TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Teleshop 7: Mediashop: Overige, Homeshopping. Custom Cars: Las Vegas: Informatief, Seizoen 6 Aflevering 1 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd.. Teleshop 7: Morning Chat: Overige, Homeshopping. Homeshopping: Overige, Aflevering 27. Teleshop 7: Glamcam: Overige, Homeshopping. The Good, the Bad and the Ugly: IMDB * 8.8 - Western, Film, Joe en Tuco leven in het Wilde Westen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Ze sluiten een deal: Joe levert de gezochte Tuco af bij de sheriff, strijkt daarmee een hoge premie op en zal vervolgens Tuco op het nippertje. Cowboys & Aliens: IMDB * 6.0 - Thriller, Sciencefiction, Film, Arizona, 1873. Revolverheld Jake Lonergan ontwaakt ergens in de woestijn. Hij is zijn geheugen kwijt en draagt een mysterieuze metalen beugel om zijn pols. Wanneer hij het naburige woestijnstadje. Lekker Snugger: Serie, Seizoen 4 Aflevering 15 Komisch programma vol hilarische en opvallende YouTube filmpjes. Bloopers, grappen en. Lekker Snugger: Serie, Seizoen 4 Aflevering 14 Komisch programma vol hilarische en opvallende YouTube filmpjes. Bloopers, grappen en. Lekker Snugger: Serie, Seizoen 4 Aflevering 13 Komisch programma vol hilarische en opvallende YouTube filmpjes. Bloopers, grappen en. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.