TV Gids RTL 4

Je vindt hier de tv gids van RTL 4. We hebben de volgende programma's op RTL 4: Teleshop 4: Tommy Teleshopping: 02/12 - Overige, Homeshopping. Goede Tijden, Slechte Tijden: 02/12 - Drama, Serie, Soap, Seizoen 32 Aflevering 6491 Sinterklaas brengt een bezoek aan De Koning. Daan krijgt een. RTL Nieuws: 02/12 - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken. Editie NL: 02/12 - Informatief, Seizoen 18 Aflevering 336 Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. RTL Weer: 02/12 - Informatief, RTL Weer 18:30 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte. RTL Boulevard: 02/12 - Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 336 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of. RTL Nieuws: 02/12 - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken. RTL Weer: 02/12 - Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte. Expeditie Robinson: 02/12 - Amusement, Reality, Seizoen 21 Aflevering 28 Realitysurvivalprogramma waarin de deelnemers in Kroatië de. Het Perfecte Plaatje: op pad met de ME: 02/12 - Amusement, Herhaling. De groep fotografen in Het Perfecte Plaatje wordt steeds kleiner, en de opdrachten lijken. Dat was het voor de tvgids van RTL 4.

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.