TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: Teleshop 7: Car Tracks: 11/04 - Overige, Homeshopping Entertainment homeshoppingprogramma waarin diverse producten worden aangeboden. RTL Transportwereld: 11/04 - Informatief, Serie, Seizoen 37 Aflevering 6 Informatief programma over trends en ontwikkelingen in de wereld. Teleshop 7: Morning Chat: Eergisteren - Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: Eergisteren - Overige, Homeshopping. Homeshopping: Eergisteren - Overige, Aflevering 26 Entertainment homeshoppingprogramma waarin diverse producten worden aangeboden. Homeshopping: Eergisteren - Overige, Homeshopping. Business Class: Eergisteren - Informatief, Serie, Seizoen 22 Aflevering 30 Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op. Redemption: 11/04 - IMDB * 6.2 - Drama, Film, Alternatieve titel: Hummingbird. Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende belandt hij in een. The Expendables 2: 11/04 - IMDB * 6.6 - Thriller, Film, The Expendables 2 is een actiefilm uit het jaar 2012 en een vervolg op The Expendables uit 2010. Net als zijn voorganger is deze productie een eerbetoon aan het actiegenre en werd het aangevuld met nieuwe. Politie Op Je Hielen: 11/04 - Amusement, Reality, Seizoen 3 Aflevering 20 Amerikaanse realityserie waarin we getuige zijn van bloedstollende. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.