TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Vind die domme trut en gooi haar in de rivier: IMDB * 6.8 - Film, Het verhaal gaat over de vijftienjarige Remco, zijn zusje Lizzy en vader Wim. Zij onderhouden een illegale puppyhandel, waarbij Remco en Lizzy verschillende klusjes moeten doen. Remco doet er alles aan gezien te worden door zijn. Just Charlie: IMDB * 6.8 - Jeugd, Film, Just Charlie (Nederlandse titel: 'Gewoon Charlie') is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Rebekah Fortune ('Deadly Intent'). Met Harry Gilby en Ewan Mitchell in de hoofdrol. Charlie. Beau Séjour: Serie, Seizoen 1 Aflevering 2 van 10 De vijf KRO NCRV Commissarissen Schneider en Plettinckx van de federale politie. Media Inside: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 van 5 BNNVARA Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken. Toren C Kort: Amusement, Seizoen 5 Aflevering 5 van 10 VPRO Satirisch programma. Familie heb je, vrienden maak je, collega's word je.. Draadstaal: Amusement, Seizoen 6 Aflevering 8 van 10 AVROTROS Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis. Reizen Waes Japan: Reizen, Aflevering 3 van 3 VPRO Tom Waes is op reis in Japan. Tom bezoekt het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale. ZappDoc: Champ: Jeugd, NTR Esma is een 14 jarig kickbokstalent met grootse dromen om 's werelds beste vechter te worden. Esma heeft ook. Mollenstreken: Amusement, Jeugd, Aflevering 4 van 9 AVROTROS Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren. In zijn eigen. De dikke data show: Informatief, Jeugd, Seizoen 01 Aflevering 4 van 8 Filters en fotobewerking apps VPRO Hoe bepalen foto en videofilters. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.