TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: Slot: Opstandelingen: Eergisteren - Informatief, In de laatste aflevering van Opstandelingen onderzoekt Sophie Hilbrand de kwestie 'Het Hek. Verborgen verleden: Eergisteren - Informatief, Seizoen 7 Aflevering 11 van 12 Paul Haenen NTR De moeder van Paul Haenen had straatvrees,. Detectives: A Confession: Eergisteren - Drama, Aflevering 4 van 6 KRO NCRV De familieleden van de vermoorde Sian en Becky maken zich op voor het. Nieuwsuur: o.a. Curaçao niet akkoord met voorwaarden noodsteun: Eergisteren - Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Curaçao nog niet akkoord met voorwaarden noodsteun Aruba,. The Clinton Affair: Eergisteren - Documentaire, Seizoen 01 Aflevering 6 van 6 VPRO Clintons uitspraken uit het verleden komen als een. Typisch: Eergisteren - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 9 van 24 Vader en zoon BNNVARA Herman Barhorst is een kleine boer oude. NOS Srebrenicajournaal: Eergisteren - Informatief, De oorlog in Bosnië is in volle gang. Het Bosnisch Servische leger onder leiding van. BinnensteBuiten: Eergisteren - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 44 van 242 KRO NCRV Judith Rimmelzwaan en haar ex man kopen in. De Amazone: Eergisteren - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 4 van 12 Brazilië 'Weg met het Bos' BNNVARA Brazilië is de een na. Rail Away: Eergisteren - Informatief, Reizen, Seizoen 2016 Aflevering 1 van 2 Zweden: Stockholm Gävle Borlänge EO De Zweedse. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.