TV Gids RTL 4

Je vindt hier de tv gids van RTL 4. We hebben de volgende programma's op RTL 4: My Little Pony - Best Gift Ever: 18/04 - Jeugd, De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden! Twilight. RTL Weer: 18/04 - Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte. RTL Nieuws: 18/04 - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken. Editie NL: 18/04 - Informatief, Seizoen 18 Aflevering 108 Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. RTL Weer: 18/04 - Informatief, RTL Weer 18:30 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte. RTL Boulevard: 18/04 - Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 108 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of. VriendenLoterij De Winnaars: 18/04 - Informatief, Serie, Seizoen 16 Aflevering 16 Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs. RTL Nieuws: 18/04 - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken. Postcode Loterij Eén Tegen 50: 18/04 - Spelshow, Amusement, Seizoen 22 Aflevering 2 Quizprogramma waarin één kandidaat het opneemt tegen 50. AlpenHaus!: 18/04 - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 4 Programma waarin Arno Raymakers op zoek gaat naar het succesverhaal achter. Dat was het voor de tvgids van RTL 4.

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.