TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: uitzending begint om 08:00: Eergisteren - Overige. NOS Journaal: Eergisteren - Informatief, Politie:aanslag op Amess is terreur * "Van Lienden zette druk met tweets" *. Nieuwsuur: Gisteren - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 279 van 351 NOS/NTR Coronavirus nog altijd sterk aanwezig in Staphorst.. Nieuwsuur: Gisteren - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 279 van 351 NOS/NTR Coronavirus nog altijd sterk aanwezig in Staphorst.. De Nachtzoen: Gisteren - Informatief, Educatief, Seizoen 2019 Aflevering 151 van 152 Mari Sanders EO Documentairemaker en regisseur. My Girl: Eergisteren - IMDB * 6.9 - Drama, Film, Het meisje Vada is geobsedeerd door de dood. Haar moeder is jaren geleden overleden en haar vader is begrafenisondernemer. Vada is bevriend met Thomas, die allergisch is voor zowat alles. Hij is de enige die. Nieuw: Grace: Eergisteren - Serie, Detective, Deze en volgende week zaterdag is de nieuwe Britse misdaadserie Grace rond 22:10 uur te. Nieuwsuur: Eergisteren - Informatief, Coronavirus nog altijd sterk aanwezig in Staphorst. Nieuwsuur spreekt met de Kerk in. Nu te Zien!: Eergisteren - Informatief, Seizoen 05 Aflevering 37 van 46 Maria Magdalena AVROTROS De mysterieuze Maria Magdalena had. Slot: In de voetsporen van de Wederopbouw: Eergisteren - Informatief, Educatief, De laatste aflevering van het programma In de voetsporen van de Wederopbouw gaat. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.