TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: I Spy: 25/05 - IMDB * 5.4 - Actiekomedie, I Spy is een Amerikaanse actie en komediefilm uit het jaar 2002 onder regie van Betty Thomas. Met onder andere Eddie Murphy en Owen Wilson in de hoofdrol. Ook is de Nederlandse actrice Famke Janssen in deze komedie. The medallion: 25/05 - IMDB * 5.2 - Actiekomedie, The medallion is een Amerikaanse en Chinese actie en komediefilm uit het jaar 2003. Met onder andere Jackie Chan, Claire Forlani en Lee Evans in de hoofdrol. De echte fans van Jackie Chan zien deze film als het. Crossing Lines: 25/05 - Misdaadserie, Seizoen 2 Aflevering 5 Frans Duits Amerikaans Belgische misdaadserie. Home is where the heart is.. Crossing Lines: 26/05 - Misdaadserie, Seizoen 2 Aflevering 6 Frans Duits Amerikaans Belgische misdaadserie. Freedom. Amanda daagt. B.O.Z.: Pokémon: 25/05 - Seizoen 22 Aflevering 4 Stufful zoekt zijn familie!. Hollandse Kanjers: 26/05 - Homeshoppingprogramma. Homeshopping. In De Ban Van: 25/05 - Economisch magazine, Seizoen 1 Aflevering 1 Zakenmagazine. De Sterkste Man: 25/05 - Sportprogramma, Seizoen 1 Aflevering 11 Verslag van de Strongman Champions League, een serie van zestien. RTL Transportwereld: 25/05 - Magazine, Seizoen 33 Aflevering 36 Informatief programma waarin diverse vormen van transport en logistiek. RTL Autowereld: 25/05 - Vrije tijdsmagazine, Seizoen 33 Aflevering 36 Informatief programma met het laatste autonieuws. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.