TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Down: IMDB * 4.6 - Thriller, Film, De supersnelle liften in een wolkenkrabber in New York raken ontregeld na een zware onweersbui. De liftmonteurs kunnen de oorzaak van de storingen niet achterhalen, maar vlak daarna vinden er dodelijke ongelukken plaats.. Amsterdamned: Horror, Thriller, Een psychopathische seriemoordenaar maakt de Amsterdamse grachten onveilig. Hij duikt letterlijk op. The A-Team: Serie, Seizoen 3 Bounty Murdock is ontvoerd door premiejagers en wordt gebruikt als lokaas voor de rest van het A Team.. Flodder: Serie, Sitcom, Seizoen 1 Verkiezingen Er staan verkiezingen voor de deur in Zonnedael. Een van de verkiesbare. Flodder: Serie, Sitcom, Seizoen 1 Soldaat Kees Zoon Kees krijgt een oproep voor militaire dienst. Met alle middelen probeert de. Flodder: Serie, Sitcom, Seizoen 3 De promotie Sjakie maakt onverwacht promotie mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus. De. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Seizoen 13 Aflevering 11 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Seizoen 13 Aflevering 9 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen. Married With Children: Serie, Sitcom, Seizoen 11 Lez be friends Amerikaanse sitcom over het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw. Married With Children: Serie, Sitcom, Seizoen 11 The desperate half hour Amerikaanse sitcom over het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.