TV Gids RTL 4 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor vandaag: Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 41 Aflevering 5881 Nederlandse soap. Sjors verwijt Amir dat zijn geheim hun verhouding op scherp heeft. Helemaal het einde!: Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 42 Nederlandse realityreeks. Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste. Kroongetuige: Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 2 Realityshow waarin negen BN'ers een moord proberen op te lossen. Alle negen. The Bold and the Beautiful: Soap, Seizoen 33 Aflevering 7905 Amerikaanse soap. Steffy wordt door Hope uitgenodigd voor de bruiloft. Ze vraagt. Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 41 Aflevering 5880 Nederlandse soap. Als Aysen onder de douche wil stappen, is er iets goed mis. Eduard. RTL Late Night met Twan Huys: Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 1 Aflevering 36 Latenighttalkshow met Twan Huys vanuit De Hallen in. Koffietijd: Praatprogramma, Eva Cleven: danseres, DJ, presentatrice en tegenwoordig ook rechercheur in het nieuwe seizoen van. RTL Weer: Weerbericht, Seizoen 35 Aflevering 1 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 19:55 uur. RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Kees van der Spek: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Kees van der Spek Meer dan een. TV Makelaar: Mission Impossible: Magazine, Seizoen 23 Aflevering 5 Huizenprogramma. Woudsend. Op een schilderachtige locatie in Woudsend staat het. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.