TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: Terug: In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt: Gisteren - Documentaire, Geschiedenis, Het programma In Europa de geschiedenis op heterdaad betrapt', waarin Geert Mak. Ondersteboven van Afrika: Gisteren - Informatief, Reizen, Seizoen 1 Aflevering 2 van 8 Op zoek naar de San BNNVARA Waldemar gaat met zijn team op. Nieuwsuur: o.a. kunnen de scholen open blijven?: Gisteren - Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Kunnen we de scholen openhouden? De druk op de ziekenhuizen. Metropolis: Gisteren - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 2 van 8 Illegale feestjes VPRO Grote samenkomsten liggen wereldwijd. Mondo: Gisteren - Informatief, Seizoen 01 Aflevering 28 van 36 VPRO Nadia Moussaid ontvangt de familie El Hamus als. Europeaan in New York: Gisteren - Reizen, Seizoen 2020 Aflevering 8 van 10 De foetus zondigt niet VPRO Voor veel Amerikanen is het ongeboren. Brainwash Special: Michael Sandel: Gisteren - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 1 van 1 Covid 19 HUMAN Oktober 2020. Nu het coronavirus genadeloos. Podium Witteman: Gisteren - Informatief, Seizoen 8 Aflevering 30 van 38 NTR Harpist Remy van Kesteren heeft een alternatieve soundtrack. World on Fire: Gisteren - Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 1 van 7 KRO NCRV Het is 1939. De dreiging van de nazi's is in heel Europa. De Boeddhistische Blik: Moeders zijn ook dochters: Gisteren - Documentaire, Religieus, 1/2 Tweeluik over de impact en betekenis van de relatie tussen moeder en dochter.. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.