TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Docu: Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil: Documentaire over de strijd tegen de ziekte van Alzheimer. Donkere wolk Jetske van der Schaar is op dit moment in de. Der Kommer en Dag: IMDB * 7.8 - Drama, Der Kommer en Dag (Engelse titel: The Day Will Come) is een Deense dramafilm uit het jaar 2016. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Lars Mikkelsen en Sofie Gråbøl. Het verhaal speelt zich af in de bloeiende jaren. Unforgotten: Misdaadserie, Seizoen 3 Aflevering 2 Britse misdaadserie. Cassie en Sunny ondervragen de vier mannen die in The Spinney. Victoria: Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 4 Britse historische dramaserie. Foreign Bodies. Het koninklijke koppel raakt van. Blauw Bloed: Royalty magazine, Aflevering 34 Royaltymagazine. Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe. Arnhem For Ever: een pelgrimstocht: Documentaire over het leven na de Slag bij Arnhem, in september 1944. September 1944. De bevrijding leek op een. De Verandering: Documentaire, Aflevering 13 Documentairereeks over mensen die een heel bijzondere verandering hebben meegemaakt, waarin. Nieuwsuur: Actualiteitenmagazine, Aflevering 255 Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en. Podium Witteman: Muziekmagazine, Seizoen 7 Aflevering 20 Muziekmagazine dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere. Jacobine: Praatprogramma, Aflevering 15 Talkshow over de actualiteit en 'de zin' in samenleving en cultuur. Wat zijn de gevaren. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.