TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: The last legion: IMDB * 5.4 - Actiefilm, Het is 476 na Chr. Het eens zo machtige Romeinse Rijk davert op zijn grondvesten. Romulus Augustulus, de keizerlijke troonopvolger, wordt door de Goten gevangengenomen en opgesloten in een afgelegen vesting. Een aantal. The Three Musketeers: IMDB * 5.7 - Avonturenfilm, Frankrijk, 1625. De jonge en onervaren boerenzoon D'Artagnan trekt naar Parijs om er een opleiding tot musketier te volgen. Door zijn vechtkunsten lukt het hem om tot bij Athos, Porthos en Aramis te komen, de musketiers. 'Allo 'Allo!: Komische serie, Seizoen 9 Aflevering 1 Britse komische serie. Kolonel Von Strohm en luitenant Grübers. Flodder: Komische serie, Seizoen 4 Aflevering 11 Nederlandse komische serie. Huisarrest. Zoon Kees heeft te veel gegluurd naar. Flodder: Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 1 Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse. Politie In Actie: Reality-show, Seizoen 20 Aflevering 6 Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden. B.O.Z.: Pokémon: Jeugdserie, Seizoen 15 Aflevering 18 Animatieserie. De Bouffalant overbluffen. Idioten op de weg: Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 43 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg.. Pawn Stars: Realityreeks, Seizoen 6 Aflevering 23 Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las. B.O.Z.: Draken: Race Naar De Rand: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 19 Animatieserie. Animatieserie over de drakenrijders Hiccup en Toothless. Ze ontdekken. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.