TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: The Muppets Take Manhattan: Film, Nadat de Muppets zijn afgestudeerd van de toneelschool reizen ze af naar 'The Big Apple' om hun succesvolle musical 'Manhattan Melodies' voort te zetten op Broadway. Dat blijkt een stuk moeilijker dan gedacht, dus wanneer ze na enkele maanden. De Nachtzoen: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 44 van 75 Sander de Kramer EO Journalist Sander de Kramer zet zich onvermoeibaar. Nieuwsuur: o.a. kabinet versoepelt verder: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Kabinet versoepelt verder Het kabinet heeft vanavond. Nieuwsuur: o.a. kabinet versoepelt verder: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Kabinet versoepelt verder Het kabinet heeft vanavond. uitzending begint om 08:05: Overige. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.