TV Gids RTL 4 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor gisteren: Finale: Lego Masters: Gisteren - Amusement, Vanavond is de finale van LEGO Masters, waarin de drie overgebleven duo's hun ultieme bouwwerk. All You Need Is Love: Gisteren - Amusement, Seizoen 11 Aflevering 15 Liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten. Chantal Komt Werken: Gisteren - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 Chantal krijgt een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Al om 7 uur. Op hoop van zegen: Gisteren - Drama, De vissersjongen Barend weigert nog langer zijn leven te riskeren op een nauwelijks zeewaardig schip. De gewetenloze reder is niet van plan een cent aan reparaties uit te geven. Samen met zijn net uit de gevangenis ontslagen broer. Eigen Huis & Tuin: Gisteren - Informatief, Seizoen 26 Aflevering 22 Het team pakt in Den Haag de oude keuken van Michel en Nicole en hun. RTL Boulevard: Gisteren - Amusement, Seizoen 20 Aflevering 151 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee. Een Zaak Van Bloemen: Gisteren - Amusement, Aflevering 6 Humaninterestprogramma waarin het verhaal achter een bos bloemen wordt verteld. Voor. RTL Kampeert: Gisteren - Informatief, Seizoen 1 Opstappen en Nieuwpoort Sander bezoekt dit keer meerdere campings in Noord Brabant en. RTL Nieuws: Gisteren - Informatief, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook. RTL Weer: Gisteren - Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.