TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: uitzending begint om 06:55: Eergisteren - Overige. VPRO Tegenlicht: Gisteren - Natuur, Seizoen 2021 Aflevering 11 van 21 Boeren, burgers en beren Een kennismaking met de voorhoede van. Jacobine op 2: Gisteren - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 18 van 38 Willen wij van God los zijn? KRO NCRV Schrijver en columnist. Voor de vorm: Gisteren - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 8 van 8 Sneaker NTR Christien buigt zich over de sneaker. De schoen voor. Podium Witteman: Gisteren - Informatief, Seizoen 9 Aflevering 22 van 35 NTR De Engelse meesterpianist Paul Lewis heeft plannen om alle. Brommer op zee: Gisteren - Informatief, Seizoen 01 Aflevering 12 van 22 Gustaaf Peek en Naeeda Aurangzeb VPRO Schrijver Gustaaf Peek. Brieven aan de rest van Spanje: erfenis van Columbus: Gisteren - Reizen, Stef Biemans vraagt deze week aan de latino's in Spanje wat ze van de erfenis van Columbus vinden.. Metropolis: Gisteren - Informatief, Reportage, Seizoen 2021 Aflevering 2 van 12 Fietsen VPRO Een kijkje bij fietsers over de hele. Nieuwsuur: Duitse verkiezingen: Gisteren - Informatief, De studio van Nieuwsuur staat deze zondag in de Bundestagswahl in Berlijn. De Duitse. Nieuw: Smoeder: Gisteren - Informatief, De geplande theatertournee van de voorstelling Smoeder met Maria Goos en Marcel Musters is door. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.