TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: The Cabin in the Woods: 17/11 - IMDB * 7.0 - Horrorthriller, Vijf twintigers besluiten om een weekendje in een afgelegen hut te spenderen, midden in het bos. Algauw wordt duidelijk dat de vijf drie mannen en twee vrouwen meer op hun bord krijgen dan alleen maar een. B.O.Z.: Pokémon De Film: De Opkomst Van Darkrai: 17/11 - Animatiefilm, Japans Amerikaanse tv animatiefilm (2007). Ash en zijn vrienden komen aan in een idyllisch dorpje op weg naar hun volgende Pokémon wedstrijd. Daar zal binnenkort chaos uitbreken, met de profetie van twee Pokémon goden en de. Grand Slam Of Darts: 17/11 - Darts, Seizoen 9 Aflevering 9 Verslag van de Grand Slam of Darts. Business Class: 17/11 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 26 Aflevering 10 Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit. Glamcam: 18/11 - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. In de ban van: 17/11 - Economisch magazine, Seizoen 2 Aflevering 2 Zakenmagazine. Business Class: 18/11 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 26 Aflevering 10 Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit. Glamcam: 18/11 - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken: 17/11 - Jeugdserie, Seizoen 6 Aflevering 64 Animatieserie. Itsy bitsy Oggy. Glamcam: 18/11 - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.