TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: IDFA-docu: In His Image: Documentaire, Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire In His Image te zien op NPO 2. Hierin volgt. Nieuwsuur: o.a. het plein in Minsk: Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Het plein in Minsk Al 108 dagen wordt er geprotesteerd. Vandaag waren het. De Hofbar: Woningnood is hoog, Utrecht bouwt liever windmolens: Informatief, Vandaag in De Hofbar: Woningnood is hoog, Utrecht bouwt liever windmolens De Rijnenburgpolder is een. 2Doc: The Kingmaker: Documentaire, VPRO Voormalig first lady van de Filipijnen Imelda Marcos, weduwe van Ferdinand Marcos, staat in het. Zaak van je Leven: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 5 van 9 De gifmoordenaar van Amsterdam WNL Rechercheurs blikken terug op het. Mondo op IDFA: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 4 van 7 Damiaan Denys over Bulletproof VPRO Nadia Moussaid spreekt met de Vlaamse. De Nachtzoen: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 125 van 150 Arthur Japin EO Gepest worden is nergens goed voor, maar schrijver. Nieuwsuur: o.a. het plein in Minsk: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het plein in Minsk Al 108 dagen wordt er geprotesteerd. Vandaag. Nieuwsuur: o.a. het plein in Minsk: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het plein in Minsk Al 108 dagen wordt er geprotesteerd. Vandaag. uitzending begint om 06:10: Overige. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.