TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: The Incredible Hulk: IMDB * 6.7 - Film, Amerikaanse actiefilm uit 2008 van regisseur Louis Leterrier met Edward Norton, Liv Tyler, William Hurt en anderen. Wetenschapper Bruce Banner zoekt de aarde af naar een middel dat hem van zijn alter ego af kan helpen, de meest. Rocky Balboa: IMDB * 7.1 - Drama, Sport, Film, Rocky Balboa is het zesde deel van een Amerikaanse filmreeks die in 1976 begon met een. The A-Team: Serie, Seizoen 1 Mexican Slayride (part 2) 1 /2 Amy Allen is een ambitieuze verslaggeefster. Ze probeert aan te tonen. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Seizoen 3 Aflevering 10 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 9 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen. Married With Children: Serie, Sitcom, Seizoen 7 Un Alful entry Al wordt de plaatselijke held als hij een inbreker tegen de grond slaat. Hij. Married With Children: Serie, Sitcom, Seizoen 7 Go for the old Al raakt geobsedeerd door leeftijd als hij bij een theaterkassa 65 pluskorting. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 8 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen. Flodder: Serie, Sitcom, Seizoen 2 Op heterdaad Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 7 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.