TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Nieuw: De vuilnisman: Informatief, In het nieuwe programma De vuilnisman duikt journalist Teun van de Keuken in de wereld achter ons afval.. Metropolis: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 8 van 16 Uit de kast VPRO Een kijkje in het leven van jonge lhbti+'ers wereldwijd.. VPRO Tegenlicht: Documentaire, Seizoen 2021 Aflevering 7 van 12 Groen geld Beleggen zonder met het klimaat rekening te houden is. De Publieke Tribune: Informatief, Seizoen 03 Aflevering 8 van 8 Wanneer straf je, wanneer zorg je? HUMAN Burgemeesters zijn in coronatijd. On Stage: 01/03 - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 4 van 8 Ryanne van Dorst VPRO Ryanne van Dorst is hoofdgast en treedt op. Nieuwsuur: o.a. worsteling met leerachterstanden: Informatief, Onderwerpen van deze uitzending De worsteling met leerachterstanden Morgen gaan ook in het midden en het. Jacobine op 2: 01/03 - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 7 van 15 Maakt soberder leven gelukkiger? KRO NCRV Het is vastentijd of. Naches: 01/03 - Documentaire, Religieus, Seizoen 2019 Aflevering 6 van 22 Rose Rodriques EO Rose Rodriques Pereira is dichter,. Nieuwsuur: o.a. worsteling met leerachterstanden: 01/03 - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De worsteling met leerachterstanden Morgen gaan ook in. Buitenhof: 01/03 - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het gaat soms gruwelijk mis tussen burgers en. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.