TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Springvloed: Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 5 Zweedse misdaadserie. Afl 5 & 6 samen. Zwemmende kinderen vinden een autowrak in. The Graham Norton Show: Praatprogramma, Seizoen 24 Aflevering 15 Britse humoristische talkshow. Graham Norton ontvangt Judi Dench en Kenneth. Jeuk: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 3 Nederlandse komische serie. Met je mannengrot in midden aarde. Waarin Thomas. Tekst TV: Magazine, Aflevering 626 Informatie van teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.