TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Don't Be Afraid of the Dark: IMDB * 5.6 - Thriller, Don't Be Afraid of the Dark is een Amerikaanse, Mexicaanse en Australische thriller en horrorfilm uit het jaar 2010. Het scenario is van Matthew Robbins en Guillermo del Toro en vormt een remake van de gelijknamige film uit. De Lift: IMDB * 6.2 - Horror, RTL 7 zendt vanavond de Nederlandse horrorklassieker 'De Lift' uit. Hoofdrolspeler Huub Stapel speelde een van zijn eerste grote filmrollen als koelbloedige liftmonteur Felix Adelaar. Ook is Willeke van Ammelrooy en de Belg. The A-Team: Serie, Quarterback Sneak 5 /4 Het A Team gebruikt een American football wedstrijd als dekmantel om een. Flodder: Serie, Goud geld Johnnie probeert een hoop geld te verdienen door samen met zus Kees en broer Kees een aantal tapes. Flodder: Serie, Verkiezingen Er staan verkiezingen voor de deur in Zonnedael. Een van de verkiesbare gemeenteraadsleden heeft de. Hardcore Pawn: Amusement, Aflevering 7 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische. Hardcore Pawn: Amusement, Aflevering 8 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische. Married With Children: Serie, Business still sucks (part 2) Amerikaanse sitcom over het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw Peggy,. MotorNL TV: Informatief, Aflevering 4 Informatief programma over motoren en motorrijden. Wekelijks test de redactie van MotorNL. Fresh Off The Boat: Serie, Aflevering 13 Amerikaanse sitcom over de 12 jarige Eddie Huang, die in de jaren 90 met zijn ouders en broertjes. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.