TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Reizen Waes Vlaanderen: Reizen, Aflevering 5 van 6 Vlaams Brabant VPRO Tom is in Vlaams Brabant in de stad Landen waar hij aanbelt bij een. Sergio & Axel: Van de Kaart: Documentaire, Koken/eten, Aflevering 2 van 7 Mexico KRO NCRV Axel neemt Sergio mee naar een land dat voor hem onbekend. De Vooravond: Angelique Houtveen, Jeroen Pauw en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Radio dj Angelique Houtveen vraagt zich af wat de break up. Tekst-TV: Informatief, NOS. uitzending begint om 06:30: Overige. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.