TV Gids RTL 7 overmorgen

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor overmorgen: Vet Hard: Overmorgen - IMDB * 6.2 - Film, Bennie is een onhandige crimineel die samenwerkt met zijn stiefvader Mast. Van gangster Milo krijgen ze de opdracht om een juwelierszaak te overvallen. Dit mislukt gigantisch en Bennie komt in de gevangenis. Wanneer. Trading Places: Overmorgen - IMDB * 7.5 - Comedy, Film, De broers Mortimer en Randolph Duke zijn succesrijke zakenmannen die wel van een weddenschap houden. Hun laatste bedenksel: ze zullen hun werknemer Louis Winthorpe III inruilen voor zomaar een arme zwerver.. The A-Team: Overmorgen - Serie, Seizoen 3 Moving target Het A Team wordt ingehuurd om de dochter van een sjeik te beschermen op de. Hardcore Pawn: Overmorgen - Amusement, Reality, Seizoen 13 Aflevering 2 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter. Vis TV: Overmorgen - Sport, Informatief, Serie, Seizoen 23 Aflevering 7 Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en. Flodder: Overmorgen - Serie, Sitcom, Seizoen 3 De gave Johnnie en Kees komen erachter dat roekeloos rijden tot vreemde. Vis TV: Overmorgen - Sport, Informatief, Serie, Seizoen 23 Aflevering 6 Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en. Flodder: Overmorgen - Serie, Sitcom, Seizoen 3 De hondlanger 'Look who's talking': dat is Whiskey, de hond van de Flodders. Het. Hardcore Pawn: Overmorgen - Amusement, Reality, Seizoen 12 Aflevering 13 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter. Hardcore Pawn: Overmorgen - Amusement, Reality, Seizoen 13 Aflevering 1 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor overmorgen .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.