TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Universal Soldier: Regeneration: IMDB * 5.2 - Actiefilm, Amerikaanse actiefilm. Terroristen ontvoeren de kinderen van de Russische president en dreigen vervolgens de verlaten kernreactor in Tsjernobyl op te blazen. Het leger wordt ingezet, maar dan blijkt dat de criminelen. Universal Soldier: Day Of Reckoning: IMDB * 5 - Actiefilm, Amerikaanse actiefilm. Wanneer John ontwaakt uit een coma, ontdekt hij dat zijn vrouw en dochter zijn vermoord. Achtervolgd door herinneringen aan de brute slachtpartij, zweert hij wraak. De enige aanwijzing: de vingerafdrukken. Flodder: Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 8 Nederlandse komische serie. Op heterdaad. De criminaliteit in Zonnedael neemt. Flodder: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 4 Nederlandse komische serie. Goud geld (REMARK TIJD). Hollandse Kanjers: Homeshoppingprogramma. Homeshopping. Ice Road Truckers: Realityreeks, Seizoen 7 Aflevering 9 Amerikaanse realityreeks over truckers op de Dalton Highway. RTL GP Magazine: Automagazine, Seizoen 3 Aflevering 1 Informatief programma met markante mannen, spectaculaire auto's en snelle motoren. Politie Op Je Hielen Down Under: Docusoap, Seizoen 7 Aflevering 4 Realityserie waarin de Australische verkeerspolitie wordt gevolgd. De politiemannen en. Married with Children: Komische serie, Seizoen 6 Aflevering 12 Amerikaanse komische serie over het leven van schoenenverkoper Al Bundy en zijn. Married with Children: Komische serie, Seizoen 6 Aflevering 11 Amerikaanse komische serie over het leven van schoenenverkoper Al Bundy en zijn. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

RTL 7

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.