TV Gids Prime Star vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Star voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Star voor vandaag: La Novia del Desierto: Drama, Na jaren van trouwe dienst bij dezelfde familie, moet de 54 jarige Teresa een baan buiten Buenos Aires aanvaarden. Onderweg naar een nieuw gezin, verliest ze haar tas en moet de Argentijnse woestijn doorkruisen met de sympathieke El Gringo. Fifty Shades Freed: Romantisch drama, De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxelevensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel. La Villa: Drama, Drie volwassen kinderen komen samen in de pittoreske villa van hun stervende vader en zien migranten aan wal komen. A Wrinkle in Time: Sf-avonturenfilm, Als wetenschapper Alex Murry plotseling verdwijnt, onderneemt zijn dochter Meg samen met haar broertje Charles Wallace en haar vriend Calvin O'Keefe een groots avontuur. Black Water: Actiethriller, Een undercoveragent wordt op een dag wakker en blijkt gevangengehouden te worden door de CIA op een onderzeeër. Hij zal moeten proberen om te ontsnappen. The Vanishing of Sidney Hall: Romantisch drama, Wanneer zijn boek over de dood van een van zijn klasgenoten een bestseller wordt, staat de jonge en controversiële schrijver Sidney Hall middenin de belangstelling. Maze Runner: The Death Cure: Sf-actiethriller, Thomas is ontsnapt uit het labyrint, overleefde de Scorch Trials en moet nu een laatste test ondergaan. Hij moet veel ondernemen om zijn vrienden terug te vinden. Spinning Man: Thriller, Professor Evan Birch is zogenaamd gelukkig getrouwd met Ellen, maar staat erom bekend affaires te hebben met zijn studenten. Hij is dan ook de hoofdverdachte in een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw. Dat was het voor de tvgids van Prime Star voor vandaag .

Prime Star

11:50 La Villa

Drama, Drie volwassen kinderen komen samen in de pittoreske villa van hun stervende vader en zien migranten aan wal komen.

13:40 Fifty Shades Freed

Romantisch drama, De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxelevensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel ...

15:25 A Wrinkle in Time

Sf-avonturenfilm, Als wetenschapper Alex Murry plotseling verdwijnt, onderneemt zijn dochter Meg samen met haar broertje Charles Wallace en haar vriend Calvin O'Keefe een groots avontuur.

17:15 Black Water

Actiethriller, Een undercoveragent wordt op een dag wakker en blijkt gevangengehouden te worden door de CIA op een onderzeeër. Hij zal moeten proberen om te ontsnappen.

19:00 The Vanishing of Sidney Hall

Romantisch drama, Wanneer zijn boek over de dood van een van zijn klasgenoten een bestseller wordt, staat de jonge en controversiële schrijver Sidney Hall middenin de belangstelling.

21:00 La Novia del Desierto

Drama, Na jaren van trouwe dienst bij dezelfde familie, moet de 54 jarige Teresa een baan buiten Buenos Aires aanvaarden. Onderweg naar een nieuw gezin, verliest ze haar tas en moet de Argentijnse woestijn doorkruisen met de sympathieke El Gringo.

22:20 Maze Runner: The Death Cure

Sf-actiethriller, Thomas is ontsnapt uit het labyrint, overleefde de Scorch Trials en moet nu een laatste test ondergaan. Hij moet veel ondernemen om zijn vrienden terug te vinden.

00:45 Spinning Man

Thriller, Professor Evan Birch is zogenaamd gelukkig getrouwd met Ellen, maar staat erom bekend affaires te hebben met zijn studenten. Hij is dan ook de hoofdverdachte in een onderzoek naar de moord op een jonge vrouw.

Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.