TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: In De Ban Van: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 5 Zakelijk programma over allerlei aspecten die betrekking hebben op milieu, wonen,. Idioten Op De Weg: Amusement, Reality, Seizoen 6 Aflevering 50 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het. Teleshop 7: Morning Chat: Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: Overige, Homeshopping. Homeshopping: Overige, Aflevering 26 Entertainment homeshoppingprogramma waarin diverse producten worden aangeboden. Homeshopping: Overige, Aflevering 26 Entertainment homeshoppingprogramma waarin diverse producten worden aangeboden. Knock Knock: IMDB * 4.9 - Drama, Thriller, Film, Knock Knock is een Amerikaanse en Chileense thriller uit het jaar 2015. De film is geregisseerd door Eli Roth (Death Wish). Met in de hoofdrol Keanu Reeves, Lorenza Izzo en Ana De Armas. Terwijl zijn gezin een. Wild Card: IMDB * 5.6 - Thriller, Film, Nick Wild (Jason Statham), wiens gokverslaving hem heeft geleid tot de straten van Las Vegas, besluit om klusjes aan te nemen die 'veiligheid' moeten garanderen om zijn verslaving te kunnen bekostigen. Zijn leven neemt. The Expendables: IMDB * 6.5 - Thriller, Film, The Expendables is een Amerikaanse actiefilm uit het jaar 2010 van regisseur en acteur Sylvester Stallone. Het scenario werd geschreven door Dave Callaham en Stallone, die zelf ook in de film meespeelt. Deze productie. Ninja Warrior Australië: Amusement, Serie, Seizoen 2 Aflevering 4 Australische competitieshow waarin de kandidaten rennend, springend, kruipend,. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.