TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Wild Card: 25/09 - IMDB * 5.6 - Komedie, Nick Wild (Jason Statham), wiens gokverslaving hem heeft geleid tot de straten van Las Vegas, besluit om klusjes aan te nemen die 'veiligheid' moeten garanderen om zijn verslaving te kunnen bekostigen. Zijn leven neemt. Into the Sun: 25/09 - IMDB * 4.4 - Actiefilm, Into the Sun is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2005. Deze film is geregisseerd door mink. Met in de hoofdrol Steven Seagal, Matthew Davis en Takao Osawa. Als de gouverneur van Tokyo bruut wordt vermoord,. Flodder: 25/09 - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 6 Nederlandse komische serie. De penvriend. Dochter Kees heeft een. Flodder: 25/09 - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 4 Komische serie. Bergplaats. De Flodders zijn betrapt op fraude met de. Flodder: 25/09 - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 6 Komische serie. Computerkoorts. Henkie blijkt een computerexpert te. Married with Children: 25/09 - Komische serie, Seizoen 4 Aflevering 8 Amerikaanse komische serie. 976 Shoe. Het is crisis ten huize Bundy. B.O.Z.: Pokémon: 25/09 - Jeugdserie, Seizoen 15 Aflevering 23 Animatieserie. Zoektocht naar de Clubwinnaar!. 'Allo 'Allo!: 25/09 - Komische serie, Seizoen 9 Aflevering 5 Britse komische serie. Het is de dag van de jaarlijkse Fishmonger's. Idioten Op De Weg: 25/09 - Reality-show, Seizoen 4 Aflevering 2 Nederlandse realityreeks. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet. Flodder: 25/09 - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 4 Komische serie. De hondlanger. Whisky, de hond van de Flodders, heeft al. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

RTL 7

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.