TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Per qualche dollaro in più: 06/06 - IMDB * 8.3 - Western, De psychopathische moordenaar 'El Indio' ontsnapt uit de gevangenis en begint samen met zijn bende aan een plan om een zwaarbewaakte bank te beroven. Twee rivaliserende premiejagers, de 'man zonder naam' en kolonel. The Transporter: 06/06 - Serie, Give the guy a hand Frank bevindt zich tijdens zijn meest recente klus aan de verkeerde kant van de wet.. The Transporter: 06/06 - Serie, Sharks Frank moet dit keer alles uit de kast halen om zijn opdracht succesvol af te ronden. Hij gaat de. SAS: Who Dares Wins: 06/06 - Amusement, Aflevering 3 Documentaireserie over de loodzware training bij de Britse speciale eenheid Special Air. De RTL Sportquiz: 06/06 - Sport, Aflevering 3 Sportquiz waarin Simon Zijlemans live vanuit de studio twee kandidaten het vuur aan de. B.O.Z.: De Uil: 06/06 - Jeugd, Aflevering 50 Animatieserie over een roze uil die eigenlijk maar één ding wil: lekker rustig in z'n. MotorNL TV: 06/06 - Informatief, Aflevering 3 Informatief programma over motoren en motorrijden. Wekelijks test de redactie van. Married With Children: 06/06 - Serie, And bingo was her game Peggy wint een aanzienlijk geldbedrag met een spelletje bingo. De actiegroep van. 'Allo 'Allo!: 06/06 - Serie, Special Britse sitcom over de Franse café eigenaar René Artois, die tijdens de Tweede Wereldoorlog. RTL Transportwereld: 06/06 - Informatief, Aflevering 32 Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.