TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Teleshop 7: Car Tracks: 22/10 - Overige, Homeshopping Entertainment homeshoppingprogramma waarin diverse producten worden aangeboden. Married With Children: 22/10 - Serie, Sitcom, Seizoen 6 Rites of passage Bud wordt 18 en Peggy heeft een clown ingehuurd voor zijn. Teleshop 7: Morning Chat: 23/10 - Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: 23/10 - Overige, Homeshopping. Flight: 22/10 - IMDB * 7.3 - Drama, Thriller, Film, Na een wilde avond gaat de geroutineerde piloot Whip Whitaker met een kater aan het werk. Door technische problemen komt het vliegtuig in problemen, maar de ervaren Whip weet een spectaculaire noodlanding. The Equalizer 2: 22/10 - IMDB * 6.7 - Thriller, Film, Robert McCall is teruggekeerd als privédetective 'The Equalizer'. Hij neemt het op voor de mensen van een gewelddadig misdrijf. Maar hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt? Kijk. Pawn Stars: 22/10 - Amusement, Reality, Seizoen 20 Aflevering 18 Amerikaanse realityserie waarin de familie Harrison wordt gevolgd. Pawn Stars: 22/10 - Amusement, Reality, Seizoen 20 Aflevering 17 Amerikaanse realityserie waarin de familie Harrison wordt gevolgd. Pawn Stars: 22/10 - Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 8 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie. Pawn Stars: 22/10 - Amusement, Reality, Seizoen 20 Aflevering 7 Amerikaanse realityserie waarin de familie Harrison wordt gevolgd. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.