TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Vis TV: Informatief, Seizoen 15 Aflevering 6 Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 2 Aflevering 7 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Teleshop 7: Morning Chat: Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: Overige, Homeshopping. Teleshop 7: Glamcam: Overige, Homeshopping. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 2 Aflevering 1 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Reasonable Doubt: IMDB * 5.7 - Drama, Thriller, Film, Als de dader is doorgereden bij een fataal ongeluk, moet de plaatsvervangend hoofdofficier van justitie, Mitch Brockden (Dominic Cooper), de verdachte Clinton Davis (Samuel L. Jackson) vervolgen voor de misdaad. Death Wish: IMDB * 6.3 - Film, Death Wish is een Amerikaanse actie en misdaadfilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Eli Roth ('Knock Knock'). In deze remake speelt acteur Bruce Willis de hoofdrol. De film 'Death Wish' volgt een goedaardige. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 2 Aflevering 10 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 2 Aflevering 9 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.