TV Gids RTL 4 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor vandaag: Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 45 Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het. Editie NL: Informatief, Seizoen 18 Aflevering 213 Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. Teleshop 4: Tommy Teleshopping: Overige, Homeshopping. RTL Boulevard: Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 213 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee. RTL Weer: Informatief, RTL Weer Laat 2021 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. RTL Nieuws: Overige, RTL Nieuws Laat Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook. Postcode Loterij De Winnaars: Informatief, Serie, Seizoen 1 Aflevering 5 De uitreiking van de PostcodeStraatprijs. Voor Hetzelfde Geld: Amusement, Reality, Seizoen 2 Aflevering 2 Kiki en Geert Jan wonen met hun zoontje Willem op zestig vierkante meter in. Nieuw: Hai Society: Amusement, Reality, In het nieuwe programma Hai Society reist Jaïr Ferwerda, bekend van zijn politieke reportages bij. Postcode Loterij Eén Tegen 50: Spelshow, Amusement, Seizoen 20 Aflevering 8 Quizprogramma. Niet alleen is dit het twintigste seizoen, het betreft ook. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.