TV Gids RTL 4

Je vindt hier de tv gids van RTL 4. We hebben de volgende programma's op RTL 4: Oh, Wat Een Jaar!: 06/06 - Amusement, Aflevering 1 Carly Wijs en Rolf Wouters betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het. Praat Nederlands Met Me: 06/06 - Amusement, Aflevering 1 Komisch quizprogramma over álle nieuwe vormen van taal, zoals straattaal, kantoortaal,. De Stilte Rond Christine M: 06/06 - IMDB * 6.4 - Drama, De Stilte rond Christine M is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 1982. Met Edda Barends en Nelly Frijda in de hoofdrol. Drie totaal verschillende vrouwen die elkaar niet kennen, hebben een man op een gruwelijke wijze. Eigen Huis & Tuin: 06/06 - Informatief, Seizoen 26 Aflevering 23 Moniek en Steven hebben sinds een half jaar hun eerste koopwoning in. Chantal Komt Werken: 06/06 - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6 jarigen. Teleshop 4: Tommy Teleshopping: 06/06 - Overige, Homeshopping. RTL Kampeert: 06/06 - Informatief, Seizoen 1 Gardameer en Ile de Faigneul Sander bezoekt de Camping Cisano San Vito, gelegen aan de. Onderweg Naar De Regio: 06/06 - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 10 Informatief programma waarin Adinda Kennedy en Erik Burgers elke. RTL Boulevard: 06/06 - Amusement, Seizoen 20 Aflevering 158 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee. RTL Weer: 06/06 - Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte. Dat was het voor de tvgids van RTL 4.

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.