TV Gids RTL 4 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor vandaag: Wooninspiraties: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 30 Woonprogramma waarin jij als kijker onderwerpen kan insturen waar je inspiratie. Van Woonvilla Naar Droomvilla: Informatief, Seizoen 9 Aflevering 3 Inspirerend woonprogramma waarin topontwerper Bertram Terpstra en zijn team je. RTL Boulevard: Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 136 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee. Humberto: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 18 Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws. RTL Weer: Informatief, RTL Weer Laat 2021 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. RTL Nieuws: Overige, RTL Nieuws Laat Dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook. Humberto: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 18 Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws. RTL Boulevard: Máxima 50: Amusement, Reality, Special waarin RTL Boulevard stilstaat bij de 50ste verjaardag van Koningin Máxima. Presentatoren. Postcode Loterij Eén Tegen 50: Spelshow, Amusement, Seizoen 22 Aflevering 6 Quizprogramma waarin één kandidaat het opneemt tegen 50 tegenkandidaten.. RTL Weer: Informatief, RTL Weer 19:55 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.