TV Gids RTL 4 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor vandaag: De Visvrouwen: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 4 Zomers programma waarin we twee visvriendinnen volgen tijdens hun avonturen aan de. RTL Nieuws: Overige, Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze. Teleshop 4: Tommy Teleshopping: Overige, Homeshopping. RTL Boulevard: Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 100 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee. RTL Weer: Informatief, RTL Weer Laat 2021 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. RTL Nieuws: Overige, RTL Nieuws Laat Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook. Rooijakkers Over De Vloer: Informatief, Reality, Seizoen 3 Aflevering 5 Art bezoekt zanger Ernst Daniël Smid in zijn woonplaats Winterswijk.. De Verraders: Spelshow, Amusement, Reality, Aflevering 5 Kennis is macht, maar kunnen de Verraders hun kennisvoorsprong gebruiken om. Lego Masters: Spelshow, Amusement, Serie, Seizoen 2 Aflevering 5 De aflevering staat in het teken van kunst. Voordat opdracht 1 van. RTL Weer: Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.