TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Nena: IMDB * 6.8 - Biografie, Nena is een Nederlands en Duits drama uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Saskia Diesing. De hoofdrollen worden vertolkt door Abbey Hoes, Uwe Ochsenknecht en Gijs Blom. De film begint in de zomer van het. Springvloed: Misdaadserie, Seizoen 2 Aflevering 9 Zweedse misdaadserie (2018). Bressant is naar Zweden gereisd om Tom Stilton en. Red Raffi: IMDB * 5.5 - Familiefilm, Rettet Raffi! (Nederlandse titel: Red Raffi) is een Duitse avonturen en familiefilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Arend Agthe. De hoofdrollen worden vertolkt door Nicolaus von der Recke, Sophie. The Graham Norton Show: Praatprogramma, Seizoen 24 Aflevering 18 Britse humoristische talkshow. Graham Norton ontvangt vanavond Felicity Jones. MolTalk: Praatprogramma, Seizoen 4 Talkshow (2019) met Margriet van der Linden en Chris Zegers. Te leuk om waar te zijn: Show, Seizoen 1 Aflevering 6 Show (2018) waarin de meest hilarische filmpjes van het internet de revue passeren.. De Boomhut Battle: 1vontuurlijk spel, Aflevering 6 Spelshow (2019). Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale. Experimensen: Komische show, Aflevering 4 Humoristische panelshow (2019) met Stefano Keizers. Cabaretier Stefano Keizers brengt. Soundbreaking: Muziekdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 6 Muziekdocumentairereeks over de invloed van technologische innovaties op de. Betreden Op Eigen Risico: Show, Seizoen 2 Aflevering 6 Show (2019) met Tim Senders en Daan Boom. De studio wordt op zijn kop gezet. Alles is. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.