TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Videotheek M: Annie en Ischa: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 7 van 15 KRO NCRV Deze keer de herhaling van het interview dat Ischa Meijer had met. Ik weet wie je bent: Drama, Seizoen 1 Aflevering 6 van 16 KRO NCRV Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan. M: Marleen de Rooy, Marco Zannoni en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Hoe gaat het met Nederland in quarantaine? We maken de balans. DREAM SCHOOL: Informatief, Seizoen 4 Aflevering 6 van 12 Gamechanger NTR Lucia en Eric willen dat de jongeren steeds meer. ANNE+: Drama, Seizoen 2 Aflevering 6 van 8 Casper+Daantje BNNVARA Annes beste vriend Casper en zijn vriendin Daantje gaan. Au Pairs: Amusement, Herhaling. Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Au Pairs, waarin vier meiden naar Los. M: Marleen de Rooy, Marco Zannoni en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Hoe gaat het met Nederland in quarantaine? We maken de balans. Tekst-TV: Informatief, NOS. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.