TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Dirty Grandpa: IMDB * 5.9 - Comedy, Film, Dirty Grandpa is een Amerikaanse komediefilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Dan Mazer. Met hoofdrollen onder andere voor Zac Efron, Robert De Niro en Julianne Hough. Dirty Grandpa volgt het verhaal. Ride Along: IMDB * 6.2 - Film, Komedie: Beveiligingsagent Ben wil graag trouwen met zijn geliefde Angela. Er is echter één probleem: Angela's broer, agent James, vindt hem niet goed genoeg voor haar. James geeft Ben een kans om zichzelf te bewijzen door hem. The A-Team: Serie, Seizoen 3 Skins Een wildreservaat wordt geplunderd door een stroper die nauw samenwerkt met een illegale. Flodder: Serie, Sitcom, Seizoen 3 Blufpoker Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het. Vis TV: Sport, Informatief, Serie, Seizoen 23 Aflevering 2 Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal. Flodder: Serie, Sitcom, Seizoen 1 Succes verzekerd De Flodders komen erachter dat het veroorzaken van ongevallen weleens heel. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Seizoen 12 Aflevering 9 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen. Vis TV: Sport, Informatief, Serie, Seizoen 23 Aflevering 3 Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal. Flodder: Serie, Sitcom, Seizoen 3 Klepto ma In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt. Married With Children: Serie, Sitcom, Seizoen 11 Grime and punishment Amerikaanse sitcom over het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.