TV Gids NPO 3

Je vindt hier de tv gids van NPO 3. We hebben de volgende programma's op NPO 3: For Life: 30/01 - Serie, Seizoen 1 Aflevering 5 van 8 Laatste klusje KRO NCRV Wanneer de archivaris van het Oliefonds vermoord. Iqbal en het geheime recept: 30/01 - IMDB * 4.7 - Jeugd, Film, Iqbal & den Hemmelige Opskrift (Alternatieve titels: Iqbal Farooq and the Secret Recipe of Iqbal en het Geheime Recept) is een Deense familie avonturenfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door. Unknown Brood: 30/01 - Documentaire, Kunst/cultuur, NTR Op woensdag 11 juli 2001 springt rock 'n rollmuzikant en schilder Herman Brood. Nieuw: Hunted VIPS: 30/01 - Amusement, Herhaling. Voor het eerst gaat een aantal bekende Nederlanders het Hunted experiment aan. Vier duo's. MolTalk: 30/01 - Amusement, Seizoen 06 Aflevering 5 van 9 AVROTROS Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en. Ik durf het bijna niet te vragen: 30/01 - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 6 van 15 Sekswerkers BNNVARA Onbegrepen Nederlanders geven antwoord op de. De Faker: 30/01 - Jeugd, Aflevering 19 van 28 AVROTROS Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een. De regels van Floor: 30/01 - Serie, Jeugd, Seizoen 03 Aflevering 4 van 16 Metaaldetector VPRO Jan heeft een metaaldetector gekocht. Volgens. Prince: Let's Go Crazy - A Grammy® Salute: 31/01 - Muziek, NTR Twee dagen na de 62ste Grammy Awards® in januari 2020 vond dit tributeconcert plaats, een. De mooiste sprookjes: 30/01 - Serie, Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 15 van 51 De kikkerkoning AVROTROS Duits sprookje. Een prinses laat per. Dat was het voor de tvgids van NPO 3.

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.