TV Gids RTL 7 morgen

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor morgen. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor morgen: Extraction: 01/10 - IMDB * 4.1 - Thriller, Film, Extraction is een Canadese thriller uit het jaar 2015. Met onder andere Kellan Lutz en Bruce Willis in de hoofdrol. Voormalige CIA agent Leonard Turner is zichzelf niet meer sinds zijn vrouw is vermoord. Zijn. Sudden death: 01/10 - IMDB * 5.8 - Drama, Sport, Film, Sudden death is een Amerikaanse actiefilm uit het jaar 1995. Met acteur Jean. B.O.Z.: LEGO Ninjago: Prime Empire: 01/10 - Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 10 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen. B.O.Z.: Draken - Race Naar De Rand: 01/10 - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 25 Animatieserie over de drakenrijder Hiccup en zijn draak Toothless. Ze ontdekken. The A-Team: 01/10 - Serie, Seizoen 4 Mission of peace Een aantal bejaarden huurt het A Team in om hun historische en toeristische. B.O.Z.: Power Rangers Beast Morphers: 01/10 - Fantasy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 20 Kinderserie waarin de heldhaftige Power Rangers het moeten opnemen. Hardcore Pawn: 01/10 - Amusement, Reality, Seizoen 13 Aflevering 3 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de. B.O.Z.: Inazuma 11: 01/10 - Jeugd, Seizoen 1 De finale Royal Academy, eerste helft De Raimon spelers komen aan bij de Royal Academy voor de. B.O.Z.: Bakugan: Battle Planet: 01/10 - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 69 Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de. Pawn Stars: 01/10 - Amusement, Reality, Seizoen 17 Aflevering 13 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor morgen .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.