TV Gids NPO 1 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor gisteren: Live: Olympische Spelen dag 10: Eergisteren - Sport, Tussen 01:50 en 16:00 uur live verslag van dag 10 van de Olympische Spelen in Tokio. De. NOS Journaal: Eergisteren - Informatief, Kleine festivals soms toegestaan * Groen Janssen vinkje na vier weken * Tweede prik kan. Live: Olympische Spelen dag 11: Gisteren - Sport, Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten. Live: Olympische Spelen dag 11: Gisteren - Sport, Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten. Live: Olympische Spelen dag 11: Gisteren - Sport, Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten. Live: Olympische Spelen dag 11: Gisteren - Sport, Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten. Olympische Dromen: Gisteren - Sport, Seizoen 1 Aflevering 9 van 10 Kiran Badloe AVROTROS Wilfried de Jong zit aan de rand van het bed van. NOS OS Studio Tokio: Gisteren - Sport, Aflevering 11 van 17 Live talkshow vanuit Scheveningen. Aan tafel wordt teruggeblikt op de. Olympische Dromen: Gisteren - Sport, Seizoen 1 Aflevering 7 van 10 Bart Deurloo AVROTROS Wilfried de Jong zit aan de rand van het bed van. Op1: Ellen van Langen over historisch goud Sifan Hassan en meer: Eergisteren - Informatief, Herhaling. Onderwerpen uit deze uitzending. Zanger/tekstschrijver Jan Rot gaat binnen. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor gisteren .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.