TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Live: Wolverhampton Wanderers - Olympiakos: Sport, Serie, Voetbal, Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live de wedstrijd Wolverhampton Wanderers. UEFA Europa League Voorbeschouwing: Sport, Serie, Voetbal, Aflevering 5 Bart Nolles en Simon Zijlemans blikken samen met analisten Jan Boskamp en Theo. UEFA Europa League Nabeschouwing: Sport, Serie, Voetbal, Aflevering 5 Bart Nolles en Simon Zijlemans blikken samen met analisten Jan Boskamp en Theo. UEFA Europa League Samenvattingen: Sport, Serie, Voetbal, Aflevering 5 Samenvattingen van de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League zijn. The A-Team: Serie, Double cheat De hulp van het A Team wordt ingeroepen bij het opsporen van de dochter van een accountant. Zij is. Last Man Standing: Serie, Sitcom, Aflevering 1 Amerikaanse sitcom waarin het leven van Mike Baxter centraal staat. Mike is. Last Man Standing: Serie, Sitcom, Aflevering 22 Amerikaanse sitcom waarin het leven van Mike Baxter centraal staat. Mike is. Last Man Standing: Serie, Sitcom, Aflevering 21 Amerikaanse sitcom waarin het leven van Mike Baxter centraal staat. Mike is. The A-Team: Serie, Bend in the river (1) Tawnia vraagt het A Team haar verloofde op te sporen. Hij is archeoloog en is verdwenen. Married With Children: Serie, Sitcom, The great escape De Bundy's moeten de nacht doorbrengen in Als schoenenwinkel. Kelly moet wel heel. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.