TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Teleshop 7: Car Tracks: 07/08 - Overige, Homeshopping Entertainment homeshoppingprogramma waarin diverse producten worden aangeboden. Custom Cars: Las Vegas: 07/08 - Informatief, Seizoen 6 Aflevering 2 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt. Teleshop 7: Morning Chat: 08/08 - Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: 08/08 - Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: 08/08 - Overige, Homeshopping. Bezopen Bestuurders: 08/08 - Amusement, Reality, Seizoen 11 Aflevering 5 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd in de. Timecop: 07/08 - Sciencefiction, Film, In de nabije toekomst is het mogelijk om doorheen de tijd te reizen. Max Walkers meedogenloze jacht op de corrupte McComb brengt hem terug naar het jaar 1994, waar hij geconfronteerd wordt met de moord op zijn. Universal Soldier: 07/08 - IMDB * 6.0 - Drama, Sciencefiction, Film, Universal Soldier is een Amerikaanse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 1992. Deze productie is geregisseerd Roland Emmerich (bekend van de film 'Independence Day'). Met Jean Claude Van Damme. Ninja Warrior Australië: 07/08 - Sport, Amusement, Serie, Seizoen 3 Aflevering 4 Australische competitieshow waarin de kandidaten rennend,. Idioten Op De Weg: 07/08 - Amusement, Reality, Seizoen 6 Aflevering 4 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.