TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Dance Academy: Serie, Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 20 van 26 Vinkje, vraagteken, kruisje AVROTROS Jeugdserie over de belevenissen van. Dertigers: Drama, Serie, Seizoen 2 Aflevering 16 van 24 BNNVARA Saar heeft last van heimwee, maar Pieter zit niet op haar komst te. Tekst-TV: Informatief, NOS. Khalid & Sophie: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 14 van 50 BNNVARA Turbulente tijden voor het demissionaire kabinet: gisteren werd het. NOS Jeugdjournaal met gebarentolk: Informatief, Jeugd, Het laatste nieuws uit binnen en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met. Dertigers: Drama, Serie, Seizoen 2 Aflevering 16 van 24 BNNVARA Saar heeft last van heimwee, maar Pieter zit niet op haar komst te. Ik durf het bijna niet te vragen: Informatief, Seizoen 4 Aflevering 4 van 6 Non binair BNNVARA Onbegrepen Nederlanders antwoorden op alle vragen die. Propaganda: Informatief, Educatief, Seizoen 1 Aflevering 8 van 12 KRO NCRV Examen voor je rijbewijs doe je bij het CBR. Als je ooit. Keuringsdienst van waarde: bij-vriendelijk: Informatief, Herhaling. Deze week duikt de Keuringsdienst van Waarde in bloemen die bij vriendelijk genoemd worden.. Khalid & Sophie: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 14 van 50 BNNVARA Turbulente tijden voor het demissionaire kabinet: gisteren werd het. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.