TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Nieuw: In Naam van het Volk: Geschiedkundige documentaire, In de nieuwe documentaireserie In Naam van het Volk reist Erik Dijkstra door de. A Place to Call Home: Dramaserie, Seizoen 6 Aflevering 2 Australische dramaserie. Het zout der aarde. Een groot verlies plaatst de problemen. De slimste mens: Quiz, Aflevering 2 Quiz. Nieuwe uitdager: Renze Klamer. Chasing the Moon: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 2 Documentairereeks over de 'space race', de wedloop tussen de VS en de Sovjet Unie. De neven van Eus: Reportage, Seizoen 1 Aflevering 2 Reportagereeks over de Turkse familie van de Nederlands Turkse schrijver en. De slimste mens: Quiz, Vanavond start een nieuw seizoen van De slimste mens. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van. 14-18, Dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog: Geschiedkundige documentaire, Aflevering 4 Documentairereeks over de Eerste Wereldoorlog. De verwondingen. De. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering 42 Lifestylemagazine. Sharon maakt pizza op Turks brood met gegrilde tonijn. Er is ook. Het Leven is een Jurk: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 1 Realityreeks waarin modeontwerpers voor BN'ers de jurk van hun leven maken.. Nieuwsuur: Actualiteitenmagazine, Aflevering 193 Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.