TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: World Trade Center: IMDB * 6.0 - Drama, World Trade Center is een Amerikaans historische dramafilm uit het jaar 2006. Deze film is geregisseerd door Oliver Stone. Met in de hoofdrol Nicolas Cage, Michael Peña en Maria Bello. Het is 11 september in het jaar 2001.. VTBL: Sportpraatprogramma, Seizoen 1 Aflevering 10 Voetbalprogramma waarin presentator Humberto Tan het laatste voetbalnieuws. Hardcore Pawn: Reality-show, Seizoen 12 Aflevering 7 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. Hardcore Pawn: Reality-show, Seizoen 12 Aflevering 8 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. De Sterkste Man: Sportprogramma, Seizoen 1 Aflevering 2 Verslag van de Strongman Champions League, een serie van zestien wedstrijden. Hardcore Pawn: Reality-show, Seizoen 12 Aflevering 4 Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel. RTL Autowereld: Vrije tijdsmagazine, Seizoen 33 Aflevering 27 Informatief programma met het laatste autonieuws. Hollandse Kanjers: Homeshoppingprogramma. Homeshopping. RTL Transportwereld: Magazine, Seizoen 33 Aflevering 27 Informatief programma waarin diverse vormen van transport en logistiek worden. Hollandse Kanjers: Homeshoppingprogramma. Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.