TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: God Only Knows: IMDB * 6.6 - Drama, Film, Twee zussen dienen zorg te dragen voor hun broer die plotseling een burn out krijgt. De vraag is in hoeverre de zussen in staat zijn voor hem te zorgen en tevens wat deze zorg dan precies inhoudt. Terwijl ze naar buiten toe. De geniale vriendin: De nieuwe achternaam: Drama, Serie, Seizoen 2 Aflevering 5 van 8 Hoofdstuk 13 Het verraad VPRO Nino en Lila worden tot Elena's grote verdriet. 2Doc Kort: Documentaire, Seizoen 03 Aflevering 9 van 15 Aleksej Navalny: we hebben niets te verliezen HUMAN Compilatie van. Nu te Zien!: Informatief, Seizoen 04 Aflevering 28 van 42 Delfts zilver AVROTROS In Museum Prinsenhof Delft zijn tachtig topstukken. Vroege Vogels: Informatief, Natuur, Seizoen 17 Aflevering 4 van 15 Het Vechtdal BNNVARA In het Overijsselse Vechtdal doen we een. 2 voor 12: Informatief, Seizoen 54 Aflevering 3 van 15 BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's het. BinnensteBuiten: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 110 van 321 KRO NCRV Marlous en Bram wonen in Arnhem met hun twee zoons in het. Meldpunt: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 23 van 35 Collegegeld moeten betalen, maar geen les krijgen MAX Studenten krijgen. Nieuwsuur: Informatief, De onderwerpen van de volgende uitzending zijn nog niet bekend. 2 voor 12: Informatief, Seizoen 54 Aflevering 2 van 15 BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's het. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.