TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Reizen Waes: Reizen, Seizoen 04 Aflevering 2 van 8 IJsland VPRO De reis die Tom Waes het meest zal bijblijven is die naar IJsland.. Start: Louis Theroux - Altered States: Documentaire, Human interest, Herhaling. In het drieluik Altered States reist documentairemaker Louis Theroux naar de. NOS Jeugdjournaal: Informatief, Jeugd, NOS Jeugdjournaal met gebarentolk EK:Oranje al zeker van de groepswinst * Persconferentie. Tekst-TV: Informatief, NOS. uitzending begint om 06:32: Overige. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.