TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: G.I. Joe: Retaliation: IMDB * 5.8 - Actiefilm, G.I. Joe: Retaliation is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Jon M. Chu. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Dwayne Johnson en Jonathan Pryce. De G.I. Joe. VTBL: Sportpraatprogramma, Seizoen 1 Aflevering 18 Voetbalprogramma waarin presentator Humberto Tan het laatste voetbalnieuws. 'Allo 'Allo!: Komische serie, Seizoen 8 Aflevering 3 Britse komische serie. Stop! Politie Nieuw-Zeeland: Docusoap, Seizoen 5 Aflevering 5 Realityserie waarin de verkeerspolitie van Nieuw Zeeland wordt gevolgd. Flodder: Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 3 Nederlandse komische serie. De afrekening. Terwijl de familie druk bezig is met. Flodder: Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 4 Nederlandse komische serie. Lopende zaken. Het is weer tijd voor de jaarlijkse. Hollandse Kanjers: Homeshoppingprogramma. Homeshopping. Idioten op de weg: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 44 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg.. 'Allo 'Allo!: Komische serie, Seizoen 8 Aflevering 2 Britse komische serie. Married with Children: Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 10 Amerikaanse komische serie. Death of a shoe salesman. Al wil na zijn dood. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.