TV Gids NPO 1 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor eergisteren: DWDD: o.a. Diederik van Vleuten: 19/02 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Speelfilm over het leven van Tolkien J.R.R.. Jinek: o.a. Ali B.: 19/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: We blikken vooruit op de finale van The. Opgelicht?!: 19/02 - Magazine, Vanavond onder andere in Opgelicht?!: Tellerstanden wijzigen fluitje van een cent Hermanrud toonde. Opsporing verzocht: 19/02 - Magazine, Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: Beelden van de groep dieven die door Nederland op. Kanniewaarzijn: 19/02 - Komische show, Seizoen 10 Aflevering 7 Satirische sketchshow. Aandacht voor problemen met een gasmeter, een. Jinek: o.a. Steven Verhagen: 19/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Steven Verhagen en Jort Kelder. EenVandaag: o.a. economie groeit, maar consumentenvertrouwen daalt: 19/02 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Hoe het kan dat het consumentenvertrouwen daalt,. Jinek: o.a. Ali B.: Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: We blikken vooruit op de. Tijd voor MAX: 19/02 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 32 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen.. NOS Journaal: 19/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 36 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.