TV Gids Prime Action vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Action voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Action voor vandaag: Kong: Skull Island: Fantasy-avonturenfilm, De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich op het territorium van de mythische aap Kong bevinden. Battle Drone: Sf-actiefilm, Ex marinier Vincent Rekker leeft al jaren ondergedoken. Samen met zijn team specialisten levert hij diensten als huurling. Wanneer een smokkelopdracht hem naar een afgelegen magazijn brengt, blijkt al snel dat het om een valstrik gaat. Bent: Misdaadthriller, Danny is een voormalige flik die nu aan het werk is als privédetective. Hij brengt een moordzaak in verband met een doofpotoperatie van de overheid. Star Wars: The Last Jedi: Sf-actiefilm, Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit. Pilgrimage: Drama, Een groep monniken gaat op gedwongen bedevaart om hun heilige relikwie naar Rome te brengen. Tijdens hun gevaarlijke reis leren ze dat het geloof dat hen bindt, ook hun ondergang kan betekenen. Armed Response: Actiethriller, Een team hoogopgeleide agenten komt door een falend computersysteem vast te zitten in een afgelegen militair terrein. Het team begint vreemde en angstaanjagende fenomenen waar te nemen. Aftermath: Thriller, De levens van twee vreemden komen met elkaar in botsing na een vreselijk vliegtuigaccident. Bushwick: Actiefilm, Lucy ontmoet oorlogsveteraan Stupe als ze uit de metro komt en in de militaire invasie van Brooklyn belandt. Samen besluiten ze de verraderlijke vijf blokken van Bushwick over te steken. De wijk is vergeven van gevaarlijke obstakels. Shot Caller: Misdaadthriller, Een net vrijgelaten gangster wordt door de leden van zijn bende gedwongen om samen met een rivaliserende bende een misdaad te plegen in de straten van Zuid Californië. Lowriders: Misdaaddrama, Danny is een jonge getalenteerde straatartiest in Los Angeles. In zijn omgeving leven de mensen voor hun auto's, die ze opknappen en oppoetsen zodat ze ermee kunnen pronken. Hun levensstijl heeft echter ook een donkere kant. Dat was het voor de tvgids van Prime Action voor vandaag .

Prime Action

08:40 Kong: Skull Island

Fantasy-avonturenfilm, De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich op het territorium van de mythische aap Kong bevinden.

10:35 Battle Drone

Sf-actiefilm, Ex marinier Vincent Rekker leeft al jaren ondergedoken. Samen met zijn team specialisten levert hij diensten als huurling. Wanneer een smokkelopdracht hem naar een afgelegen magazijn brengt, blijkt al snel dat het om een valstrik gaat.

12:10 Bent

Misdaadthriller, Danny is een voormalige flik die nu aan het werk is als privédetective. Hij brengt een moordzaak in verband met een doofpotoperatie van de overheid.

13:45 Star Wars: The Last Jedi

Sf-actiefilm, Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit.

16:15 Pilgrimage

Drama, Een groep monniken gaat op gedwongen bedevaart om hun heilige relikwie naar Rome te brengen. Tijdens hun gevaarlijke reis leren ze dat het geloof dat hen bindt, ook hun ondergang kan betekenen.

17:50 Armed Response

Actiethriller, Een team hoogopgeleide agenten komt door een falend computersysteem vast te zitten in een afgelegen militair terrein. Het team begint vreemde en angstaanjagende fenomenen waar te nemen.

19:25 Aftermath

Thriller, De levens van twee vreemden komen met elkaar in botsing na een vreselijk vliegtuigaccident.

21:00 Bushwick

Actiefilm, Lucy ontmoet oorlogsveteraan Stupe als ze uit de metro komt en in de militaire invasie van Brooklyn belandt. Samen besluiten ze de verraderlijke vijf blokken van Bushwick over te steken. De wijk is vergeven van gevaarlijke obstakels.

22:35 Shot Caller

Misdaadthriller, Een net vrijgelaten gangster wordt door de leden van zijn bende gedwongen om samen met een rivaliserende bende een misdaad te plegen in de straten van Zuid Californië.

00:35 Lowriders

Misdaaddrama, Danny is een jonge getalenteerde straatartiest in Los Angeles. In zijn omgeving leven de mensen voor hun auto's, die ze opknappen en oppoetsen zodat ze ermee kunnen pronken. Hun levensstijl heeft echter ook een donkere kant.

Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.