TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Zondag met Lubach: Amusement, Seizoen 12 Aflevering 6 van 10 Coronabont VPRO Veel bontkragen die Nederlanders dragen zijn gemaakt van. Who is America?: Serie, Seizoen 1 Aflevering 6 van 7 VPRO Onder meer: Billy Wayne probeert te bewijzen dat de opwarming van de aarde een. ZeroZeroZero: Serie, Seizoen 1 Aflevering 1 van 8 The Shipment VPRO Als de Italiaanse 'Ndrangheta' een enorme lading cocaïne. Terug: M: Informatief, Herhaling. Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een. Hunted: Amusement, Herhaling. Voor de vijfde keer gaat een groep Nederlanders de uitdaging aan om als voortvluchtige drie weken. Verdoofd: Documentaire, Herhaling. In de vierdelige documentaireserie Verdoofd worden vier verslaafde mensen gevolgd in hun. Terug: M: Informatief, Herhaling. Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een. Tekst-TV: Informatief, NOS. uitzending begint om 06:25: Overige. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.