TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: The Three Musketeers: 05/06 - IMDB * 5.7 - Misdaad, Film, Spanning, actie, avontuur, Frankrijk, 1625. De jonge en onervaren boerenzoon D'Artagnan trekt naar Parijs om er een opleiding tot musketier te volgen. Door zijn vechtkunsten lukt het hem om tot bij Athos, Porthos. Game Of Thrones: 06/06 - Fantasy, Mother's mercy Amerikaanse fantasyserie waarin zeven adellijke families strijden om de macht over het. The Blacklist: 05/06 - Serie, Dr. Bogdan Krilov Mr. Kaplan voert de druk op Red verder op door dr. Bogdan Krilov te rekruteren, een. The Blacklist: 05/06 - Serie, The Debt Collector Als gevolg van recente gebeurtenissen is Red het doelwit geworden van de Debt. The A-Team: 05/06 - Serie, The Grey Team 5 /12 Het A Team moet op zoek naar een meisje dat een koffer van haar vader heeft gestolen. Flodder: 05/06 - Serie, Op heterdaad Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal. Hardcore Pawn: 05/06 - Amusement, Aflevering 11 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het. Hardcore Pawn: 05/06 - Amusement, Aflevering 10 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het. Flodder: 05/06 - Serie, Kees verliefd Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn. Flodder: 05/06 - Serie, Onder hypnose Zoon Kees heeft per post een doe het zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij zelf de. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.