TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Transformers: Revenge of the Fallen: IMDB * 6.0 - Actiefilm, De strijd op aarde is voorbij terwijl die in het universum net begonnen is. Wanneer Sam Witwicky de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime. Out of Reach: IMDB * 4.0 - Actiefilm, Out of Reach is een Amerikaans/Poolse actie /dramafilm uit 2004 van regisseur Po Chih Leong. De film werd in september in augustus 2004 opgenomen in Warschau. Acteur Steven Seagal speelt in de film de rol van voormalig geheim. RTL Sneak Preview: Bumblebee: Bioscoopmagazine, Seizoen 1 Aflevering 1 Vooruitblik op sf film 'Bumblebee'. Charlie ontdekt de gehavende Bumblebee op. Flodder: Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 13 Komische serie. Quarantaine. Zoon Kees krijgt een zoen van een ex vriendin van. Flodder: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 11 Nederlandse komische serie. Succes verzekerd. Als Sjakie de postbode weer eens. Studio Vis TV: Praatprogramma, Seizoen 3 Aflevering 8 Sportvistalkshow. Married With Children: Komische serie, Seizoen 9 Aflevering 7 Amerikaanse komische serie. Dial 'B' for virgin. Bud krijgt de opdracht om op. Vis TV: Vrije tijdsmagazine, Seizoen 19 Aflevering 11 Hengelsportmagazine. Lekker Snugger: Komische show, Seizoen 7 Aflevering 16 Komisch programma vol hilarische en opvallende YouTube filmpjes. Politie Op Je Hielen Down Under: Reality-show, Seizoen 3 Aflevering 5 Realityserie waarin de Australische verkeerspolitie wordt gevolgd. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.