TV Gids Prime Action vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Action voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Action voor vandaag: ExPatriot: Thriller, CIA agent Bill Donovan doet ex agente Riley Quinn het aanbod haar naam te zuiveren als zij bereid is de CIA met een klus te helpen. Riley gaat op het aanbod in, maar wordt al snel achterna gezeten door corrupte agenten. Swipe: Tv-thriller, Anna is een studente die niks anders doet dan studeren. Haar zus Sasha vindt dat het tijd wordt dat Anna een vriend heeft en raadt haar een app genaamd Swipe aan. Al snel krijgt Anna via de app vreemde berichten van een onbekende. Blade Runner 2049: Sf-actiefilm, De jonge Blade Runner K ontdekt een geheim dat hem leidt naar de voormalige Blade Runner Rick Deckard, die al 30 jaar vermist is. The Foreigner: Actiedrama, Quan, een ex commando gespecialiseerd in explosieven en hand to hand combat, besluit zelf af te rekenen met de moordenaars van zijn dochter. Zijn zoektocht leidt hem naar vicepremier en oud IRA kopstuk Liam Hennessy. Batman: Gotham by Gaslight: Tekenfilm, In een alternatief Victoriaans tijdperk is Bruce Wayne een detective die als Batman een zaak rond Jack the Ripper onderzoekt. Hij is vastbesloten een ware oorlog tegen de misdaad te ontketenen. Percy Jackson: Sea of Monsters: Fantasyfilm, Percy Jackson is als zoon van de Griekse god Poseidon een halfgod. Om de wereld van de ondergang te redden, gaat hij samen met zijn vrienden op zoek naar het magische Gulden Vlies. Dat ligt verborgen op een eiland waar de cycloop. Lowriders: Misdaaddrama, Danny is een jonge getalenteerde straatartiest in Los Angeles. In zijn omgeving leven de mensen voor hun auto's, die ze opknappen en oppoetsen zodat ze ermee kunnen pronken. Hun levensstijl heeft echter ook een donkere kant. Spider-Man: Homecoming: Sf-actiefilm, Terugkeren naar je normale leven als je heel even deel uitmaakte van The Avengers? Peter Parker peinst er niet over. Hij is vastberaden zichzelf te bewijzen en dan niet door tasjesdieven en vandalen in zijn web te vangen. Al snel is. Suburbicon: Misdaaddrama, Hoewel iedereen overgelukkig is in Suburbicon, wordt het leven van de perfecte familie Lodge door een nare gebeurtenis volledig overhoop gehaald. Het gezin raakt verstrikt in een web van chantage, wraak en verraad. First Kill: Actiethriller, Een woedende vader en een politiechef moeten hun krachten bundelen om een kidnapping te beëindigen. Dat was het voor de tvgids van Prime Action voor vandaag .

Prime Action

08:20 Swipe

Tv-thriller, Anna is een studente die niks anders doet dan studeren. Haar zus Sasha vindt dat het tijd wordt dat Anna een vriend heeft en raadt haar een app genaamd Swipe aan. Al snel krijgt Anna via de app vreemde berichten van een onbekende.

09:45 Blade Runner 2049

Sf-actiefilm, De jonge Blade Runner K ontdekt een geheim dat hem leidt naar de voormalige Blade Runner Rick Deckard, die al 30 jaar vermist is.

12:25 The Foreigner

Actiedrama, Quan, een ex commando gespecialiseerd in explosieven en hand to hand combat, besluit zelf af te rekenen met de moordenaars van zijn dochter. Zijn zoektocht leidt hem naar vicepremier en oud IRA kopstuk Liam Hennessy.

14:15 Batman: Gotham by Gaslight

Tekenfilm, In een alternatief Victoriaans tijdperk is Bruce Wayne een detective die als Batman een zaak rond Jack the Ripper onderzoekt. Hij is vastbesloten een ware oorlog tegen de misdaad te ontketenen.

15:30 Percy Jackson: Sea of Monsters

Fantasyfilm, Percy Jackson is als zoon van de Griekse god Poseidon een halfgod. Om de wereld van de ondergang te redden, gaat hij samen met zijn vrienden op zoek naar het magische Gulden Vlies. Dat ligt verborgen op een eiland waar de cycloop ...

17:15 Lowriders

Misdaaddrama, Danny is een jonge getalenteerde straatartiest in Los Angeles. In zijn omgeving leven de mensen voor hun auto's, die ze opknappen en oppoetsen zodat ze ermee kunnen pronken. Hun levensstijl heeft echter ook een donkere kant.

18:50 Spider-Man: Homecoming

Sf-actiefilm, Terugkeren naar je normale leven als je heel even deel uitmaakte van The Avengers? Peter Parker peinst er niet over. Hij is vastberaden zichzelf te bewijzen en dan niet door tasjesdieven en vandalen in zijn web te vangen. Al snel is ...

21:00 ExPatriot

Thriller, CIA agent Bill Donovan doet ex agente Riley Quinn het aanbod haar naam te zuiveren als zij bereid is de CIA met een klus te helpen. Riley gaat op het aanbod in, maar wordt al snel achterna gezeten door corrupte agenten.

22:35 Suburbicon

Misdaaddrama, Hoewel iedereen overgelukkig is in Suburbicon, wordt het leven van de perfecte familie Lodge door een nare gebeurtenis volledig overhoop gehaald. Het gezin raakt verstrikt in een web van chantage, wraak en verraad.

00:20 First Kill

Actiethriller, Een woedende vader en een politiechef moeten hun krachten bundelen om een kidnapping te beëindigen.

Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.