TV Gids Prime Star vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Star voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Star voor vandaag: The Hitman's Bodyguard: Actiethriller, 's Werelds beste huurmoordenaar besluit het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Zijn voormalige baas zal er echter alles aan doen om de getuigenis tegen te. Same Kind of Different as Me: Drama, Kunsthandelaar Ron biecht zijn affaire op aan zijn vrouw en verwacht dat zij hem het huis uit trapt. Maar in plaats daarvan ziet ze zijn schuldgevoel als een mooie kans om hem eindelijk eens bij te laten dragen aan de maatschappij. Ron wordt. Armed Response: Actiethriller, Een team hoogopgeleide agenten komt door een falend computersysteem vast te zitten in een afgelegen militair terrein. Het team begint vreemde en angstaanjagende fenomenen waar te nemen. The Foreigner: Actiedrama, Quan, een ex commando gespecialiseerd in explosieven en hand to hand combat, besluit zelf af te rekenen met de moordenaars van zijn dochter. Zijn zoektocht leidt hem naar vicepremier en oud IRA kopstuk Liam Hennessy. Detroit: Historisch misdaaddrama, 1967,Detroit. Wanneer de politie een inval doet bij een bar die geen vergunning heeft en 82. Blade Runner 2049: Sf-actiefilm, De jonge Blade Runner K ontdekt een geheim dat hem leidt naar de voormalige Blade Runner Rick Deckard, die al 30 jaar vermist is. Cargo: Drama, In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na. Le Fidèle: Misdaaddram, Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino 'Gigi' Vanoirbeek en de beloftevolle. Loveless: Drama, Een koppel dat in een bittere scheiding is verwikkeld moet de handen in elkaar slaan wanneer hun zoontje verdwijnt. Victoria and Abdul: Historisch drama, Wanneer Abdul Karim vanuit India naar Engeland afreist voor de vieringen rond het Gouden Jubileum van. Dat was het voor de tvgids van Prime Star voor vandaag .

Prime Star

10:35 The Foreigner

Actiedrama, Quan, een ex commando gespecialiseerd in explosieven en hand to hand combat, besluit zelf af te rekenen met de moordenaars van zijn dochter. Zijn zoektocht leidt hem naar vicepremier en oud IRA kopstuk Liam Hennessy.

12:30 Detroit
14:50 Blade Runner 2049

Sf-actiefilm, De jonge Blade Runner K ontdekt een geheim dat hem leidt naar de voormalige Blade Runner Rick Deckard, die al 30 jaar vermist is.

17:30 Same Kind of Different as Me

Drama, Kunsthandelaar Ron biecht zijn affaire op aan zijn vrouw en verwacht dat zij hem het huis uit trapt. Maar in plaats daarvan ziet ze zijn schuldgevoel als een mooie kans om hem eindelijk eens bij te laten dragen aan de maatschappij. Ron wordt ...

19:30 Cargo

Drama, In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na ...

21:00 Armed Response

Actiethriller, Een team hoogopgeleide agenten komt door een falend computersysteem vast te zitten in een afgelegen militair terrein. Het team begint vreemde en angstaanjagende fenomenen waar te nemen.

22:35 The Hitman's Bodyguard

Actiethriller, 's Werelds beste huurmoordenaar besluit het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Zijn voormalige baas zal er echter alles aan doen om de getuigenis tegen te ...

00:35 Le Fidèle
02:45 Loveless

Drama, Een koppel dat in een bittere scheiding is verwikkeld moet de handen in elkaar slaan wanneer hun zoontje verdwijnt.

04:50 Victoria and Abdul
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.