TV Gids NPO 1 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor gisteren: De klas: Eergisteren - Documentaire, Seizoen 2 Aflevering 2 Reportagereeks (2019) waarin een groep leerlingen les krijgt van een. Deel 2: De Avond van de Filmmuziek: Eergisteren - Concert, Vanavond is het tweede deel van De Avond van de Filmmuziek te zien op NPO 1. Peter Pannekoek. Ellie op Patrouille: Eergisteren - Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering 2 Realityreeks (2019) over buitenlandse politiekorpsen. Canada. Ellie. Live: Amstel Gold Race: Eergisteren - Sportmagazine, Live uitzending, Live verslag van de Amstel Gold Race bij de vrouwen en de mannen, de. Live: NOS Studio Sport: Eergisteren - Sportmagazine, Live uitzending, Live verslag van de Amstel Gold Race, de enige Nederlandse. NOS Studio Sport Eredivisie: Eergisteren - Sportmagazine, Speelronde 31, met samenvattingen van de volgende wedstrijden: Excelsior Willem II Fortuna. WNL Op Zondag: o.a. Rob Jetten : Eergisteren - Praatprogramma, Vandaag in WNL Op Zondag: D66 leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in 't. NOS Studio Voetbal: Eergisteren - Sportmagazine, Opiniërend programma waarin Tom Egbers de voetbalweek nabeschouwt met gasten Pierre van. Maigret: Gisteren - Misdaadserie, Seizoen 2 Aflevering 1 Britse misdaadserie. Maigret's Night at the Crossroads. Het onderzoek. Buitenhof: o.a. probleemjongeren Rotterdam: Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vandaag onder andere in Buitenhof: Probleemjongeren Rotterdam Een. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor gisteren .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.