TV Gids Prime Star vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Star voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Star voor vandaag: Au revoir là-haut: Misdaaddrama, November 1919. Twee veteranen van de Eerste Wereldoorlog beginnen samen een nephandel in monumenten voor de doden, maar hun plan wordt gevaarlijk. I, Tonya: Biografisch drama, Het waargebeurde verhaal van Olympisch schaatsster Tonya Harding. Ze laat zich opmerken in de. Un Beau Soleil Intérieur: Romantische komedie, Kunstenares Isabelle is een gescheiden, alleenstaande moeder van een dochter die ze amper ziet. Bovendien is ze ongelukkig en zoekt ze ware liefde die haar hele leven mee gaat. Justice League: Fantasy-avonturenfilm, Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman, werft Bruce Wayne zijn nieuwe kompaan Diana Prince aan om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Early Man: Animatiefilm, De oertijd. De kleine Dug is door zijn grootte niet echt geschikt als holbewoner. Wanneer het noodlot toeslaat en zijn stamgenoten van hun thuis verdreven worden door rivalen is het Dug die moet bewijzen wat hij kan. De Buurtpolitie : De Tunnel: Misdaaddrama, Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel. Godzilla: Actiedrama, Een enorme chaos ontstaat in Japan door de verschijning van een gigantisch radioactief monster: Godzilla. Al snel grijpen de Verenigde Staten in om Japan te redden van deze ramp, maar geen enkel wapen lijkt het beest tegen te houden. Darkest Hour: Biografisch drama, 'Darkest Hour' werpt een blik op het leven van Winston Churchill. Binnen enkele dagen dat hij de. Battle of the Sexes: Sportkomedie, Het waargebeurde verhaal van de legendarische tenniswedstrijd tussen Bobby Riggs en Billie Jean King. De. Dat was het voor de tvgids van Prime Star voor vandaag .

Prime Star

10:35 I, Tonya

Biografisch drama, Het waargebeurde verhaal van Olympisch schaatsster Tonya Harding. Ze laat zich opmerken in de ...

12:35 Un Beau Soleil Intérieur

Romantische komedie, Kunstenares Isabelle is een gescheiden, alleenstaande moeder van een dochter die ze amper ziet. Bovendien is ze ongelukkig en zoekt ze ware liefde die haar hele leven mee gaat.

14:10 Justice League

Fantasy-avonturenfilm, Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman, werft Bruce Wayne zijn nieuwe kompaan Diana Prince aan om een nog grotere vijand onder ogen te komen.

16:10 Early Man

Animatiefilm, De oertijd. De kleine Dug is door zijn grootte niet echt geschikt als holbewoner. Wanneer het noodlot toeslaat en zijn stamgenoten van hun thuis verdreven worden door rivalen is het Dug die moet bewijzen wat hij kan.

17:40 De Buurtpolitie : De Tunnel

Misdaaddrama, Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

19:00 Godzilla

Actiedrama, Een enorme chaos ontstaat in Japan door de verschijning van een gigantisch radioactief monster: Godzilla. Al snel grijpen de Verenigde Staten in om Japan te redden van deze ramp, maar geen enkel wapen lijkt het beest tegen te houden.

21:00 Au revoir là-haut

Misdaaddrama, November 1919. Twee veteranen van de Eerste Wereldoorlog beginnen samen een nephandel in monumenten voor de doden, maar hun plan wordt gevaarlijk.

22:55 Darkest Hour
01:01 Battle of the Sexes
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.