TV Gids Prime Family vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Family voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Family voor vandaag: Verborgen Verlangen: Komedie, Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel. Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: 'Verborgen Verlangen', een literair meesterwerk én een prulwerkje van een zekere. Dance Academy: De Film: Drama, Hardy worstelt om zijn instabiele moeder en haar dierbaarste bezit, hun hond Walter, te ondersteunen. Wanneer het dier ziek wordt, moet Hardy snel aan geld zien te geraken. Hij krijgt hulp van de knappe Bo. Earth: Een Onvergetelijke Dag: Natuurdocumentaire, Een adembenemende reis over onze wonderlijke planeet, van de hoogste bergtoppen tot de meest. Going in Style: Misdaadkomedie, Drie oudjes zijn het beu dat ze elke maand moeten overleven met een klein pensioen. Ze slaan de handen in elkaar om een bankoverval te plegen. Ze weten alleen nog niet hoe. Shallow Hal: Komedie, Rokkenjager Hal Larson is het beu dat hij steeds op knappe, maar domme vrouwen valt. Hij gaat te rade bij tv goeroe Tony Robbins, die hem hypnotiseert zodat hij alleen nog maar oog heeft voor de innerlijke schoonheid van vrouwen. Zo wordt. Bibi & Tina 4 - Chaos op Falkenstein: Avontuurlijke familiefilm, Bibi en Tina lopen een nogal onhandelbare vluchteling tegen het lijf. Een beetje later blijkt het een meisje te zijn dat achtervolgd wordt door haar eigen koppige familie. Breakable You: Komedie, Een romanschrijver die inspiratie zoekt en zijn ex vrouw, een psychologe, proberen hun leven weer op te bouwen terwijl hun dochter de liefde vindt. Bad Moms 2: Actiekomedie, De drie overbelaste en ondergewaardeerde moeders maken zich op voor de feestdag der feestdagen: Kerstmis. En alsof het creëren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden. The Edge of Seventeen: Tragikomedie, Puberen is al een ramp, laat staan dat je beste vriendin voor je broer valt en zich bij het groepje populaire mensen aansluit dat jullie samen altijd uitlachten. Nadine is opeens moederziel alleen. Totdat een onverwachte vriendschap. Dat was het voor de tvgids van Prime Family voor vandaag .

Prime Family

10:00 Dance Academy: De Film

Drama, Hardy worstelt om zijn instabiele moeder en haar dierbaarste bezit, hun hond Walter, te ondersteunen. Wanneer het dier ziek wordt, moet Hardy snel aan geld zien te geraken. Hij krijgt hulp van de knappe Bo.

11:40 Earth: Een Onvergetelijke Dag
13:15 Going in Style

Misdaadkomedie, Drie oudjes zijn het beu dat ze elke maand moeten overleven met een klein pensioen. Ze slaan de handen in elkaar om een bankoverval te plegen. Ze weten alleen nog niet hoe.

14:50 Shallow Hal

Komedie, Rokkenjager Hal Larson is het beu dat hij steeds op knappe, maar domme vrouwen valt. Hij gaat te rade bij tv goeroe Tony Robbins, die hem hypnotiseert zodat hij alleen nog maar oog heeft voor de innerlijke schoonheid van vrouwen. Zo wordt ...

16:45 Bibi & Tina 4 - Chaos op Falkenstein

Avontuurlijke familiefilm, Bibi en Tina lopen een nogal onhandelbare vluchteling tegen het lijf. Een beetje later blijkt het een meisje te zijn dat achtervolgd wordt door haar eigen koppige familie.

18:35 Breakable You

Komedie, Een romanschrijver die inspiratie zoekt en zijn ex vrouw, een psychologe, proberen hun leven weer op te bouwen terwijl hun dochter de liefde vindt.

20:35 Bad Moms 2

Actiekomedie, De drie overbelaste en ondergewaardeerde moeders maken zich op voor de feestdag der feestdagen: Kerstmis. En alsof het creëren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden.

22:20 Verborgen Verlangen

Komedie, Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel. Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: 'Verborgen Verlangen', een literair meesterwerk én een prulwerkje van een zekere ...

00:00 The Edge of Seventeen

Tragikomedie, Puberen is al een ramp, laat staan dat je beste vriendin voor je broer valt en zich bij het groepje populaire mensen aansluit dat jullie samen altijd uitlachten. Nadine is opeens moederziel alleen. Totdat een onverwachte vriendschap ...

Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.