TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Olympus Has Fallen: IMDB * 6.5 - Actiefilm: Mike Banning is een agent bij de geheime dienst die in het verleden gefaald heeft bij het beschermen van de presidenti?le familie. Sindsdien is hij gedegradeerd tot het werken achter de schermen. Op de dag dat Noord Koreaanse. Righteous Kill: IMDB * 6.0 - Misdaadthriller, Een seriemoordenaar heeft het voorzien op criminelen die uit handen van politie en justitie zijn gebleven. Een pooier, een verkrachter, een kinderlokker: allemaal worden ze uit de weg geruimd door een mysterieuze. Voetbal Inside Legends: Sportmagazine, Seizoen 1 Aflevering 50 Magazine over de beste 100 voetballers aller tijden. Kort voetbalprogramma. Flodder: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 5 Komische serie. Laatste eer. Opa is jarig. Hij krijgt van de familie Flodder een. Flodder: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 12 Nederlandse komische serie. De vondeling. Een origineel kerstcadeau voor de. Idioten op de weg: Docusoap, Seizoen 2 Aflevering 31 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie. Politie Op Je Hielen Down Under: Docusoap, Seizoen 7 Aflevering 5 Realityserie waarin de Australische verkeerspolitie wordt gevolgd. De politiemannen en. B.O.Z.: Pokémon: Animatiereeks, Seizoen 21 Aflevering 7 Japanse animatiereeks. Faba's wraak. Faba is vastbesloten zich te bewijzen. Hollandse Kanjers: Homeshoppingprogramma. Homeshopping. Married with Children: Komische serie, Seizoen 6 Aflevering 13 Amerikaanse komische serie over het leven van schoenenverkoper Al Bundy en zijn. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.