TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Space Truckers: IMDB * 5.2 - SF-komedie, Space Truckers is een Amerikaanse en Ierse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 1996. Met onder andere de acteurs Dennis Hopper en Stephen Dorff in de hoofdrol. Deze film speelt zich af in het jaar 2145. John Canyon is. RTL 7 Tour Du Jour: Sportpraatprogramma, Seizoen 8 Aflevering 11 Dagelijkse wielertalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Strike Back: Dramaserie, Seizoen 4 Aflevering 8 Britse dramaserie. 'Allo 'Allo!: Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 6 Britse komische serie. A Marriage of Inconvenience. Edith beraamt een plan om. Flodder: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 6 Komische serie. Computerkoorts. Henkie blijkt een computerexpert te zijn.. Flodder: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 4 Komische serie. De hondlanger. Whisky, de hond van de Flodders, heeft al heel. RTL 7 Tour Du Jour: Sportpraatprogramma, Seizoen 8 Aflevering 11 Dagelijkse wielertalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Stop! Politie Nieuw-Zeeland: Realityreeks, Seizoen 13 Aflevering 2 Realityreeks waarin de verkeerspolitie van Nieuw Zeeland wordt gevolgd. Idioten op de weg: Docusoap, Seizoen 2 Aflevering 42 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat. Glamcam: Homeshoppingprogramma, Homeshopping. Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.