TV Gids RTL 4 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor eergisteren: Teleshop 4: Tommy Teleshopping: 17/09 - Overige, Homeshopping. RTL Nieuws: Eergisteren - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook. Rooijakkers Over De Vloer: Jan de Hoop: Eergisteren - Informatief, Herhaling. Deze week gaat Art Rooijakkers langs bij Jan de Hoop bij nieuwslezer Jan de Hoop,. Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven: Eergisteren - Informatief, Seizoen 3 Aflevering 15 Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven. RTL Nieuws: Eergisteren - Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook. Editie NL: Eergisteren - Informatief, Seizoen 18 Aflevering 260 Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. RTL Weer: Eergisteren - Informatief, RTL Weer 18:30 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de. RTL Boulevard: Eergisteren - Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 260 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met. RTL Weer: Eergisteren - Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de. Ik Weet Er Alles Van!: Eergisteren - Spelshow, Amusement, Seizoen 1 Aflevering 30 Quizprogramma waarin zes kandidaten, ieder met een eigen. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.