleshop 7: Glamcam: 31/01 - Overige, Homeshopping. Politie In Actie: 31/01 - Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 48 Amerikaanse realityserie waarin agenten van verschillende. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.