TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Sterren op het Doek: Waylon: 24/09 - Cultuurmagazine, In deze aflevering van Sterren op het Doek wordt Waylon geportretteerd door kunstenaars,. We zien ons: 24/09 - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 5 Documentairereeks over de Geleense volkswijk Lindenheuvel, waaruit behalve. NOS Sport: WK Wielrennen op de Weg: 24/09 - Wielrennen op de weg, Aflevering 230 Verslag van het WK wielrennen op de weg in Yorkshire. Liveverslag van de. Andries en de wetenschappers: 24/09 - Wetenschappelijke reportage, Seizoen 2 Aflevering 2 Reportagereeks over de band tussen geloof en wetenschap.. Spoorloos: 24/09 - Realityreeks, Aflevering 14 Realityreeks over bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren. Luong raakte. Door andere ogen: 24/09 - Documentaire, Aflevering 12 Documentairereeks waarin door de ogen van anderen portretten worden geschetst van. Typisch: Vinkeveen: 24/09 - Magazine, Aflevering 10 Humaninterestmagazine over de levens van gewone mensen in het dorp Vinkeveen.. De Hofbar: 24/09 - Actualiteitenmagazine, Seizoen 2 Aflevering 26 Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag. Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk: 24/09 - Kunstdocumentaire, Herhaling. Overal stralende gezichten bij de presentatie in Parijs van de schilderijen. NOS Journaal: 24/09 - Nieuwsuitzending, Aflevering 195 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.