TV Gids RTL 4

Je vindt hier de tv gids van RTL 4. We hebben de volgende programma's op RTL 4: Soof: De Serie: 24/03 - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 6 Nederlandse dramaserie. Te mooi om op te eten. Het kookprogramma is een. Crocodile Dundee II: 24/03 - IMDB * 5.6 - Avonturenfilm, Avontuurlijke komedie met Paul Hogan als de Australische avonturier 'Crocodile' Dundee die zijn Amerikaanse vriendin moet beschermen tegen boeven. Crocodile Dundee woont samen met de knappe journaliste Sue en. Postcode Loterij Miljoenenjacht: 24/03 - Spelshow, Seizoen 23 Aflevering 4 Spelshow waarin een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro. Deelnemers. Love Is In The Air: 24/03 - Reality-show, Seizoen 7 Aflevering 4 Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Abe en Mirjam willen. Groeten Uit 1972: 24/03 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 1 Realityshow. René Froger keert samen met Natasja en de kinderen terug. RTL Woonmagazine: 24/03 - Life-stylemagazine, Seizoen 11 Aflevering 8 Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends.. Dit Is Mijn Toekomst: 25/03 - Homeshoppingprogramma, Astrologie en horoscoop. Homeshopping. Van Woonvilla Naar Droomvilla: 24/03 - Life-stylemagazine, Seizoen 5 Aflevering 3 Woonmagazine over de wereld van design, architectuur en interieur. Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!: 24/03 - Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 6 Britse realityreeks. Murphy's Hotel. Gordon Ramsay checkt in in het. Dit Is Mijn Toekomst: 24/03 - Homeshoppingprogramma, Astrologie en horoscoop. Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 4.

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.