TV Gids NPO 2 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor eergisteren: Finale: De slimste mens: Eergisteren - Informatief, In de finale van dit winterseizoen van De slimste mens nemen cabaretier Andries Tunru,. Joanna Lumley's Hidden Caribbean: Eergisteren - Documentaire, Aflevering 2 van 2 Haïti MAX Joanna vaart over de Windward Passage naar Haïti, één van. Nieuwsuur: o.a. reconstructie vaccinatiestrategie: Eergisteren - Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Reconstructie vaccinatiestrategie Het ministerie van. Roadkill: Eergisteren - Serie, Seizoen 1 Aflevering 3 van 4 BNNVARA Na zijn auto ongeluk verlaat Peter Laurence het ziekenhuis en. De strijd om het Binnenhof: Eergisteren - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 3 van 7 De gebroeders De Witt NTR Het staat in ons collectieve geheugen. BinnensteBuiten: Eergisteren - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 15 van 54 KRO NCRV Harm van Nispen doet tien jaar over het opknappen. Meldpunt: Eergisteren - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 2 van 19 Bank schrijft minder bij dan contant is gestort MAX De ING. Poldark: Eergisteren - Drama, Serie, Seizoen 3 Aflevering 8 van 9 KRO NCRV George wordt gekweld door het idee dat Valentine. Het Uur van de Wolf: De kleur van Blue Note: Eergisteren - Documentaire, Kunst/cultuur, NTR Het platenlabel Blue Note Records, opgericht in 1939 te New York, geeft. Noord-Zuid-Oost-West: Eergisteren - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 15 van 105 Roots MAX De mooiste documentaires, achtergrondprogramma's. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.