TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: RTL 7 Darts: World Grand Prix: 06/10 - Sport, Serie, Darts, Aflevering 1 Liveverslag van de 20e editie van World Grand Prix. Het toernooi zal voor het. New Girl: 06/10 - Serie, Sitcom, Seizoen 6 Aflevering 22 Amerikaanse comedyserie over de excentrieke Jess, die na een stukgelopen. The Selection: Special Operations Experiment: 07/10 - Amusement, Reality, Seizoen 1 A dip in the fire Dertig gewone burgers worden onderworpen aan een zware fysieke. The A-Team: 06/10 - Serie, Seizoen 4 The sound of thunder Generaal Fulbright weet het A Team achter de tralies te krijgen, maar. New Girl: 06/10 - Serie, Sitcom, Seizoen 6 Aflevering 20 Amerikaanse comedyserie over de excentrieke Jess, die na een stukgelopen. Flodder: 06/10 - Serie, Sitcom, Seizoen 3 Blufpoker Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer. Pawn Stars: 06/10 - Amusement, Reality, Seizoen 17 Aflevering 27 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie. Idioten Op De Weg: 06/10 - Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 12 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de. Idioten Op De Weg: 06/10 - Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 4 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de. New Girl: 06/10 - Serie, Sitcom, Seizoen 6 Aflevering 21 Amerikaanse comedyserie over de excentrieke Jess, die na een stukgelopen. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.