TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: De verwondering: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 15 van 41 Alexander Noordijk KRO NCRV Hoe blijf je in leven als je er van de. De Nieuwe Buur: Informatief, Educatief, Seizoen 3 Aflevering 5 van 7 Spanje Aan de andere kant NTR De Spaanse Miguel woont naast een. NOS Journaal: Informatief, NOS Journaal met gebarentolk Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang. Naches: Religieus, Documentaire, Seizoen 2020 Aflevering 11 van 13 Shmuel Katz EO Shmuel Katz is besmet geraakt met het. Jacobine op 2: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 7 van 38 Maakt soberder leven gelukkiger? KRO NCRV Naar aanleiding van vastentijd of. Hors Normes: IMDB * 7.4 - Drama, Film, Hors Normes (Engelse titel: 'The Specials') is een Franse drama en komediefilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd Olivier Nakache en Éric Toledano (bekend van de films 'Intouchables', 'Samba' en 'C'est La. Zomergasten: Robert Vermeiren: Informatief, Janine Abbring ontvangt deze week in Zomergasten hoogleraar kinder en jeugdpsychiatrie Robert Vermeiren. Joanna Lumley's Britain: Documentaire, Overig, Aflevering 2 van 3 MAX Joanna reist door naar Schotland en Noord Ierland. Ze begint in de Buiten. Natuur op 2: The Wonder of Animals: Natuur, Aflevering 10 van 12 Vleermuizen EO De vleermuis is al bijna een van de meest verspreid voorkomende zoogdieren. Chazia en Puccini: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 2 van 4 Een schokkende martelscène NTR Puccini schrijft voor Tosca de meest. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.