TV Gids NPO 1 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor gisteren: Terug: TV Show op reis: Gisteren - Reportage, Aflevering 1 Reportagereeks (2019) met Ivo Niehe. Op reis portretteert Ivo Niehe inspirerende. Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 11: Gisteren - Misdaadserie, Seizoen 13 Aflevering 11 Misdaadserie (2018). Rehab. Terwijl Wolfs zich over de moord op een. Jinek: o.a. Ferd Grapperhaus: Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Minister Grapperhaus schroeft de aanpak. DWDD: o.a. Tom Egbers: Gisteren - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar. NOS Studio Sport Eredivisie: Gisteren - Sportmagazine, Speelronde 22, met een samenvatting van de wedstrijd ADO Den Haag PEC Zwolle. EenVandaag: o.a. impact kind met kanker op gezin: Gisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Kind met kanker heeft impact op het hele gezin. Jinek: o.a. Ferd Grapperhaus: Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Minister Grapperhaus schroeft. Tijd voor MAX: Gisteren - Actualiteitenmagazine, Aflevering 30 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Jinek: o.a. Linda de Mol: Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Linda de Mol over haar. NOS Journaal: Gisteren - Nieuwsuitzending, Aflevering 34 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor gisteren .

NPO 1

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.