TV Gids Prime Star vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Star voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Star voor vandaag: On Chesil Beach: Romantisch drama, Juli 1962. Edward en Florence denken dat hun huwelijk hen geluk, vertrouwen en vrijheid zal brengen en hun ware dromen zal verwezenlijken. De mooie belofte voor de toekomst kan echter niet hun zorgen over de huwelijksnacht wegnemen. What Keeps You Alive: Horrorthriller, Jackie en Jules traden een jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze besluiten hun huwelijksverjaardag te vieren met een trip naar de natuur. Hun reis verloopt anders dan verwacht wanneer Jackie haar ware gelaat aan haar echtgenote. Animals: Komische animatieserie, 'So You Think You Wont Treason!?.' (s 3/ep 9) Phil en Mike zitten in de penarie! Ze hebben een. Dog Days: Romantisch drama, De levens van een aantal mensen komen met elkaar in aanraking dankzij hun geliefde viervoeters. Trico Tri Happy Halloween: Familiefilm, Een gezin verhuist terug naar Miami nadat ze in Californië hebben gewoond, om voor hun grootmoeder te zorgen. Ze weten niet dat hun nieuwe huis het beruchte Bradford huis is, waar twee ondeugende geesten zich schuilhouden. Louis en de Aliens: Animatiefilm, De elfjarige Louis is vaak eenzaam. Hij heeft geen vrienden en zijn vader, ufoloog Arnold Sunday, heeft geen tijd voor hem. Maar dan crashen drie rare vreemdelingen op de stoep van Louis: Mog, Nag en Wabo zijn op zoek naar een massage. Girl: Drama, Het verhaal van Lara, een 15 jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, klaar om alles te riskeren om haar droom na te streven: ballerina worden. The Wife: IMDB * 7.2 - Drama, The Wife is een Amerikaans Zweeds en Engels drama met Glenn Close in de hoofdrol. De film is geregisseerd door Björn Runge. De film won onder andere een Golden Globe voor beste actrice. Glenn Close vertolkt Joan Castleman. Ze. Animals: Komische animatieserie, 'The Democratic People's Republic of Kitty City.' (s 3/ep 8) De ratten Phil en Mike moeten de. Last Week Tonight with John Oliver: Nieuwsshow, 'Impeachment.' John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit.. Dat was het voor de tvgids van Prime Star voor vandaag .

Prime Star

12:40 Dog Days

Romantisch drama, De levens van een aantal mensen komen met elkaar in aanraking dankzij hun geliefde viervoeters.

14:35 Trico Tri Happy Halloween

Familiefilm, Een gezin verhuist terug naar Miami nadat ze in Californië hebben gewoond, om voor hun grootmoeder te zorgen. Ze weten niet dat hun nieuwe huis het beruchte Bradford huis is, waar twee ondeugende geesten zich schuilhouden.

16:10 Louis en de Aliens

Animatiefilm, De elfjarige Louis is vaak eenzaam. Hij heeft geen vrienden en zijn vader, ufoloog Arnold Sunday, heeft geen tijd voor hem. Maar dan crashen drie rare vreemdelingen op de stoep van Louis: Mog, Nag en Wabo zijn op zoek naar een massage.

17:35 Girl

Drama, Het verhaal van Lara, een 15 jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, klaar om alles te riskeren om haar droom na te streven: ballerina worden.

19:20 What Keeps You Alive

Horrorthriller, Jackie en Jules traden een jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze besluiten hun huwelijksverjaardag te vieren met een trip naar de natuur. Hun reis verloopt anders dan verwacht wanneer Jackie haar ware gelaat aan haar echtgenote ...

21:00 On Chesil Beach

Romantisch drama, Juli 1962. Edward en Florence denken dat hun huwelijk hen geluk, vertrouwen en vrijheid zal brengen en hun ware dromen zal verwezenlijken. De mooie belofte voor de toekomst kan echter niet hun zorgen over de huwelijksnacht wegnemen.

22:50 The Wife IMDb: 7.2

IMDB * 7.2 - Drama, The Wife is een Amerikaans Zweeds en Engels drama met Glenn Close in de hoofdrol. De film is geregisseerd door Björn Runge. De film won onder andere een Golden Globe voor beste actrice. Glenn Close vertolkt Joan Castleman. Ze ...

00:30 Animals
01:00 Animals
01:30 Last Week Tonight with John Oliver
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.