TV Gids Prime Action vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Action voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Action voor vandaag: The Marine 6: Close Quarters: Actiedrama, Een meisje wordt gekidnapt door een bende van internationale misdadigers, onder leiding van Maddy Hayes. Ex mariniers Jake Carter en Luke Trapper besluiten hun krachten te bundelen en haar te redden. Kill Command: Sf-actiefilm, In een zeer nabije toekomst worden kapitein Bukes en zijn hoogopgeleide mariniers naar een afgelegen eiland gestuurd. Hun missie: herstel de communicatie met de basis en stel de technologie veilig. Al snel blijkt dit geen routine. Tueurs: Thriller, Het verhaal van Frank Valken, een beruchte overvaller die probleemloos een laatste grote overval pleegt. Of dat denkt hij althans. Bad Match: Thriller, Het leven van Harris verandert wanneer hij online Riley leert kennen. Na een onenightstand denkt ze dat ze zijn vriendin is en omdat ze niet om kan gaan met afwijzing volgen al gauw dreigementen. Lego DC Super Hero Girls: Super-Villain High: Animatiefilm, De meisjes ontdekken een nieuwe school, maar ontdekken ook al snel dat de school enkel bestemd is voor superschurken. Predators: IMDB * 6.4 - Sf actiefilm: Huursoldaat Royce leidt een groep elitekrijgers die met tegenzin zijn samengebracht op een vreemde planeet. Met uitzondering van een onteerde arts bestaat deze groep uit koelbloedige killers: huursoldaten, Yakuza,. Good Time: IMDB * 7.3 - Misdaadthriller, Een overval loopt verkeerd af. Het lukt Connie (Robert Pattinson) om te ontsnappen maar zijn broer Nick (Ben Safdie) wordt gearresteerd. Wanneer Connie probeert om de borg bijeen te krijgen om zijn broer uit de. Suburbicon: Misdaaddrama, Hoewel iedereen overgelukkig is in Suburbicon, wordt het leven van de perfecte familie Lodge door een nare gebeurtenis volledig overhoop gehaald. Het gezin raakt verstrikt in een web van chantage, wraak en verraad. Braven: Actiefilm, Joe Braven is een bescheiden houthakker woonachtig langs de Amerikaans/Canadese grens. Op een dag wordt hij geconfronteerd met een stel drugskoeriers in zijn afgelegen hut in de bergen. Dat was het voor de tvgids van Prime Action voor vandaag .

Prime Action

12:00 Tueurs

Thriller, Het verhaal van Frank Valken, een beruchte overvaller die probleemloos een laatste grote overval pleegt. Of dat denkt hij althans

13:25 The Marine 6: Close Quarters

Actiedrama, Een meisje wordt gekidnapt door een bende van internationale misdadigers, onder leiding van Maddy Hayes. Ex mariniers Jake Carter en Luke Trapper besluiten hun krachten te bundelen en haar te redden.

14:50 Bad Match

Thriller, Het leven van Harris verandert wanneer hij online Riley leert kennen. Na een onenightstand denkt ze dat ze zijn vriendin is en omdat ze niet om kan gaan met afwijzing volgen al gauw dreigementen.

16:15 Lego DC Super Hero Girls: Super-Villain High

Animatiefilm, De meisjes ontdekken een nieuwe school, maar ontdekken ook al snel dat de school enkel bestemd is voor superschurken.

17:35 Predators IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Sf actiefilm: Huursoldaat Royce leidt een groep elitekrijgers die met tegenzin zijn samengebracht op een vreemde planeet. Met uitzondering van een onteerde arts bestaat deze groep uit koelbloedige killers: huursoldaten, Yakuza, ...

19:20 Good Time IMDb: 7.3

IMDB * 7.3 - Misdaadthriller, Een overval loopt verkeerd af. Het lukt Connie (Robert Pattinson) om te ontsnappen maar zijn broer Nick (Ben Safdie) wordt gearresteerd. Wanneer Connie probeert om de borg bijeen te krijgen om zijn broer uit de ...

21:00 Suburbicon

Misdaaddrama, Hoewel iedereen overgelukkig is in Suburbicon, wordt het leven van de perfecte familie Lodge door een nare gebeurtenis volledig overhoop gehaald. Het gezin raakt verstrikt in een web van chantage, wraak en verraad.

22:45 Kill Command

Sf-actiefilm, In een zeer nabije toekomst worden kapitein Bukes en zijn hoogopgeleide mariniers naar een afgelegen eiland gestuurd. Hun missie: herstel de communicatie met de basis en stel de technologie veilig. Al snel blijkt dit geen routine ...

00:25 Braven

Actiefilm, Joe Braven is een bescheiden houthakker woonachtig langs de Amerikaans/Canadese grens. Op een dag wordt hij geconfronteerd met een stel drugskoeriers in zijn afgelegen hut in de bergen.

Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.