TV Gids Prime Fezztival vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Fezztival voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Fezztival voor vandaag: Hitchcock: Drama, 1959. Regisseur Alfred Hitchcock heeft net 'North by Northwest' gedraaid en is op zoek naar een nieuw filmproject. Wanneer hij het boek 'Psycho' in handen krijgt wil hij het meteen verfilmen, ook al zorgt het project voor een grote druk op. We Don't Belong Here: Drama, Nancy Green staat aan het hoofd van een dysfunctionele familie. Wanneer haar getroebleerde zoon Maxwell verdwijnt, begint haar dochter Lily te graven in de donkere voorgeschiedenis van haar familie. Genius: Drama, New York, jaren 20. De succesvolle boekenredacteur Max Perkins heeft grote auteurs als Ernest Hemingway en F. Scott Fitzgerald onder zijn hoede. Wanneer een chaotisch vuistdik manuscript van de nog onbekende schrijver Thomas Wolfe op zijn. The History of Love: Drama, Een mysterieus boek dat al jaren spoorloos was, duikt plots terug op. Het ding brengt een oude man die zijn zoon zoekt en een meisje dat de eenzaamheid van haar moeder probeert te verhelpen samen. After the Storm: Drama, De bekroonde auteur Ryota verspilt zijn geld aan gokken. Als hij opnieuw contact probeert te krijgen met zijn aanvankelijk wantrouwende familie, strijdt Ryota om de controle over zijn leven terug te krijgen en iets te betekenen in het leven. Porto: Romantisch drama, Jake en Mati, twee buitenbeentjes uit het noordelijke Portugese Porto, hebben ooit samen een vreemde belevenis ervaren. De momenten die ze samen beleefden blijven voor henzelf echter nog steeds een mysterie. All Eyez on Me: Biografisch drama, Deze biografie vertelt het verhaal over de opkomst en turbulente carrière van een van de beroemdste. T2 Trainspotting: Drama, Ex verslaafde Mark Renton keert terug naar de enige plaats die hij thuis kan noemen. Zijn oude maten Spud, Sick Boy en Begbie wachten hem op, met alle gevolgen van dien. The Edge of Seventeen: Tragikomedie, Puberen is al een ramp, laat staan dat je beste vriendin voor je broer valt en zich bij het groepje populaire mensen aansluit dat jullie samen altijd uitlachten. Nadine is opeens moederziel alleen. Totdat een onverwachte vriendschap. The Bleeder: Sportdrama, Bokser Chuck Wepner vocht tegen Muhammad Ali, fladderde van het ene feest naar het andere en belandde in de. Dat was het voor de tvgids van Prime Fezztival voor vandaag .

Prime Fezztival

09:15 We Don't Belong Here

Drama, Nancy Green staat aan het hoofd van een dysfunctionele familie. Wanneer haar getroebleerde zoon Maxwell verdwijnt, begint haar dochter Lily te graven in de donkere voorgeschiedenis van haar familie.

10:45 Genius

Drama, New York, jaren 20. De succesvolle boekenredacteur Max Perkins heeft grote auteurs als Ernest Hemingway en F. Scott Fitzgerald onder zijn hoede. Wanneer een chaotisch vuistdik manuscript van de nog onbekende schrijver Thomas Wolfe op zijn ...

12:30 Hitchcock

Drama, 1959. Regisseur Alfred Hitchcock heeft net 'North by Northwest' gedraaid en is op zoek naar een nieuw filmproject. Wanneer hij het boek 'Psycho' in handen krijgt wil hij het meteen verfilmen, ook al zorgt het project voor een grote druk op ...

14:10 The History of Love

Drama, Een mysterieus boek dat al jaren spoorloos was, duikt plots terug op. Het ding brengt een oude man die zijn zoon zoekt en een meisje dat de eenzaamheid van haar moeder probeert te verhelpen samen.

16:25 After the Storm

Drama, De bekroonde auteur Ryota verspilt zijn geld aan gokken. Als hij opnieuw contact probeert te krijgen met zijn aanvankelijk wantrouwende familie, strijdt Ryota om de controle over zijn leven terug te krijgen en iets te betekenen in het leven ...

18:20 Porto

Romantisch drama, Jake en Mati, twee buitenbeentjes uit het noordelijke Portugese Porto, hebben ooit samen een vreemde belevenis ervaren. De momenten die ze samen beleefden blijven voor henzelf echter nog steeds een mysterie.

19:40 All Eyez on Me
22:00 T2 Trainspotting

Drama, Ex verslaafde Mark Renton keert terug naar de enige plaats die hij thuis kan noemen. Zijn oude maten Spud, Sick Boy en Begbie wachten hem op, met alle gevolgen van dien.

23:55 The Edge of Seventeen

Tragikomedie, Puberen is al een ramp, laat staan dat je beste vriendin voor je broer valt en zich bij het groepje populaire mensen aansluit dat jullie samen altijd uitlachten. Nadine is opeens moederziel alleen. Totdat een onverwachte vriendschap ...

01:40 The Bleeder
03:15 Geen uitzending
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.