TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Docu: Het Hutsyndicaat: 25/09 - Documentaire over de vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans, die elke herfst met een groep mannen op zijn. Pointer: 25/09 - Actualiteitenmagazine, Seizoen 1 Aflevering 2 Actualiteitenmagazine dat verdiepende visuele verhalen maakt,. Zaak van je leven: 25/09 - Reportage, Seizoen 4 Aflevering 4 Reportagereeks waarin rechercheurs terugblikken op geruchtmakende moordzaken. Het geheime leven van de hond: 25/09 - Natuurdocumentaire, Seizoen 2 Aflevering 1 Documentairereeks over de innige band tussen honden en mensen. De. Nu te Zien!: 25/09 - Cultuurmagazine, Seizoen 3 Aflevering 37 Kunstmagazine over actuele tentoonstellingen. Duran Lantink.. Typisch: Vinkeveen: 25/09 - Magazine, Aflevering 11 Humaninterestmagazine over de levens van gewone mensen in het dorp Vinkeveen. Na de. De Boeddhistische Blik: Zen for nothing: 26/09 - Documentaire, Zwitsers Duitse documentaire over het verblijf van de Zwitserse actrice Sabine Timoteo in een. Jinek: 25/09 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 123 Nieuwsmagazine. Magazine dat gericht is op de week die gaat komen. Het. Nieuwsuur: 25/09 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 259 Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden,. BinnensteBuiten: 25/09 - Life-stylemagazine, Aflevering 117 Lifestylemagazine. Suzanne en Rob wonen in een bijzondere molen in St.. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.