TV Gids NPO 1 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor eergisteren: Nieuw: Waar doen ze het van?: Eergisteren - Informatief, In het nieuwe programma'Waar doen ze het van?' worden vier gezinnen gevolgd die moeten. Op1: André Hazes, Ramsey Nasr en meer: Eergisteren - Informatief, Onderwerpen van deze uitzending André Hazes over zijn nieuwe en zeer persoonlijke album. Van onschatbare waarde: Eergisteren - Informatief, Seizoen 4 Aflevering 5 van 6 MAX Jan wil een Jaquemart torenuurwerk verkopen. Het stond. De Vooravond: Eergisteren - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 18 van 49 BNNVARA Met o.a.: Ze is de voorvechter van de donorwet en. EenVandaag: o.a. mondkapjes om lockdown te voorkomen?: Eergisteren - Informatief, Onderwerpen van deze uitzending 'Algemeen gebruik mondkapjes kan nieuwe lockdown in. Op1: André Hazes, Ramsey Nasr en meer: Eergisteren - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending André Hazes over zijn nieuwe en zeer. Tijd voor MAX: Jeangu Macrooy, Kluun en meer: Eergisteren - Informatief, Onderwerpen van deze uitzending 2020 had een heel ander jaar voor zanger Jeangu Macrooy. NOS Journaal: Eergisteren - Informatief, Meer regio's binnenkort 'zorgelijk' * Wiebes:kernenergie serieuze optie * 'Geen. Zondag met Lubach: Eergisteren - Amusement, Seizoen 12 Aflevering 1 van 10 VPRO Corona is al zeven maanden in het land en nog steeds is. Op1: Eergisteren - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Psychiater Esther van Fenema, huisarts Lieneke. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor eergisteren .

NPO 1

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.