TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Dumb and Dumber To: IMDB * 5.6 - Komedie: Twintig jaar na hun eerste ontmoeting zijn de prettig gestoorde vrienden Harry en Lloyd terug om op zoek te gaan naar een donornier voor Harry. Harry ontdekt dat hij een tienerdochter heeft en het duo gaat samen op pad om haar. Brisbane Darts Masters: Darts, Seizoen 5 Aflevering 12 Verslag van het dartstoernooi in Brisbane. Brisbane. Motocross: Motorcross, Seizoen 5 Aflevering 4 Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross. B.O.Z.: Pokémon: Animatiereeks, Seizoen 21 Aflevering 22 Japanse animatiereeks. Smashen met schets!. TCR Series: Autosport, Seizoen 4 Aflevering 3 Verslag van het international touring car kampioenschap. Overzicht van de. RTL Autowereld: Vrije tijdsmagazine, Seizoen 32 Aflevering 11 Informatief programma met het laatste autonieuws. Custom Cars: Las Vegas: Reality-show, Seizoen 3 Aflevering 17 Amerikaanse realityreeks rond oldtimerliefhebber Danny Koker. Danny's hele leven. Idioten op de weg: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 17 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg.. Goodwood Festival Of Speed: Automagazine, Seizoen 5 Aflevering 1 Autofestival. Verslag van het Goodwood Festival of Speed dat jaarlijks op het. Rally Special: Racing, Seizoen 3 Aflevering 10 Actuele verslagen van het Wereldkampioenschap Rally. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.