TV Gids RTL 4 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor gisteren: Teleshop 4: Tommy Teleshopping: Eergisteren - Overige, Homeshopping. Goede Tijden, Slechte Tijden: Gisteren - Drama, Serie, Soap, Seizoen 31 Aflevering 6389 Henk en Laura's diner heeft een verrassende wending gekregen.. Editie NL: Gisteren - Informatief, Seizoen 18 Aflevering 110 Aanval op persfotograaf. * Demonstreren tot je een ons weegt. * Kroeg. RTL Weer: Gisteren - Informatief, RTL Weer 18:30 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de. RTL Boulevard: Gisteren - Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 110 De ins en outs over Koningsdag volgende week. * Een heftige dag. RTL Nieuws - Persconferentie: Gisteren - Informatief, RTL Nieuws Persconferentie 20 april 2021 Persconferentie waarin het kabinet een update geeft. RTL Nieuws: Gisteren - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken. RTL Weer: Gisteren - Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de. Verslaafd!: Gisteren - Amusement, Reality, Seizoen 9 Aflevering 3 Enrico is verslaafd aan cocaïne en werd door zijn ouders op zijn. Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven: Gisteren - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 47 Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.