TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: The Thomas Crown affair: Eergisteren - IMDB * 6.8 - Romantische komedie, The Thomas Crown affair is een Amerikaanse romantische thriller uit 1999 van regisseur John McTiernan. Met Pierce Brosnan, Rene Russo, en Denis Leary in de belangrijkste hoofdrollen. Als miljardair. Lord of War: Eergisteren - IMDB * 7.6 - Misdaaddrama, Lord of War is een Amerikaans, Franse en Duitse drama en misdaadfilm uit het jaar 2005. Met Nicolas Cage, Bridget Moynahan en Jared Leto in de hoofdrol. Yuri Orlov is een Amerikaanse wapenhandelaar van. UEFA Europa League Magazine: Gisteren - Sportmagazine, Seizoen 2 Aflevering 6 Voetbalmagazine waarin een overzicht wordt gegeven van de. Stop! Politie: Eergisteren - Docusoap, Seizoen 3 Aflevering 30 Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur. Idioten Op De Weg: Eergisteren - Realityreeks, Seizoen 5 Aflevering 6 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de. 'Allo 'Allo!: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 23 Britse komische serie. An Enigma Variation. René verbergt het. Flodder: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 7 Komische serie. Blufpoker. Johnnie kan heel goed tegen zijn. Flodder: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 1 Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse. Homeshopping: Eergisteren - Seizoen 94 Aflevering 14. Pawn Stars: Eergisteren - Realityreeks, Seizoen 4 Aflevering 6 Realityreeks over de Harrison familie, de eigenaars van een. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.