TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Snuf, de hond: Serie, Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 4 van 14 Snuf, hond in oorlog EO Tot Toms grote vreugde geneest Snuf van de. De regels van Floor: Serie, Jeugd, Seizoen 04 Aflevering 2 van 16 Valentijn VPRO Op Valentijnsdag ontvangt de familie een cadeau van een. Tekst-TV: Informatief, NOS. NOS Jeugdjournaal: Informatief, Jeugd, NOS Jeugdjournaal met gebarentolk Het laatste nieuws uit binnen en buitenland en het weer, speciaal. Muziekstad: Muziek, Populaire muziek, Seizoen 01 Aflevering 7 van 8 Zwolle VPRO Eva Koreman is in de hiphophoofdstad van Nederland. Safe Cave: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 BNNVARA Claudia de Breij ontvangt in haar eigen kelderstudio, met haar vaste. Het beste van... Beyoncé: Muziek, Populaire muziek, Herhaling. In dit muzikale programma komen de hoogtepunten uit het oeuvre van zangeres. De Kalvijn Show: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 BNNVARA Te gast: Rico Verhoeven, Geraldine Kemper en Davina Michelle. Muziekstad: Muziek, Populaire muziek, Seizoen 01 Aflevering 7 van 8 Zwolle VPRO Eva Koreman is in de hiphophoofdstad van Nederland. Tafel voor twee: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 1 van 8 KRO NCRV Fionuala nodigt haar moeder Nora uit, ze hebben elkaar vijf jaar. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.