TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: DREAM SCHOOL: Informatief, Educatief, Seizoen 5 Aflevering 11 van 12 NTR Politicus Rob Jetten komt een gastles geven. Lucia Rijker. Tiki Taka Touzani: Sport, Seizoen 2021 Aflevering 7 van 8 Cody Gakpo NTR Soufiane ontmoet Cody Gakpo, aanvaller van PSV en het Nederlands. NOS Jeugdjournaal met gebarentolk: Informatief, Jeugd, Het laatste nieuws uit binnen en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met. M: Informatief, Seizoen 6 Aflevering 16 van 30 KRO NCRV We blikken vooruit: wie o wie wint de prestigieuze voetbalprijs de. Tekst-TV: Informatief, NOS. uitzending begint om 06:29: Overige. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.