TV Gids NPO 1 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor gisteren: Start: Inspector Banks seizoen 4: Gisteren - Misdaadserie, De komende donderdagen is het driedelige vierde seizoen van de Britse misdaadserie Inspector. Earth from Space: Gisteren - Natuurdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 4 Britse documentairereeks. Onze veranderende planeet. Vanuit de. Pauw: o.a. Rico Verhoeven: Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Kickbokser Rico Verhoeven over gevecht. DWDD: o.a. Jeroen Dijsselbloem: Gisteren - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Principe akkoord Brexit Eindelijk! Een. Het geheime dagboek van Hendrik Groen: Gisteren - Dramaserie, Herhaling. Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Het geheime dagboek. EenVandaag: o.a. toch nog een brexitdeal?: Gisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Toch nog een brexitdeal. Heeft Boris Johnson. Pauw: o.a. Tjeerd de Groot (D66) en boer Bart Kemp over boerenprotesten: Gisteren - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Boer Bart Kemp en Tjeerd de Groot. Tijd voor MAX: Gisteren - Actualiteitenmagazine, Aflevering 126 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand. NOS Journaal: Gisteren - Nieuwsuitzending, Aflevering 208 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Pauw: o.a. Rico Verhoeven: Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Kickbokser Rico Verhoeven over. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor gisteren .

NPO 1

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.