TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen: 17/11 - Sportdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Documentaire over het turbulente leven van ex wereldkampioen darts. Grand Slam Of Darts: 16/11 - Darts, Seizoen 9 Aflevering 8 Verslag van de Grand Slam of Darts. Hardcore Pawn: 16/11 - Reality-show, Seizoen 8 Aflevering 12 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. Het familiebedrijf. Hardcore Pawn: 16/11 - Reality-show, Seizoen 8 Aflevering 10 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. Het familiebedrijf. Hardcore Pawn: 16/11 - Reality-show, Seizoen 8 Aflevering 11 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. Het familiebedrijf. Glamcam: Overmorgen - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Married with Children: 16/11 - Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 4 Amerikaanse komische serie. Al on the rocks. Peggy is ontzettend bezorgd. B.O.Z.: Pokémon: 16/11 - Jeugdserie, Seizoen 22 Aflevering 28 Japanse animatieserie. Er zwemmen meer vissen in de zee!. Motocross Of Nations 2019: 16/11 - Sportmagazine, Seizoen 6 Aflevering 4 Motocrossmagazine. Motocross Of Nations. Terugblik op het belangrijkste. Glamcam: 17/11 - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.