TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Jeuk: Komische serie, Seizoen 1 Komische serie (2014). Tietenman. Thomas regelt een stripper voor Diederik Ebbinge en Kees. SPLINTER, in de politiek: Documentaire, Aflevering 1 Reportagereeks (2018) met Splinter Chabot. Imago. Het imago van de politici staat centraal.. Tekst TV: Magazine, Aflevering 885 Informatie van teletekst. DWDD: o.a. Tom Egbers: Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.