TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Vaarwel Nederland: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 van 4 Zuid Afrika MAX De jaren 50 is een tijd van herstel en wederopbouw, maar ook. De Geknipte Gast: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 15 van 17 André van Duin BNNVARA Vanwege de voorzorgsmaatregelen ter bestrijding van. Medialogica: het boerenprotest: Informatief, Medialogica blikt in deze aflevering terug op de berichtgeving in de media rondom het boerenprotest van. De slimste mens: Informatief, Seizoen 2016 Aflevering 2 van 30 KRO NCRV Nieuwe uitdager: Thijs Zeeman. De Hofbar: Informatief, Seizoen 3 Aflevering 17 van 22 PowNed Live politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan. BinnensteBuiten: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 12 van 175 KRO NCRV In het Noord Hollandse dorpje Niedorp wonen Mark en Vivian,. Voor Alle Fans: Anneke Grönloh: Muziek, Populaire muziek, AVROTROS In Voor alle Fans worden per artiest optredens bijeengebracht uit roemruchte TROS. Gorts Wijnkwartier: Informatief, Aflevering 11 van 19 AVROTROS Wijnboer Ilja Gort geeft antwoord op prangende vragen van kijkers over alles. In de Hoofdrol Lee Towers: Amusement, AVROTROS Een programma van Mies Bouweman waarin één gast in het zonnetje wordt gezet. Deze aflevering. Typisch Nieuw Den Helder: Informatief, Seizoen 14 Aflevering 8 van 12 BNNVARA Nino is een van de grote talenten van basketbalvereniging de Den. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.