TV Gids RTL 4 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor vandaag: Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 30 Aflevering 6253 Bing en Nina worstelen met hun verwarrende gevoelens als ze het scheidingsconvenant. Beter Laat Dan Nooit: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 4 De Mexicaanse zon brandt en de zee lokt! Katja en haar mannen gaan met een jacht op. Beau: Amusement, De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. Kopen Zonder Kijken: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 6 Merel en Marco zoeken al jaren naar een dubbel benedenhuis met tuin in de meest. Eigen Huis & Tuin: Informatief, Seizoen 19 Aflevering 2 Evelyn en Tom zijn vandaag in Bodegraven om de finishing touch te geven aan de. RTL Boulevard: Amusement, Seizoen 20 Aflevering 147 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee. RTL Weer: Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. RTL Nieuws: Informatief, RTL Nieuws Laat Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook. RTL Nieuws: Informatief, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van. RTL Weer: Informatief, RTL Weer Laat Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.