TV Gids RTL 4

Je vindt hier de tv gids van RTL 4. We hebben de volgende programma's op RTL 4: Teleshop 4: Tommy Teleshopping: 05/12 - Overige, Homeshopping. VriendenLoterij De Winnaars: 05/12 - Informatief, Serie, Seizoen 16 Aflevering 49 Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs. Nederland Ontdekt: 05/12 - Informatief, Reizen, Seizoen 4 Aflevering 8 Lifestylemagazine waarin presentatrice Inge de Bruijn je meeneemt. Het Spaanse Leven: 05/12 - Informatief, Reizen, Seizoen 2 Aflevering 2 Programma over het party eiland Ibiza waarin Stephanie Tency de. RTL Snowmagazine: 05/12 - Informatief, Seizoen 24 Aflevering 6 Het presentatieteam is dit keer in het Franse Bonneval en Aussois. RTL Nieuws: 05/12 - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken. Editie NL: 05/12 - Informatief, Seizoen 18 Aflevering 339 Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. RTL Weer: 05/12 - Informatief, RTL Weer 18:30 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte. RTL Boulevard: 05/12 - Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 339 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of. RTL Nieuws: 05/12 - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken. Dat was het voor de tvgids van RTL 4.

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.