TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Teleshop 7: Car Tracks: 25/04 - Overige, Homeshopping Entertainment homeshoppingprogramma waarin diverse producten worden aangeboden. RTL Autowereld: 25/04 - Informatief, Serie, Seizoen 19 Aflevering 11 Informatief programma over zowat alles dat wielen heeft: nieuwe. Teleshop 7: Morning Chat: 26/04 - Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: 26/04 - Overige, Homeshopping. Business Class: 26/04 - Informatief, Serie, Seizoen 22 Aflevering 32 Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk,. 211: 25/04 - IMDB * 4.4 - Film, 211 is een Amerikaanse drama en actiefilm uit het jaar. Deze film is geregisseerd door York Alec Shackleton. Met onder andere Nicolas Cage in de hoofdrol. Mike Chandler (Nicolas Cage) is politieagent van beroep. Op een dag. Mission: Impossible III: 25/04 - IMDB * 6.9 - Thriller, Film, Speciaal agent Ethan Hunt wil een punt zetten achter zijn carrière en de Impossible Missions Force verlaten. Maar net nu valt Lindsey Farris, een briljante rekruut van het IMF en de beschermelinge van Ethan, in. Politie Op Je Hielen: 25/04 - Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 8 Amerikaanse realityserie waarin we getuige zijn van bloedstollende. Politie Op Je Hielen: 25/04 - Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 7 Amerikaanse realityserie waarin we getuige zijn van bloedstollende. Politie Op Je Hielen: 25/04 - Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 6 Amerikaanse realityserie waarin we getuige zijn van bloedstollende. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.