TV Gids RTL 4 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor vandaag: Beat The Champions: Spelshow, Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 Spelprogramma waarin quizliefhebbers het solo opnemen tegen een team van. RTL Exclusief: Amusement, Vrolijke nieuwsquiz waarin twee panels met bijzondere gasten onder leiding van Beau van Erven Dorens een. Humberto: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en. RTL Nieuws: Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze. RTL Weer: Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. Humberto: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en. RTL Nieuws: Overige, RTL Nieuws Laat Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook. RTL Weer: Informatief, RTL Weer Laat 2021 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. RTL Boulevard: Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 17 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee. Teleshop 4: Tommy Teleshopping: Overige, Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.