TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Sabotage: 26/09 - IMDB * 5.7 - Actiefilm, Een team van een elitekorps van de narcoticabrigade steelt miljoenen aan contant geld uit een beveiligd onderkomen van een drugskartel, tijdens het uitvoeren van een 'normale' operatie. Het lijkt er op dat de missie. Broken City: 26/09 - IMDB * 6.2 - Thriller, Burgemeester Nicholas Hostetler vermoedt dat zijn vrouw Cathleen een buitenechtelijke affaire heeft. Na wat speurwerk kan privédetective en ex politieman Billy Taggart dat bevestigen. Maar als niet veel later het dode. Flodder: 26/09 - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 7 Nederlandse komische serie. Onder hypnose. Zoon Kees wil nu echt eens. Flodder: 26/09 - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 5 Komische serie. Vossenjacht. De bewoners van Zonnendael maken zich op. 'Allo 'Allo!: 26/09 - Komische serie, Seizoen 9 Aflevering 6 Britse komische serie. De geallieerden zijn geland en de Duitsers zitten. B.O.Z.: Pokémon: 26/09 - Jeugdserie, Seizoen 15 Aflevering 24 Animatieserie. Een Explodon van opwinding!. Flodder: 26/09 - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 5 Komische serie. Laatste eer. Opa is jarig. Hij krijgt van de familie. Car Tracks: 26/09 - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Pawn Stars: 26/09 - Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering 2 Amerikaanse realityreeks over een pandjeshuis. Pawn Stars: 26/09 - Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering 3 Amerikaanse realityreeks over een pandjeshuis. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.