TV Gids RTL 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 5 voor vandaag: Teleshop 5: Tommy Teleshopping: Overige, Homeshopping. Films & Sterren: Amusement, Serie, Kunst en cultuur, Aflevering 15 Filmprogramma waarin René Mioch je meeneemt naar premières en. Horrorhuurders & Huisjesmelkers: Amusement, Serie, Reality, Seizoen 3 Aflevering 8 Britse realityserie over de toenemende conflicten tussen huurders en. In Overtreding: Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 6 Dierenagenten Nicole en Denie gaan af op een spoedmelding over een zwaan die. In Overtreding: Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 7 Eduard van de dierenbescherming gaat naar een oude bekende die vaak in de. Helden Van Hier: Door Het Vuur: Amusement, Reality, Seizoen 4 Seizoen 4B Realityserie die een unieke inkijk geeft in het werk van de brandweermannen en. Helden Van Hier: Door Het Vuur: Amusement, Reality, Seizoen 4 Seizoen 4B Realityserie die een unieke inkijk geeft in het werk van de brandweermannen en. Helden Van Hier: Door Het Vuur: Amusement, Reality, Seizoen 4 Seizoen 4B Realityserie die een unieke inkijk geeft in het werk van de brandweermannen en. Helden Van Hier: Door Het Vuur: Amusement, Reality, Seizoen 4 Seizoen 4B Realityserie die een unieke inkijk geeft in het werk van de brandweermannen en. 24 Uur In De E.R.: Amusement, Reality, Seizoen 6 Aflevering 11 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's. Dat was het voor de tvgids van RTL 5 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 5 is een Nederlandse televisiezender van RTL Nederland. Het zendt sinds 1993 uit en was vooral gericht op mannen, met veel sport en zakelijke programma's. In 2005 ging de zender zich op een breder publiek richten, tussen 20 en 35 jaar. Het heeft een groot aanbod aan Nederlandstalige programma's en buitenlands drama, actie, comedyseries en films. Het is na RTL 4 de tweede brede zender van RTL Nederland en zendt voornamelijk programma's van FOX en NBC uit.

Tot de omslag naar het nieuwe RTL 5, was het een betrekkelijk kleine zender. Sinds 2005 is het marktaandeel flink gegroeid. Na NPO 1, RTL 4 en SBS 6 is het de grootste zender van Nederland.

Bekende presentatoren van RTL 5 zijn onder meer Jandino Asporaat, Rick Brandsteder, Luuk Ikink, Nicolette Kluijver, Lieke van Lexmond, Ruben Nicolai, Yolanthe Sneijder-Cabau, Dennis Weening en John Williams. 

Jaarlijks terugkerende kijkcijferkanonnen zijn Expeditie Robinson en Holland's Next Topmodel. Andere succesvolle programma's zijn Bones, CSI Cyber, Foute vrienden, Galileo, Idols, New Girl, Project Catwalk, Shockdoc, Sex Academy, So You Think You Can Dance, Suits, The Blacklist, Unforgettable en Zon, Zuipen, Ziekenhuis.