TV Gids RTL 7 overmorgen

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor overmorgen: Rambo: Overmorgen - IMDB * 7.0 - Actiefilm, Vietnam veteraan John Rambo leeft al geruime tijd in een afgezonderde levensstijl in Bangkok. Op een dag wordt hij ingehuurd door een groep christelijke zendelingen om hen per boot te vervoeren naar Birma. Niet. The Expendables 2: Overmorgen - IMDB * 6.6 - Actiefilm, The Expendables 2 is een actiefilm uit het jaar 2012 en een vervolg op The Expendables uit 2010. Net als zijn voorganger is deze productie een eerbetoon aan het actiegenre en werd het aangevuld met nieuwe. Flodder: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 4 Nederlandse komische serie. Lopende zaken. Johnnie probeert geld te. Flodder: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 2 Komische serie. Rijles. Johnnie heeft zijn wagen opgevoerd, want. Idioten op de weg: Overmorgen - Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 45 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de. B.O.Z.: LEGO Ninjago: Overmorgen - Animatiereeks, Seizoen 9 Aflevering 10 Animatiereeks. B.O.Z.: Pokémon: Overmorgen - Jeugdserie, Seizoen 15 Aflevering 21 Animatieserie. Een klim naar de Wensklok. Idioten op de weg: Overmorgen - Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 44 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de. 'Allo 'Allo!: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 9 Aflevering 3 Britse komische serie. René's rug zit vol hagel nadat hij door de. Flodder: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 2 Komische serie. Op eigen benen. Eén van de leden van een bende. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor overmorgen .

RTL 7

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.