TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws en de weersverwachting. Noord-Zuid-Oost-West: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 71 van 165 Spunck MAX Aniek Stokkers is actrice en geboren en getogen in Haaksbergen.. Nieuwsuur: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 107 van 351 NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden. Nieuwsuur: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 107 van 351 NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden. De Nachtzoen: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 13 van 75 Adjied Bakas EO Sinds een hersenbloeding hem gedeeltelijk verlamde,. Docu: A Thousand Cuts: Documentaire, Portret van de onafhankelijke Filipijnse nieuwswebsite Rappler en zijn moedige oprichter, journalist. De Hofbar: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 15 van 20 PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties. Nieuwsuur: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 107 van 351 NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden. Man en Kunst: Informatief, Seizoen 06 Aflevering 1 van 5 Paula Modersohn Becker AVROTROS Ze was de eerste vrouw die naaktportretten. De Achterkant van het Gelijk: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 Medici BNNVARA Alexander Pechtold gaat op socratische wijze op zoek naar de. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.