TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Jani gaat: Magazine, Seizoen 2 Aflevering 8 Reportagereeks waarin Jani Kazaltzis zich in voor hem onbekende leefwerelden. Dream School: Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 10 Realityreeks (2019). Bokslegende Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde nemen. M: o.a. Carola Schouten: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Vicepremier en minister van landbouw Carola. Tekst TV: Magazine, Aflevering 923 Informatie van teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.