TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Nieuw: Grantchester seizoen 4: Misdaadserie, Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op NPO 2.. Love & Friendship: IMDB * 6.4 - Kostuumdrama, Het verhaal speelt zich af rond 1790, wanneer de mooie weduwe Lady Susan Vernon naar het landgoed van haar schoonfamilie afreist. Daar wil ze komaf maken met de kleurrijke geruchten over haar amoureuze escapades die de. Blue Planet II: Natuurdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 5 Documentairereeks over het leven onder de zeespiegel. Groene zeeën. Met. De aankomst van de vlag van D-Day: Documentaire, Reportage over de reconstructie van de aankomst van de vlag van D Day, een project van Bert Kreuk en Theo. Chasing the Moon: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 6 Documentairereeks over de 'space race', de wedloop tussen de VS en de Sovjet Unie. Blauw Bloed: Royalty magazine, Aflevering 25 Royaltymagazine. Compilatie. Verborgen verleden: Reportage, Seizoen 7 Aflevering 4 Reportagereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.. NieuwLicht: Magazine, Aflevering 4 Discussieprogramma. Tijs van den Brink en de Nashville verklaring. Hoe is het nu, bijna honderd. Ik mis je: Magazine, Aflevering 18 Reportagereeks waarin overleden mensen worden geportretteerd. 'Ga nou niet vragen waarom, want. Hollandse Zaken: Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 3 Talkshow die maatschappelijke kwesties en dilemma's illustreert en. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.