TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Bad Boys II: IMDB * 6.6 - Actiekomedie, Agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering van xtc pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje. Men in black: IMDB * 7.3 - SF-komedie, Men in Black is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 1997 van regisseur Barry Sonnenfeld. De hoofdrollen werden vertolkt door Tommy Lee Jones en Will Smith. De film is gebaseerd op de stripserie The Men in Black. Hardcore Pawn: Reality-show, Seizoen 11 Aflevering 4 Amerikaanse realityshow. RTL Autowereld: Vrije tijdsmagazine, Seizoen 33 Aflevering 22 Informatief programma met het laatste autonieuws. Hardcore Pawn: Reality-show, Seizoen 11 Aflevering 5 Amerikaanse realityshow. Hollandse Kanjers: Homeshoppingprogramma. Homeshopping. De Sterkste Man: Sportprogramma, Seizoen 15 Aflevering 2 Verslag. Verslag van 'De Sterkste Man van Nederland', waarin sterke mannen hun. Arctic Challenge: Autosport, Seizoen 3 Aflevering 2 Autosport. De teams worden verrast door het natuurschoon dat Scandinavië te bieden. Retro: Sportmagazine, Seizoen 9 Aflevering 7 Overzicht van de mooiste auto en motorsportmomenten uit het uitgebreide RTL. B.O.Z.: Zak Storm: Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 39 Animatieserie. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.