TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Fury: 18/11 - IMDB * 7.6 - Oorlogsfilm, Het verhaal van deze film 'Fury' speelt zich af aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. De geallieerden zijn via het Franse land de Duitse grens binnengetrokken om te proberen het taaie Duitse leger met hun sterk. Ironclad: 18/11 - IMDB * 6.1 - Avonturenfilm, Ironclad is een Britse, Amerikaanse en Duitse actie en avonturenfilm uit het jaar 2011. De hoofdrollen worden vertolkt door James Purefoy en Kate Mara. Het verhaal speelt zich af in Engeland, 1215. King John is. 'Allo 'Allo!: 18/11 - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 9 Britse komische serie. Watch the Birdie. De generaals komen samen om. Glamcam: 18/11 - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Flodder: 18/11 - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 9 Komische serie. Klepto ma. In Zonnedael wordt van alles gestolen. Ma. Stop! Politie: 18/11 - Docusoap, Seizoen 3 Aflevering 17 Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per. Idioten Op De Weg: 18/11 - Reality-show, Seizoen 4 Aflevering 37 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg.. Flodder: 18/11 - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 10 Komische serie. Breekpunt. Ma Flodder wil een hondenbrokje voorproeven. Idioten Op De Weg: 18/11 - Reality-show, Seizoen 4 Aflevering 36 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg.. B.O.Z.: Pokémon: 18/11 - Serie, Seizoen 16 Aflevering 12 Animatieserie. Nieuwe plaatsen... bekende gezichten!. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.